HUAWEI MateView GT 27-inch Standard Edition

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI MateView GT 27
HUAWEI MateView GT 27

Curved High-Refresh Monitor

27-inch gebogen monitor

 | 

2K 165 Hz-scherm

 | 

Cinematografische kleuren

Standard Editie

Bereid je voor op
meeslepende visuele effecten

HUAWEI MateView GT 27 Immersive Viewing Experience

Ultragebogen scherm

Voel de kracht van meeslepende beelden

Het 27-inch1 16:9 scherm2 zorgt voor een meeslepende visuele ervaring omdat het 1 500R supergebogen ontwerp2 je het gevoel geeft zelf deel van het beeld uit te maken.

Scherm met hoge verversingssnelheid

Snel vernieuwen

Het QHD 2 560 x 1 440-scherm op de HUAWEI MateView GT brengt beelden tot leven, voor een meeslepende visuele ervaring. Dankzij de ultra-lage latentie en de verversingsnelheid van 165 Hz worden beelden vloeiend weergegeven3.

HUAWEI MateView GT 27 High Refresh Rate

*De afbeelding is enkel bedoeld ter referentie.

4 000:1 Dynamisch bereik

Zie geen detail over het hoofd,
geniet van elk element

Dankzij de HDR10-technologie en de 4 000:1 contrastverhouding ervaar je HD-ready helderheid tot max. 350 nits4 en worden zelfs de donkerste beelden verbluffend gedetailleerd weergegeven4. Zie meer, ontdek meer.

HUAWEI MateView GT 27 Light And Clear
HUAWEI MateView GT 27 Light And Clear

*Beeld afkomstig van HITMAN 3. *Enkel bedoeld ter referentie. Raadpleeg de daadwerkelijke ervaring.

HUAWEI MateView GT 27 Wide Color Gamut

Cinematografisch niveau
P3-kleuren

HUAWEI MateView GT 27 Wide Color Gamut

Δ E < 2 auwkeurigheid
kleurweergave

Cinematografisch niveau P3-kleuren

Een onovertroffen kleurenpalet, schitterende beelden

Geniet van de schoonheid van 8-bits, 16,7 miljard kleuren op het grote scherm en ervaar een preciezer, levensecht kleurverloop. Het 90% DCI-P3 brede kleurenspectrum5 geeft je een ware bioscoopervaring terwijl de Delta E-nauwkeurigheid < 26 zorgt voor schitterende kleuren zoals ze eruit horen te zien.

Laat je passie voor
gamen zien

HUAWEI MateView GT 27 Game

Gaming-assistentie

Voeg wapens toe aan je arsenaal

Tast nooit meer in het duister. Met de functie 'Dark Field Control' kun je de helderheid aanpassen in donkere scènes, zodat jij je tegenstander ziet voordat hij jou ontdekt7. En als je je tegenstander ontdekt, kun je het doelwit veel gemakkelijker op de korrel nemen met behulp van de digitale 'Crosshairs' (vizieren) op het scherm7.

HUAWEI MateView GT 27 Game Assistance
HUAWEI MateView GT 27 8 Display Modes

Weergavemodus veranderen

Wijzig de parameters van je game

Stem de spelparameters snel af op verschillende soorten games met behulp van de goed bereikbare vijfweg joystick. Kies uit 8 verschillende modi die specifiek ontworpen zijn voor RTS-games, MOBA-games, first-person shooters en meer.

Scherm met weinig blauw licht, zonder flikkeringen

Houd je ogen open

Geniet langer van een meeslepende visuele ervaring met een niet-flikkerend beeld met weinig blauw licht, zoals gecertificeerd door TÜV Rheinland8. Geef je ogen iets moois om naar te kijken en zorg dat ze altijd beschermd zijn.

HUAWEI MateView GT 27 Eyecare

HDMI- en DP-poorten

Poorten te over

Achter het discreet aan het oog onttrokken verwijderbare achterpaneel bevinden zich de HDMI- en DP-interfaces voor het aansluiten van laptops, gameconsoles en andere apparaten. Plug-and-play, zonder gedoe.

HUAWEI MateView GT 27 Multifunction Easy Connection

HDMI

HUAWEI MateView GT 27 Multifunction Easy Connection

DP

Matzilveren ring

Om door een ringetje te halen

Het coole ontwerp van de zilveren ring aan de achterzijde geeft de HUAWEI MateView GT een unieke uitstraling. Je kunt het scherm maximaal 110 mm in hoogte verstellen en de monitor 5 graden voorwaarts en 20 graden achterwaarts kantelen. De beugel is eenvoudig te verwijderen, zodat de monitor aan de wand kan worden gemonteerd9.

HUAWEI MateView GT 27 Minimalist Aesthetics
  • Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. Het scherm wordt gemeten als een standaard rechthoek en de schermafmeting wordt langs de diagonaallijn gemeten (de diagonaallijn langs het schermoppervlak).
  • Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. De daadwerkelijke productafmetingen en kromming kunnen afwijken vanwege de productiewijze en rekenmethoden.
  • Tot 165 Hz verversingssnelheid. De daadwerkelijke prestaties kunnen afwijken afhankelijk van het invoerapparaat.
  • Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria De daadwerkelijke prestaties kunnen afwijken.
  • Typische waarde.
  • ΔE<2 is de typische waarde van de gemiddelde nauwkeurigheid van de kleurweergave af fabriek van de HUAWEI MateView GT (sRGB). De nauwkeurigheid van de kleurweergave kan verschillen afhankelijk van de duur van het schermgebruik, testinstrument enz.
  • De daadwerkelijke ervaring kan afhankelijk van de productspecificaties, systeemversie, gebruiksomstandigheden en -omgeving verschillen.
  • De HUAWEI MateView GT beschikt over Low Blue Light- en Flicker Free-certificering van TÜV Rheinland. Testomstandigheden Low Blue Light-certificering: met geactiveerde oogcomfortmodus voldoet de monitor aan de Low Blue Light-tests van TÜV Rheinland (met uitzondering van de aanpassing kleurtemperatuur). Het product is geen medisch hulpmiddel.
  • Ondersteuning, VESA-montage 100 x 100 mm. Beugel voor wandmontage wordt afzonderlijk verkocht.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan