HUAWEI MateBook D 14

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HERBOREN

HERBOREN

FullView Display | Multischermfunctie | Login met vingerafdruk

HUAWEI MateBook D 14

Mooi in elk opzicht

De HUAWEI MateBook D 14 is uitgerust met een opmerkelijk 1 920 x 1 080 IPS-scherm. De randen zijn teruggebracht tot slechts 4,8 mm, waardoor het 14-inch FullView scherm er nagenoeg eindeloos uitziet. Dankzij het levendige, mooie scherm met een kijkhoek van 178° ben je in voor een traktatie van al je zintuigen, eender of je nu in een bioscoopervaring duikt of gewoon een e-mail stuurt.

Licht, slank en stijlvol

Met een gewicht van slechts 1,38 kg1 en een dikte van 15,9 mm ziet het gestroomlijnde ontwerp er niet alleen geweldig uit,2 je kunt het scherm ook tot bijna 180° scharnieren. Of je nu achterover leunt of op het puntje van je stoel zit, je hebt gegarandeerd het beste beeld van het hele huis.

HUAWEI MateBook D 14 lightweight notebook

Openingshoek

HUAWEI MateBook D 14 lightweight notebook

Dun

15,9 mm

Licht

1,38 kg

Ervaar de kracht

De HUAWEI MateBook D 14 wordt aangestuurd door de AMD Ryzen 5 3500U processor, die zorgt voor snellere en betere prestaties. De lees- en schrijfsnelheden zijn werkelijk verbluffend dankzij de PCIe SSD adapterkaart met een opslagcapaciteit van 16 GB in een DDR4 RAM tweekanaalsgeheugen. Met de Radeon Vega 8 Graphics kun je het dagelijkse werk onder de knie krijgen of moeiteloos genieten van entertainment.

HUAWEI MateBook D 14 AMD chipset notebook HUAWEI MateBook D 14 AMD chipset notebook

Het coole,
stille type

HUAWEI MateBook D 14 is uitgerust met ons Shark Fin 2.0 ventilatorontwerp. Dit zorgt voor een doeltreffende optimalisatie van de luchtstroom en warmte-afvoer. De afkoeling van de laptop verloopt snel en geruisloos, zodat hij alle verwerkingen aankan zonder dat het zweet hem uitbreekt.

Zet je dag
kracht bij

De HUAWEI MateBook D 14 is uitgerust met een buitengewone 56 Wh3 batterij, dus of je nu de hele dag vergadert of back-to-back lessen volgt, je kan de hele dag door met een enkele lading. Je hoeft nu niet langer genoegen te nemen met het entertainment op je lange afstandsvlucht. Binge-watch je favoriete serie in de plaats, met tot 9,5 uur 1080P videostreaming.4

HUAWEI MateBook D 14 big battery

Multischermfunctie

Met slechts een simpele tik veranderen je smartphone en laptop zelfs zonder internetverbinding* in "EEN" superapparaat. Het scherm van je telefoon verschijnt op je laptop, waardoor je tussen de twee apparaten onderling bestanden kunt slepen en neerzetten en de bestanden op je laptop kunt bewerken terwijl je je collega's vanop je telefoon berichten kunt sturen met hetzelfde toetsenbord en dezelfde muis. Deze samenwerking tussen de verschillende apparaten maakt het leven en werken gemakkelijker.5
Learn More about Huawei Share>

Krachtige
compacte lader

De HUAWEI MateBook D 14 wordt geleverd met een 65 W USB-C lader6 die netjes in je broekzak past, zodat je onderweg kunt opladen. De batterij van je laptop wordt in slechts 30 minuten tot 46% opgeladen.7 Ook de snelle oplading8 en gegevensuitwisseling voor je smartphone worden ondersteund.

HUAWEI MateBook D 14 type-c super charge

Comfort voor je ogen

Blijf langer verbonden in de grenzeloze wereld van de HUAWEI MateBook D 14. Het TÜV Rheinland gecertificeerd scherm reduceert het vermoeiende blauwe licht aanzienlijk om je kijkplezier en de gezondheid van je ogen op lange termijn te vrijwaren.9

HUAWEI MateBook D 14 eye comfort mode
HUAWEI MateBook D 14 eye comfort mode HUAWEI MateBook D 14 eye comfort mode

Ontgrendel de
wereld met
je vingertop

De aan / uit-knop van de HUAWEI MateBook D 14 heeft een ingebouwde vingerafdruklezer, zodat je de laptop met één druk op de knop veilig kunt aanzetten en inloggen.

HUAWEI MateBook D 14 touch power button HUAWEI MateBook D 14 touch power button HUAWEI MateBook D 14 touch power button HUAWEI MateBook D 14 touch power button

Bewaak je privacy

De innovatieve inbouwcamera is discreet geïntegreerd in het toetsenbord. Een druk op de knop en hij komt tevoorschijn alleen als jij dat wilt. Klap hem opnieuw in om potentiële toegang op afstand en veiligheidsinbreuken te voorkomen.

HUAWEI MateBook D 14 camera
 1. Dit is het gewicht van de lichtste versie van het HUAWEI MateBook D 14. Afhankelijk van de feitelijke productverschillen kan het gewicht van andere versies variëren.
 2. De voetbekleding is inbegrepen in de dikte. Afhankelijk van de feitelijke productverschillen kan de dikte van andere versies variëren.
 3. De batterijcapaciteit is de nominale waarde.
 4. Gebaseerd op de testresultaten van het HUAWEI laboratorium: de batterij ondersteunt het ononderbroken streamen van lokale 1080p video’s, in een testopstelling van 9,5 uur met een helderheid van 150 nits. De levensduur van de batterij is afhankelijk van de feitelijke gebruiksscenario's en configuraties.
 5. Huawei Share supports Multi-screen Collaboration between a Huawei smartphone and a HUAWEI MateBook. This feature requires specific operating systems, device conditions and other criteria. For more information please review : https://consumer.huawei.com/en/support
  /huaweisharewelcome/
 6. De productafbeelding van de lader is gebaseerd op de Europese standaardversie. Het feitelijke product kan variëren naargelang de markt.
 7. De oplaadgegevens zijn afkomstig van de testresultaten van het HUAWEI laboratorium. Met een temperatuur van 25°C en een relatieve luchtvochtigheid van 45% - 80% kan de HUAWEI 65 W lader met originele oplaadkabel de batterij van de HUAWEI MateBook D 14 in de slaapstand in 30 minuten opladen van 1% tot 46%. De werkelijke gegevens kunnen variëren afhankelijk van individuele productverschillen, gebruiksgewoonten en omgevingsfactoren.
 8. Deze functie wordt alleen ondersteund op de geselecteerde smartphones met een USB-C oplaadpoort.
 9. De werkelijke effecten van de reductie van blauw licht kunnen variëren ten gevolge van golflengteverschillen tussen de lichtbronnen.
 10. Huawei hanteert voor bepaalde onderdelen een strategie van meerdere leveranciers. Alle onderdelen voldoen aan de normen van Huawei. Werkelijke producten op lokale markten moeten prevaleren.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan