HUAWEI MateView

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI MateView

Draadloze ‘real colour’-monitor 1

Bekijk de video
HUAWEI MateView HUAWEI MateView HUAWEI MateView HUAWEI MateView
HUAWEI MateView

4K+ Ultra-HD-scherm2

HUAWEI MateView

Kleurenspectrum van
bioscoopkwaliteit

HUAWEI MateView

Hoog dynamisch bereik

HUAWEI MateView

28,2-inch scherm

HUAWEI MateView

Draadloze Projectie3

HUAWEI MateView

Wissel gemakkelijk
van ingangsbron

Een monitor die elk aspect van je ervaring verbetert.

Maak kennis met het elegante ontwerp en het schitterende 4K+ scherm.

Een draadloze verbinding met meerdere apparaten maakt
slim werken mogelijk.

HUAWEI mateview 4k resolution HUAWEI mateview 4k resolution

4K+ Ultra-HD-scherm

Helderheid
ten top

HUAWEI mateview 4k resolution

4K+ resolutie

(3 840 x 2 560)

Geniet van prachtige gedetailleerde beelden op het HUAWEI MateView 4K+ Ultra-HD-scherm. Met 1,5 miljoen pixels extra, ten opzichte van de standaard 4K, op het enorme 28,2-inch grote scherm, profiteer je op het werk en thuis van een groter en kristalhelder beeld. De maximale 94% screen-to-body ratio4 brengt de randen langs de boven- en zijkanten terug tot 6 mm - nauwelijks zichtbaar - om je creativiteit alle ruimte te geven.

4K+ resolutie

(3 840 x 2 560)

28,2-inch

IPS-scherm

94% screen-to-body

ratio

HUAWEI mateview dci p3 colour gamut

98% DCI-P3-kleurenspectrum

Leef in kleur

HUAWEI mateview dci p3 colour gamut

Geniet van het leven in kleur met het 98% DCI-P3-kleurenspectrum van bioscoopkwaliteit. De levendigheid spat van je designprojecten, films en bewerkte foto's. Dankzij de kleurweergave volgens de standaard ∆E<2, afzonderlijk gekalibreerd op elke HUAWEI MateView, wordt elke kleur natuurgetrouw weergegeven.

van bioscoopkwaliteit5

98% DCI-P3-kleuren-spectrum

nauwkeurigheid van kleurweergave6

∆E<2

10-bits kleuren7

Geniet van een schitterende waterval van kleuren

HUAWEI mateview 10 bit colour

Kijk naar de 1,07 miljard kleuren op het scherm en zie een rijker, sprekender patroon van tinten ontstaan waarbij de ene kleur soepel overloopt in de andere. Door het ontbreken van opvallende kleurbanden wordt elk beeld op het scherm levensecht weergegeven.

kleuren

1,07 miljard

10-bits kleurdiepte, soepel kleurverloop

HUAWEI mateview 10 bit colour

8-bits kleurdiepte, zonder duidelijke kleurbanden

HUAWEI mateview 10 bit colour
HUAWEI mateview 10 bit colour

VESA DisplayHDRTM 400

Geniet van het verschil

HUAWEI mateview hdr 400
HUAWEI mateview hdr 400
HUAWEI mateview hdr 400
Duik in donkere tinten en laat je verblinden door heldere tinten met het VESA DisplayHDR 400-gecertificeerde scherm op HUAWEI MateView. Ideaal om elk detail op het scherm te krijgen, de superlevendige 500-nit max. Brightness8 zorgt ervoor dat u elke keer het volledige visuele effect krijgt.
HUAWEI mateview hdr 400
HUAWEI mateview hdr 400
HUAWEI mateview hdr 400

3:2 Beeldverhouding

Geniet naar
hartelust

HUAWEI mateview 3:2 display
3:2
16:9
Mis niets van je favoriete content. De HUAWEI MateView heeft een 3:2 beeldverhouding waarmee tot 18,5% meer content verticaal kan worden weergeven ten opzichte van de standaard 16:9 beeldverhouding9. Bekijk een groter deel van je werkdocumenten, bewerk een groter aantal video- en muziektracks en bespaar tijd door minder scrollen. En dankzij de certificering van TÜV Rheinland voor een niet-flikkerend scherm en een vermindering van blauw licht bescherm je tegelijkertijd je ogen.
HUAWEI mateview 3:2 display
3:2
16:9
HUAWEI mateview 3:2 display

