HUAWEI P30 lite New Edition

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
Huawei P30 lite

48 MP ultra-brede drievoudige camera met AI1

Uitzonderlijke helderheid

Bekijk de wereld vanuit een helderder perspectief. De camera achteraan van de HUAWEI P30 lite New Edition maakt scherpere foto's dan ooit en zelfs de kleinste details worden haarscherp vastgelegd.
Huawei P30 lite Exceptional Clarity
Huawei P30 lite Exceptional Clarity Huawei P30 lite Exceptional Clarity Huawei P30 lite Exceptional Clarity
Huawei P30 lite Exceptional Clarity

Ultieme Zoom

Dankzij HUAWEI’s hyper sampling lossless zoomtechnologie verbetert de 48 MP lens met ultrahoge definitie, waardoor ze omgetoverd wordt in een super zoomlens. Je kan fantastische beelden vastleggen vanop afstand, vergelijkbaar met een lens met 2x optische zoom.
Huawei P30 lite Ultimate Zoom

Breder beeld Meer mogelijkheden

Zorg voor een ruimer perspectief met de HUAWEI P30 lite New Edition’s 120° ultrabreedhoeklens en leg weidse landschappen vast op de gevoelige plaat zonder ook maar één detail uit het oog te verliezen. Onbegrensd beelden vastleggen.
Huawei P30 lite 120°Ultra-wide Angle Huawei P30 lite 120°Ultra-wide Angle Huawei P30 lite 120°Ultra-wide Angle
Huawei P30 lite left point
Huawei P30 lite 1x & GJ
Huawei P30 lite left point

Adembenemende
schermweergave

Zie, doe en creëer meer met het nagelnieuwe HUAWEI P30 lite New Edition Dewdrop Display. Groot, krachtig en mooi: het 6,15'' FHD-display met een delicaat Dewdrop design is de ideale basis voor een kleurrijk en stralend leven. Bovendien beschikt het scherm over de TÜV Rheinland Eye Comfort certificering en werd het zo ontworpen dat het beter is voor je ogen dankzij een comfortabele kijkervaring.
Huawei P30 lite Dewdrop Display Huawei P30 lite Dewdrop Display

Gestroomlijnd
ontwerp

De HUAWEI P30 lite New Edition is stijlvol en gestroomlijnd en ligt comfortabel in de hand. Het dunne 3D gebogen glas zorgt voor een goede grip en je kan het toestel met één hand bedienen. Beschikbaar in drie kleuren, inclusief een opvallende afwerking in regenboogkleuren.
HUAWEI P30 lite Crystal HUAWEI P30 lite Crystal
HUAWEI P30 lite Blue HUAWEI P30 lite Blue
HUAWEI P30 lite Black HUAWEI P30 lite Black
HUAWEI P30 lite White HUAWEI P30 lite White

Ruimte voor meer
beschikbaar geheugen: 6 GB + 256 GB

HUAWEI P30 lite New Edition's verbeterde RAM en opslag betekent dat er meer ruimte is voor de dingen waar je van houdt. Geniet van meer flexibiliteit met ruimte voor de content of de bestanden die je dagelijks gebruikt, denk maar aan muziek, foto's, video's en apps2.
Huawei P30 lite Large storage Huawei P30 lite Large storage

Een batterij met een langere levensduur

Je batterij mag geen blok aan je been zijn. Met de HUAWEI 9V/2A Quick Charge wordt de krachtige 3 340 mAh batterij3 sneller opgeladen en gaat hij langer mee. Zo word je niet afgeremd in je jachtige leven. Bekijk video's, speel spelletjes en surf de hele dag door. Niets kan je nog tegenhouden met de HUAWEI P30 lite New Edition.
Huawei P30 lite Quick Charge

Gamen op een nieuw level

Ready. Set. Play. De revolutionaire grafische verwerkingstechnologie, ondersteund door GPU Turbo-technologie, verbetert de prestaties, voor een snellere, soepelere en krachtigere speelervaring. Het is een mobiele game-changer4.
Huawei P30 lite GPU Turbo 2.0 Huawei P30 lite GPU Turbo 2.0

De wereld binnen handbereik

Op ontdekking gaan was nooit zo eenvoudig - of haalbaar. De HUAWEI HiVision-technologie5 op basis van AI7 maakt van jouw telefoon een intelligente assistent voor jouw dagelijkse bezigheden. Even scannen en je hebt toegang tot heel wat mogelijkheden.

ONDERWEG ONTDEKKEN
De HUAWEI P30 lite New Edition maakt gebruik van krachtige AI-technologie om automatisch informatie te identificeren en weer te geven over voorwerpen rondom jou, denk maar aan huisdieren, bloemen of zelfs de calorieën in jouw maaltijd. Een nuttige tool voor nieuwsgierige ontdekkers.
VOEL JE OVERAL THUIS
HiVision's AR-vertaling haalt alle taalbarrières weg en maakt van reizen een koud kunstje. Scannen om in real-time vreemde talen te vertalen6, van verkeersborden tot menu's op restaurant. Je bent er helemaal klaar voor.
ZIEN. SCANNEN. SHOPPEN.
Shop overal en altijd met HiVision. Scan gewoon het item dat je wil en onze AI-technologie zoekt het online voor een snellere en gemakkelijkere shoppingervaring.
Huawei P30 lite HiVision Huawei P30 lite HiVision Huawei P30 lite HiVision Huawei P30 lite HiVision Huawei P30 lite HiVision Huawei P30 lite HiVision Huawei P30 lite HiVision

Fun bij elk gesprek

Maak elke oproep leuker met aangepaste videoringtones. De HUAWEI P30 lite New Edition gaat verder dan de klassieke ringtone en biedt jou de mogelijkheid om je favoriete video in te stellen als ringtone voor jouw verschillende contacten. Tijd voor wat plezier!