HUAWEI Mate X

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Maak kennis met het ongekende

   Huawei Mate X

   Maak kennis met het ongekende

   's Werelds eerste opvouwbare 5G toestel1

   Bekijk de film

   De nieuwe generatie

   Huawei Mate X Design
   Huawei Mate X Design
   Huawei Mate X Design

   Ervaar de toekomst van mobiele technologie met de HUAWEI Mate X. Het nieuwe opvouwbare design introduceert een nieuw tijdperk van mobiele mogelijkheden. Houd de smartphone compact voor dagelijkse smartphone-taken of ontvouw hem voor een uitzonderlijke ervaring met multitasken of entertainment.

   Innovatieve
   schermflexibiliteit

   Huawei Mate X display
   Huawei Mate X display
   Huawei Mate X display

   De HUAWEI Mate X is toonaangevend in de smartphonewereld. Het flexibele scherm kan zonder gevolgen vele malen in- en uitgeklapt worden. Bereid je voor om verrast te worden door innovatie en baanbrekende prestaties.

   Een kunstwerk

   De HUAWEI Mate X is indrukwekkend dun door het Falcon Wing-ontwerp. Het innovatieve scharnier is op een artistieke manier ontworpen om op te gaan in het toestel voor een gladde en vlakke afwerking aan beide zijden van het toestel. Het stevige en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het scherm niet overrekt tijdens het opvouwen of opzwelt bij het ontvouwen

   Geen grenzen

   Huawei Mate X full screen display Huawei Mate X full screen display

   De HUAWEI Mate X luidt een nieuw tijdperk in met zijn edge-to-edge schermdesign. Geef uw ogen de vrijheid met een breder beeld en betoverende kleuren, dankzij het heldere OLED-display.

   Huawei Mate X foldable experience
   Huawei Mate X foldable experience

   Work

   Life

   Vrijheid om te ontvouwen

   Ontvouw het toestel in een oogwenk en gebruik hem als een 8 "-tablet2. Zo verdubbel je direct het schermoppervlak, om te bladeren door nieuws, bestanden uit te wisselen, games te spelen of video's te bekijken. De synergie tussen een smartphone en tablet opent deuren om je leven elke dag te verbeteren.

   Huawei Mate X Split Screen Huawei Mate X Split Screen

   Multitasken

   Ervaar onbegrensde mogelijkheden in de 'Split Screen'-modus. Je kunt nu een afbeelding naar je e-mail slepen of een memo schrijven terwijl je in de browser zoekt en zo nog efficiënter te werk gaan.3

   Leider van het 5G-tijdperk

   Huawei Mate X Chipset

   Ontdek de 5G-revolutie met de Huawei Balong 5000, 's werelds eerste 7nm multi-mode 5G-chipset, met de toonaangevende 5G-downloadsnelheid. De HUAWEI Mate X met Balong 5000 introduceert officieel een nieuwe ervaring in het 5G-tijdperk.

   Huawei Mate X 5G Dual Sim Card Smartphone
   Huawei Mate X 5G Dual Sim Card Smartphone
   Huawei Mate X 5G Dual Sim Card Smartphone
   Huawei Mate X 5G Dual Sim Card Smartphone

   Vooruitstrevende connectiviteit

   De geavanceerde dual sim biedt uitgebreide toegang tot 2G / 3G / 4G / 5G-frequentiebanden4 over de hele wereld. De HUAWEI Mate X staat vooraan bij de 5G-evolutie, het netwerk van de toekomst. Deze vooruitstrevende technologie is altijd en overal gericht op ongeëvenaarde connectiviteit.

   Huawei Mate X 5G Quad Antenna Huawei Mate X 5G Quad Antenna

   Geïntegreerde 5G-antennes

   Huawei's uitgebreide kennis van telecommunicatie heeft geleidt tot vier geïntegreerde 5G-antennes, voor de beste ontvangst en verzending van 5G-signalen. Huawei levert 5G van begin tot eind om de toekomst te verbinden.

   Verfijnd
   camera-ontwerp

   HUAWEI Mate X Camera Design HUAWEI Mate X Camera Design

   Een compact hand-held bar design met een opnieuw ontworpen Leica camerasysteem, biedt de perfecte balans tussen een slank ontwerp en comfortabele grip. De achterkant heeft de kleur Interstellar Blue en bestaat uit een nieuw materiaal dat zorgt voor het beste 5G-signaal.

   Huawei Mate X Camera Feature Huawei Mate X Camera Feature

   Portretfotografie 2.0

   Omdat het scherm rondom het toestel zit, heb je altijd de beschikking over de triple Leica camera. Daarmee leg al je beste momenten vast en maak je opvallende selfies, die er mooier uitzien dan ooit.

   Huawei Mate X Camera Mirror Shooting
   Huawei Mate X Camera Mirror Shooting

   Voorzijde

   Achterzijde

   Spiegelopname

   Mobiele portretfotografie is nu een echte samenwerking tussen de fotograaf en zijn onderwerp. De HUAWEI Mate X, met zijn twee schermen, maakt het mogelijk van beide zijden in realtime een voorbeeld van de opname te bekijken en creatieve ideeën om te zetten naar verbluffende portretten.

   Herkenning in
   één flits

   Huawei Mate X Fingerprint Power Button Huawei Mate X Fingerprint Power Button Huawei Mate X Fingerprint Power Button Huawei Mate X Fingerprint Power Button Huawei Mate X Fingerprint Power Button Huawei Mate X Fingerprint Power Button

   De aan / uit-schakelaar is uitgerust met een vingerafdruklezer, ontgrendel snel en veilig je smartphone. Je wordt binnen een seconde herkend en begint je dag met slechts één aanraking.

   Huawei Mate X fast Charging Battery

   Bliksemsnel

   's Werelds snelste SuperCharge zorgt ervoor dat de HUAWEI Mate X binnen 30 minuten tot wel 85% is opgeladen5. Kom zonder onderbrekingen de dag door.

   Huawei Mate X Dual Battery Huawei Mate X Dual Battery

   0mAh

   Ongelooflijke kracht

   Topprestaties leiden tot meer productiviteit en het geavanceerde accu-ontwerp6 in de Huawei Mate X opent de deur naar succes. Zo heb je meer power om aan projecten te werken, films te kijken en al je favoriete games te spelen.