TÜV Rheinland Low Blue Light-certificering10
TÜV Rheinland Flicker Free-certificering11

HUAWEI mateview 3:2 display

TÜV Rheinland Low Blue Light-certificering10
TÜV Rheinland Flicker Free-certificering11

Multifunctionele USB-C

De sterkste schakel

HUAWEI mateview usb-c projection

Stroomlijn je werkomgeving met de multifunctionele USB-C-poort, die in de zijkant geïntegreerd is voor een uitstekende bereikbaarheid. Maak verbinding met elk type audio- en videoapparatuur, en met al je andere apparaten, voor razendsnelle bestandsoverdracht en omgekeerd laden. Eenvoudiger verbinden, hogere efficiëntie.

laadvermogen12

65 W

Verander je manier van communiceren

Smart Bar

Innovatie binnen handbereik

Smart Bar

Innovatie binnen handbereik

Breng je technologie tot leven. Bedien de functies en instellingen van de MateView moeiteloos via de splinternieuwe Smart Bar. Fysieke knoppen zijn overbodig. Swipe, tik en ervaar een envoudigere, intuïtievere manier van communiceren.

Schermingang wijzigen

Schuiven om te schakelen

HUAWEI mateview easy projection switch

Schakel met behulp van de Smart Bar direct tussen schermingangen13. Swipe met twee vingers om van de MateView-desktop naar het gespiegelde laptopscherm te schakelen - en weer terug. Het was nog nooit zo eenvoudig om een nieuwe kijk op werk te krijgen.

Maak ruimte op een geheel nieuwe manier

Minimalistisch design

Ga voor een strak vormgegeven look

Minimalistisch design

Ga voor een strak vormgegeven look

De HUAWEI MateView integreert op een verbluffend krachtige manier een minimalistisch design met state-of-the-art technologie. Premium aluminiumlegering in het frame en de standaard voor een verfijnde, strakke afwerking. De printplaat is innovatief in het frame geplaatst voor een slanker scherm.

HUAWEI mateview simple and classy design
HUAWEI mateview simple and classy design

Met precisie vervaardigd

Perfecte balans

Dankzij de perfect geproportioneerde vormgeving van het scherm en de standaard van de HUAWEI MateView creëer je evenwicht op kantoor en thuis. Het scherm en de standaard zijn verbonden via een solide, met precisie vervaardigde roestvrij stalen scharnier zodat je met een klein duwtje het scherm in hoogte kunt verstellen en kantelen14.

Kantelen

-5° tot 18°

Hoogte

110 mm

Twee luidsprekers en microfoons

Luister goed, laat je stem horen

Een geluidsgolf stroomt door het systeem met twee luidsprekers dat in de standaard is geïntegreerd. Het indrukwekkende vermogen van de versterker wordt opgebouwd vanuit de grote resonantieruimte en levert diepe, naar boven golvende bastonen. De twee ingebouwde microfoons dempen omgevingsgeluiden en maken je stem helderder zodat je altijd goed verstaanbaar bent.

Geluid van bioscoopkwaliteit - onafhankelijke

DSP-kalibratie

HUAWEI mateview dual speaker and mic Twee krachtige luidsprekers

5 W x 2

HUAWEI mateview dual speaker and mic Twee microfoons

voor stemoverdracht tot een afstand van 4 meter15

Geluid van

bioscoopkwaliteit - onafhankelijke DSP-kalibratie

HUAWEI mateview dual speaker and mic Twee krachtige luidsprekers

5 W x 2

HUAWEI mateview dual speaker and mic Twee microfoons voor stemoverdracht tot een

afstand van 4 meter15

Meerdere poorten16

Geïntegreerde interface

HUAWEI mateview rich ports USB-A x 2USB-C3,5 mm audio-jackUSB-C-netvoedingspoortMini DPHDMI

Voor eenvoud in design en functionaliteit bevinden de poorten zich aan de zij- en achterkant van de standaard - en zijn ze snel en gemakkelijk bereikbaar. Verbind een veelvoud van apparaten en accessoires via de USB-C-, 2 x USB-A-, HDMI- en MiniDP-interfaces, en sluit de voeding aan via de USB-C-poort.

