HUAWEI nova 5T

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
product
Inspireer je moment 48 MP Vijf AI camera’s1
HUAWEI nova 5T

Opvallende kleur

HUAWEI nova 5T’s oogverblindende kleuren, verbluffende texturen en reflecterend ontwerp creëren een meevarend gevoel van grenzeloze ruimte. De verfijnde afwerking en unieke textuur accentueren het spel van licht en schaduw voor een surrealistisch en fantasierijk meerlagig 3D-effect op een vlak oppervlak.
HUAWEI nova 5T color blue HUAWEI nova 5T color blue

Crush
Blue

HUAWEI nova 5T color purple HUAWEI nova 5T color purple

Midsummer
Purple

HUAWEI nova 5T color black HUAWEI nova 5T color black


Black

Ontgrendel in een oogwenk

De aan de zijkant geïntegreerde vingerafdruksensor vult het ontwerp aan en zorgt ervoor dat je de HUAWEI nova 5T in een oogwenk met een hand kunt ontgrendelen. Mis geen enkel moment.
HUAWEI nova 5T side mounted fingerprint
HUAWEI nova 5T side mounted fingerprint HUAWEI nova 5T side mounted fingerprint HUAWEI nova 5T side mounted fingerprint HUAWEI nova 5T side mounted fingerprint HUAWEI nova 5T side mounted fingerprint

Schoonheid
ten top

HUAWEI verlegt de grenzen van het smartphone-ontwerp met een nog grotere screen-to-body ratio op alle nieuwe HUAWEI nova 5T-toestellen. De frontcamera is verborgen onder het scherm, waardoor het HUAWEI nova 5T-scherm zijn volledige integriteit behoudt. Een ware revolutie in de gebruikerservaring.
HUAWEI nova 5T screen live on the edge HUAWEI nova 5T screen live on the edge HUAWEI nova 5T screen live on the edge HUAWEI nova 5T screen live on the edge HUAWEI nova 5T screen live on the edge

Pro-camera’s
in zakformaat

De HUAWEI nova 5T herbergt vier geïntegreerde AI camera’s op de achterkant, die verbluffende high-definition, ultra-groothoek-, macro- en bokeh-fotografie opleveren. De camera’s creëren eveneens video’s op een hoger niveau. Rijkgedetailleerde, heldere beelden en video’s van uitgestrekte landschappen tot adembenemende close-ups. Krachtige foto- en videoalgoritmen helpen je om altijd en overal kleurrijke beelden en video’s met een hoge resolutie te maken.
HUAWEI nova 5T four AI cameras HUAWEI nova 5T four AI cameras HUAWEI nova 5T four AI cameras HUAWEI nova 5T four AI cameras
  • 16 MP Super Wide Angle Camera
  • 48 MP Main Camera
  • 2 MP Depth Assist Camera
  • 2 MP Macro Camera

Leg elk inspiratiemoment vast

De eerste van de klas, de 1/2-inch sensor met 48 MP dagopnamen geeft je het vertrouwen om met jouw smartphone gemakkelijk foto’s van professionele kwaliteit te nemen. De AI aangedreven Super Night Mode maakt gebruik van intelligente lichtdetectie, beelden met geluidsdemping, langdurige belichting en stabilisatietechnologie voor baanbrekende, bewegingsvrije nachtopnamen.
HUAWEI nova 5T 48MP HD photography HUAWEI nova 5T 48MP HD photography

Gemaakt voor grootse momenten

Groothoekfoto’s geven de epische en dramatische momenten in een leven weer. De f/2.2 ultragroothoeklens legt de natuur vast op grote schaal en geeft een dramatische noot aan portretten. Verruim je horizon.
HUAWEI nova 5T ultra wide angle lens
HUAWEI nova 5T ultra wide angle lens

Ontdek nieuwe werelden

Er zijn onontgonnen mooie werelden voor wie ze kan zien. Met de Super Macro Lens kun je vanaf een afstand van 4 cm close-ups maken en kun je in alle vrijheid de kleine wonderen om je heen ontdekken en delen.
HUAWEI nova 5T macro lens
HUAWEI nova 5T macro lens

Onderscheid je op een spontane, natuurlijke manier

Zet uw onderwerp in de schijnwerpers met verbluffende bokeh-effecten. De bokeh-camera, die wordt aangestuurd door de Kirin chipset met ISP realtime verwerkingscapaciteiten, creëert professionele portretten van een adembenemende schoonheid. De krachtpatser van de mobiele fotografie.
HUAWEI nova 5T bokeh effect HUAWEI nova 5T bokeh effect

Altijd op je best

Er zit schoonheid in iedereen. Nu kan ze ook in FullView Display worden vastgelegd. Een geweldige frontcamera met selfie-functie—nu bovenaan in de hoek—maakt gebruik van de AI technologie om jouw bijzondere natuurlijke schoonheid en persoonlijke eigenschappen vast te leggen om het beste van jezelf naar buiten te brengen. 4-In-1 pixel fusion zorgt voor helderdere, glansrijkere selfies, en de AI technologie brengt de belichting en achtergrondverlichting in evenwicht en optimaliseert tegelijkertijd de achtergrond. Je zal ervan versteld staan hoe prachtig je eruitziet.
HUAWEI nova 5T front selfie camera

Moeiteloos krachtig voor
bliksemsnelle opnamen

De razendsnelle Kirin 980 chip is de toonaangevende commerciële 7nm SoC chip, een vernieuwende sprong voorwaarts in een vertragingsvrije, vlotte gebruikerservaring. De DUAL-NPU biedt een uitstekend AI vermogen, verbeterde prestaties en een grotere efficiëntie, alle kenmerken voor een toegankelijk, leuk en spannend gebruik van de HUAWEI nova 5T.

Vergeet compromissen

In het dagelijkse leven worden we overladen met grote, belangrijke bestanden—foto’s, video’s, apps, enz.—die een vertragende werking kunnen hebben op andere smartphones. Niet het geval bij de HUAWEI nova 5T. Zijn 6 GB RAM versnelt de werking en voedt meerdere apps, terwijl tot 128 GB opslagruimte voorzien wordt voor alle muziek, films en apps waar je van houdt. Slimme technologie voor een compromisloos bestaan.
HUAWEI nova 5T kirin effortless power HUAWEI nova 5T kirin effortless power
HUAWEI nova 5T 6GB RAM 128G ROM HUAWEI nova 5T 6GB RAM 128G ROM

Supersnelle oplading

Traag opladen brengt vertraging in je leven. Vooral in periodes van intensief gebruik. Maar HUAWEI nova 5T’s 3 750 mAh2 batterij is uitgerust met een 22,5 W HUAWEI SuperCharge systeem. Laad 50% van je batterijcapaciteit op in slechts 30 luttele minuten3.
HUAWEI nova 5T super charging HUAWEI nova 5T super charging HUAWEI nova 5T super charging

Speel en win:
GPU Turbo 

De nieuwe generatie GPU Turbo verbetert de prestaties van de CPU- en GPU-processor aanzienlijk, en maakt gebruik van de Kirin 980 chip voor een revolutionaire, meeslepende game-ervaring. Ondersteunt sommige van ‘s werelds populairste games4.
Cookies instellen