HUAWEI P30

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
p30 pro

Nu gratis FreeBuds
Lite bij een P30

 • 1

  Registreer

  Na ontvangst van je P30 vul je het formulier in om aanspraak te maken op de FreeBuds Lite. Registreren kan tot en met 31 oktober.

 • 2

  Ontvang

  Na bevestiging van je registratie ontvang je de FreeBuds Lite binnen zes weken.

Terug

Bestel uw
HUAWEI P30 PRO

Bij één van onze partners

Actievoorwaarden
close btn
p30

Bestel uw
HUAWEI P30

Bij één van onze partners

Actievoorwaarden
close btn
close btn
HUAWEI P30 Pro
p30 series
nu met gratis

freebuds lite

HUAWEI P30 Pro
Rewrite The Rules of Photography
Rewrite the Rules of Photography

Helderder, breder en dichterbij. Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief. Ontdek ongeziene verrassingen en maak er herinneringen van die je koestert. De HUAWEI P30 verlegt de grenzen van wat mogelijk is met smartphone fotografie.

Een wereld
van kleur

De kleuren van de HUAWEI P30 vinden hun oorsprong in de zee van kleuren die de lucht ons te bieden heeft. Zoals de rozige kleuren van de dageraad, de gloed van een donkere namiddag, het noorderlicht, maar ook de nacht.

0
1
2
3
Breathing Crystal
Aurora
Black
Leica Triple Camera

Durf indruk
te maken

Dankzij het Leica Triple Camera systeem leg jij de hele wereld vast met jouw fotografie. Dit superieure camerasysteem heeft een 40 MP Super Sensing Camera, een 16 MP groothoeklens en een 8 MP telelens, die jou alle vrijheid geven om de schoonheid van de wereld vast te leggen.

HUAWEI P30 Camera

Reis naar de maan

De HUAWEI P30 laat je moeiteloos de maan verkennen met zijn tot 30x digitale zoom. Droom weg bij het romantische maanlicht en laat je verwonderen door de heldere nacht.

HUAWEI P30 moon
You Are the Director
p30 pro low light photo sample

Summer Night
Memories

Live up to the night with low-light video recording. The HUAWEI P30 harnesses a SuperSpectrum sensor for more light to capture moments in the night like a couple dancing next to a camp fire, children running along the beach, or a meteor dashing through the starry sky. Bring the still night memories to life through your phone.

See Both Sides of the Story

p30 dual view video

Two rear cameras work at the same time allowing you to watch the overall view of the game and zoom into the players’ exciting actions. Enjoy the moment from different perspectives with HUAWEI Dual-View Video.

One Touch
AI Video Editor

The upgraded HUAWEI Vlog’s features and effects are pre-installed in the HUAWEI P30 for simple editing. A simple touch produces your own cinematic masterpiece. Highlight videos are automatically edited with dramatic filters, different speed and unique background music. You can also add some texts to name the unforgettable memory.

Iconisch, Visionair Ontwerp
huawei p30 large screen
p30 dewdrop display

Prachtig elegant

Het 6,1" OLED HUAWEI FullView scherm1 is ontworpen voor een bredere en betere kijkbeleving, met de meest levendige kleuren die op elke manier schitteren.

huawei p30 in-screen fingerprint huawei p30 screen huawei p30 large screen

Intelligent Touch,
Absoluut Comfort

De HUAWEI P30 is comfortabel vast te houden met één hand en de opnieuw verbeterde vingerafdruksensor laat je het scherm makkellijk ontgrendelen.

Intelligent Touch,
Absoluut Comfort

De HUAWEI P30 is comfortabel vast te houden met één hand en de opnieuw verbeterde vingerafdruksensor laat je het scherm makkellijk ontgrendelen.

HAUWEI P30 Camera
Het Duet Van Kracht En Snelheid
HUAWEI P30 Kirin 980

Maak een sprong richting de toekomst

De Kirin 980 is 's werelds eerste 7nm mobiele processor met betere prestaties en een lager verbruik. Deze innovatieve chipset met maximaal 6 GB RAM en 128 GB geheugenopslag2zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je HUAWEI P30.

7NM

aan procesoorr

128 GB

aan geheugenopslag

6 GB

aan RAM

Bijtanken in enkele minuten

Opladen is niet langer een gedoe, maar juist een fluitje van een cent. Laad je smartphone snel en veilig op, met HUAWEI SuperCharge.

huawei p30 supercharge huawei p30 fast wireless charge

Delen met
OneHop

Een tik op de Matebook volstaat om in enkele seconden foto’s, video’s en documenten van de smartphone door te sturen. Schud je eerst met je smartphone voor je tikt, dan wordt meteen op je telefoon een opname van 60s gemaakt van het laptopscherm en op je smartphone opgeslagen. Je kunt ook gemakkelijk teksten kopiëren en plakken tussen de toestellen onderling, alsof ze één geheel vormen.3

Leer meer over de HUAWEI P30-serie

huawei p30 series

HUAWEI P30

 1. De schermafmetingen worden diagonaal gemeten vanaf de uiterste rand van de ronde hoeken (het weergavegebied is een fractie kleiner).
 2. RAM en ROM kunnen verschillen per markt
 3. Deze functies worden alleen ondersteund op bepaalde HUAWEI MateBook-apparaten met PC Manager versie 9.1 of hoger. Voor gebruik moeten smartphone en pc worden gekoppeld via HUAWEI Share. Video's kunnen alleen van mobiel naar pc worden overgezet. Tekstbestanden bevatten PowerPoint, Word, Excel en PDF. De bestanden worden geopend met Microsoft Office op de pc en met de WPS-app op de smartphone.