HUAWEI mateview rich ports USB-A x 2USB-C3,5 mm audio-jackUSB-C-netvoedingspoortMini DPHDMI
 1. Draadloze monitor met ‘real colour’ ondersteunt draadloze projectie en een scherm met getrouwe kleurweergave. Bij een bedrade verbinding wordt de kleurweergave nauwkeurig hersteld via 98% DCI-P3-kleurenspectrum en een ΔE<2 nauwkeurigheid van de kleurweergave.
 2. Resolutie van 4K+ is 3 840 x 2 560. Resolutie van standaard 4K is 3 840 x 2 160.
 3. Enkel beschikbaar op het draadloze versie model (HSN-CBA).
 4. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria Berekend door de zichtbare schermruimte te vergelijken met de zichtbare schermruimte plus randen. De daadwerkelijke relatieve schermgrootte kan afwijken.
 5. Typische waarde, dekt 100% van het sRGB-kleurenspectrum. Instellingen van het kleurenspectrum kunnen worden gewijzigd in het menu Monitorinstellingen.
 6. ΔE<2 geeft de gemiddelde standaard kleurenwaarde in het DCI-P3-kleurenspectrum aan en ΔE<1 geeft de gemiddelde standaard kleurenwaarde in het sRGB-kleurenspectrum aan. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. Het kleurniveau kan verschillen afhankelijk van de duur van het schermgebruik en de testmethodes.
 7. De kleurendiepte van het scherm is 10-bits.
 8. Typische waarde.
 9. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. Resultaten verkregen door 4K+ resolutie te vergelijken met pixelgegevens van een 4K resolutie.
 10. De HUAWEI MateView beschikt over Low Blue Light- en Flicker Free-certificering van TÜV Rheinland. Testomstandigheden Low Blue Light-certificering: met geactiveerde oogcomfort-modus voldoet de monitor aan de Low Blue Light-tests van TÜV Rheinland. Het product is geen medisch hulpmiddel. De blauwe lichtbron heeft verschillende energiereductie-amplitudes met verschillende golflengten. Raadpleeg het daadwerkelijke gebruikseffect.
 11. Het scherm heeft de DC-dimstand zonde schermflikkeringen.
 12. 65 W is het maximale externe oplaadvermogen. Het externe oplaadvermogen kan lager worden als gevolg van de omgevingstemperatuur bij gebruik. Het werkelijke externe oplaadvermogen is afhankelijk van de oplaadcapaciteit van het aangesloten USB-C-apparaat.
 13. Kan alleen worden gebruikt om over te schakelen tussen een apparaat dat is aangesloten via de USB-C-interface en een apparaat dat is aangesloten via de draadloze ingangsbron. Wanneer de scherminvoer wordt veranderd, worden muis- en toetsenbordbesturing gelijktijdig naar de nieuwe ingang omgezet. De muis en het toetsenbord van de MateView kunnen niet worden gebruikt voor het bedienen van draadloos verbonden laptops.
 14. Gebaseerd op met één vinger in het midden van de onderrand van het scherm duwen om het scherm minder ver te kantelen, en met één vinger in het midden van de bovenrand van het scherm duwen om het scherm verder te kantelen. De kracht in de vingers kan verschillen. Raadpleeg het daadwerkelijke gebruik.
 15. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. Raadpleeg de daadwerkelijke ervaring.
 16. USB-C naar USB-C kabel en MiniDP naar DP-kabel zijn inbegrepen. De HUAWEI MateView gebruikt het ingebouwde weergave-algoritme om een ​​10-bits weergavekwaliteit tot 3 840 x 2 560 bij 60 Hz te bieden bij gebruik van de USB-C- en MiniDP-poorten. Vanwege de theoretische bandbreedtebeperking van HDMI 2.0, is de maximale resolutie en vernieuwingsfrequentie die wordt ondersteund door de HDMI 2.0-poort 3840 x 2560 bij 50 Hz.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan