HUAWEI Mate 20

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   CO-ENGINEERED WITH

   Welcome to a
   Higher Intelligence

   Een visuele kunst die technologie en vakmanschap combineert. De HUAWEI Mate 20 is gebouwd met een helder scherm dat zijn pure schoonheid extra benadrukt. Zijn bijzonder krachtige processor maakt veel mogelijk en brengt je vernieuwende intelligentie.

   Iconisch design

   Esthetica ontmoet innovatie

   Omkader de wereld

   Een iconisch vierkant dat de Leica Triple camera combineert met een flits; een voortzetting van het centrale en eenvoudige cameradesignconcept van de Mate-reeks. Dat maakt van de HUAWEI Mate 20 een echte eyecatcher. Kijk door het venster en ontdek de wereld.

   Vol scherm, oneindig veel mogelij-kheden

   Dompel je onder in het Dewdrop-scherm met een opmerkelijk groot scherm, een uitzonderlijke helderheid en felle kleuren. Door het naadloze design krijg je veel ruimte om de wereld te ontdekken.

   Leg het licht vast

   De HUAWEI Mate 20 is beschikbaar in vier heldere kleuren en brengt een ode aan de rijke kleuren van de natuur. Het licht reflecteert prachtig op de achterkant in Midnight Blue en het Emerald Green laat de unieke hyperoptische patronen glinsteren. Het toestel is voorzien van een speciale glaslaag met antislip die ook nog eens vingerafdrukproof is.

   Twilight
   Midnight Blue
   Zwart
   A Symphony in Your Hand A Symphony in Your Hand
   A Symphony in Your Hand A Symphony in Your Hand

   Een symfonie in jouw hand

   Verfijnd vakmanschap zorgt voor een soepel en warm contrast met de glazen achterkant en geeft een comfortabel en betrouwbaar gevoel als je het toestel vasthoudt

   Een symfonie in jouw hand

   Verfijnd vakmanschap zorgt voor een soepel en warm contrast met de glazen achterkant en geeft een comfortabel en betrouwbaar gevoel als je het toestel vasthoudt.

   Prestatie

   De krachtigste en intelligentste, ooit

   De eerste 7nm mobiele AI-chipset ter wereld

   De toonaangevende 7nm-procestechnologie van Kirin 980 is sneller en energie-efficiënter.

   Door de geavanceerde en flexibele multicore CPU- en GPU-architectuur voert het toestel elke taak en functie nog veel sneller uit. Eén van de DUAL-NPU’s biedt een uitgebreide AI-ondersteuning. De andere focust op specifieke taken. Resultaat: een betere efficiëntie en betere gebruikservaring.

   ? %
   % CPU prestatie- upgrade1
   ? %
   % CPU vermogens efficiëntie-upgrade1
   ? %
   % GPU prestatie- upgrade1
   ? %
   % GPU vermogensefficiëntie-upgrade1

   Voeding

   Door AI aangedreven weerstand.

   Indrukwe-kkende capaciteit

   Een duurzaam energieverbruik is altijd al hét kenmerk geweest van de Mate-reeks. De indrukwekkende 4 000 mAh2-batterij met een slim energiebeheer door kunstmatige intelligentie ondersteunt je bij het dagelijkse werk en vervult jouw entertainment behoeften.

   0
   mAh
   Impressive Capacity

   Kracht die je kunt vertrouwen

   De HUAWEI SuperCharge met TÜV-veiligheidscertificaat ondersteunt snel opladen om in slechts 30 minuten 58% batterijvermogen te leveren3. Snel, veilig en zorgeloos.

   Leica triple camera

   Geef uw creativiteit de vrije teugel.

   Nieuwe Leica Triple Camera

   De nieuwe Leica Triple Camera met kunstmatige intelligentie laat het drama, de textuur, de kleuren en de schoonheid van het leven zien in elke adembenemende foto die je maakt.

   De grote 12 MP RGB-lens is ontworpen voor verschillende scenario’s en legt fantastische details vast in je dagelijkse foto’s. De telelens van 8 MP gebruik je voor je langeafstandshots en de nieuwe Leica-ultrabreedhoeklens van 16 MP is perfect voor je landschapsfoto’s en macro-opnames.

   Verruim je horizon

   Laat de camera je uitzicht niet beperken. Met de ultrabreedhoeklens van Leica leg je een indrukwekkend breed perspectief vast, zelfs in kleine of smalle ruimtes.

   Kom dichter

   Leg de details en verrassingen vast die je vroeger niet zag. Met de Leica-ultrabreedhoeklens maak je extreme close-upfoto’s vanaf 2,5 cm afstand. Ontdek de wereld vanuit een nieuw perspectief.

   Get Closer

   AI-schilderijfotografie

   Doordat de verbeterde fotografie met AI meer dan 1 500 scenario’s en 25 categorieën herkent kan ze nu verschillende objecten en scènes in één foto onderscheiden. Kleuren, helderheid en contrast worden automatisch en precies aangepast, alsof je een foto met een penseel bijwerkt, met een perfecte balans.

   Leg de nacht vast

   Dankzij de geavanceerde AI-beeldstabilisatie van HUAWEI maak je met de nachtmodus van de Mate 20 in situaties met weinig licht zonder statief verbluffende ruisvrije en scherpe foto’s. De nachtmodus kan ook evenwicht brengen in contrastrijke situaties, zodat elke setting prachtige beelden oplevert.

   AI-cinematografie

   Maak opnamen als een regisseur

   EMUI

   Zorg voor een kwalitatief leven

   Ga voor het echte leven

   Ontdek de details van de natuur en laat ze zien in de nieuwe EMUI 9,0. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en interactie ervaar je onze geavanceerde en soepele mobiele ervaring die je met gemak in je echte leven inpast.

   Draadloos projecteren

   Weg met die kabels. Met HUAWEI Mate 20 kan je presentaties, games of video’s onmiddellijk op een groot scherm4 projecteren en zo het plezier van het delen zo groot mogelijk maken. In die pc-modus kan je nog steeds onafhankelijk berichtjes sturen of bellen terwijl je privacy goed beschermd blijft.

   Acces­soires

   Past bij jouw unieke zelf

   Speciaal voor jou ontworpen

   We hebben een reeks kwalitatieve hoesjes speciaal ontworpen voor specifieke gelegenheden en om aan bepaalde eisen te voldoen. Dat maakt van je HUAWEI Mate 20 jouw beste maat.

   1. Alle data en benchmarkresultaten zijn gebaseerd op interne tests. De resultaten kunnen verschillen afhankelijk van de omgeving.
   2. Typische waarde. Op basis van resultaten uit laboratoriumtests van HUAWEI. De batterijduur hangt af van het werkelijke gebruik.
   3. Op basis van resultaten uit laboratoriumtests van HUAWEI. Testomgeving in het lab: temperatuur van 25 °C, relatieve vochtigheid: 45% tot 80%. De telefoon werd met de HUAWEI SuperCharge-lader en -kabel vanaf 1% stroom opgeladen in de modus 4G-netwerk standby.
   4. Schermen met Miracast-ondersteuning.