HUAWEI P30

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Rewrite the Rules of Photography

   Helderder, breder en dichterbij. Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief. Ontdek ongeziene verrassingen en maak er herinneringen van die je koestert. De HUAWEI P30 verlegt de grenzen van wat mogelijk is met smartphone fotografie.

   Ontdek de
   mogelijkheden
   De Films Bekijken

   Een wereld
   van kleur

   De kleuren van de HUAWEI P30 vinden hun oorsprong in de zee van kleuren die de lucht ons te bieden heeft. Zoals de rozige kleuren van de dageraad, de gloed van een donkere namiddag, het noorderlicht, maar ook de nacht.

   0
   1
   2
   3
   Breathing Crystal
   Aurora
   Black
   Leica Triple Camera

   Durf indruk
   te maken

   Dankzij het Leica Triple Camera systeem leg jij de hele wereld vast met jouw fotografie. Dit superieure camerasysteem heeft een 40 MP Super Sensing Camera, een 16 MP groothoeklens en een 8 MP telelens, die jou alle vrijheid geven om de schoonheid van de wereld vast te leggen.

   Dare to
   Impress

   Dankzij het Leica Triple Camera systeem leg jij de hele wereld vast met jouw fotografie. Dit superieure camerasysteem heeft een 40 MP Super Sensing Camera, een 16 MP groothoeklens en een 8 MP telelens, die jou alle vrijheid geven om de schoonheid van de wereld vast te leggen.

   p30 leica triple camera

   Verander water
   in kunst

   Maak van bruisende rivieren of rustgevende oceaangolven jouw persoonlijke artistieke meesterwerk. Schiet een foto met een lange sluitertijd, gewoon uit de hand en geniet optimaal van de natuur.

   Herdefinieer je
   perspectief

   Met de Ultra Wide Angle lens breng je de betoverende schoonheid van een uitgestrekte zee tot leven. Adembenemende stadsgezichten, dramatische luchten; de magie van de natuur zie je in een breder perspectief.

   Spectaculaire
   Macro wereld

   Ontdek de wereld vanaf 2.5 cm dichtbij. Bekijk de kleinste en meest levendige details met een echte macrolens. Laat je verrassen door de miniscule radertjes van een uurwerk of de glinsterende waterdruppels op bloemblaadjes.

   Laat jezelf
   stralen

   De 32 MP frontcamera van de HUAWEI P30 herkent op intelligente wijze de contouren van je gezicht en laat je de beste selfies maken. Jouw selfies spatten van het scherm af met de meeste verbluffende details, zelfs met extreem veel tegenlicht of juist met weinig licht tijdens een bruisend feestje.

   Deze foto werd gemaakt met de HUAWEI P30 Pro. De fotokwaliteit is vergelijkbaar met die van de HUAWEI P30.

   Ontwikkel je videografie-skills
   p30 pro low light photo sample

   Zomernachtherinneringen

   De nacht heeft geen geheimen voor jou, dankzij de HUAWEI P30 en de perfecte low-light video-opnames. Maak de mooiste concertopnames, ook als de zon allang onder is. Of leg de gezelligheid met vrienden vast, tijdens een warme zomeravond. Jouw nachtelijke herinneringen komen tot leven met je smartphone.

   Zie beide kanten van het verhaal

   p30 dual view video

   Twee camera's aan de achterzijde zijn tegelijkertijd te bedienen, waardoor je niet alleen het overzicht houdt, maar ook kunt inzoomen op spannende acties. De mooiste momenten zijn nu vanuit een verschillend perspectief te bekijken met HUAWEI Dual-View Video.

   One Touch
   AI Videobewerking

   De geüpgrade AI Video Editor heeft nieuwe vooraf geïnstalleerde functies en effecten om videobewerking met de HUAWEI P30 Pro nog makkelijker te maken. Met één aanraking produceer je cinematografische meesterwerken. Video's met hoogtepunten zijn automatisch te bewerken met dramatische filters, variërende snelheden en unieke achtergrondmuziek. Ook kun je teksten toevoegen om die mooie momenten nog beter te kunnen benoemen.

   Iconisch, Visionair Ontwerp
   p30 dewdrop display p30 dewdrop display p30 dewdrop display

   Prachtig elegant

   Het 6,1" OLED HUAWEI FullView scherm3 is ontworpen voor een bredere en betere kijkbeleving, met de meest levendige kleuren die op elke manier schitteren.

   p30 in-screen fingerprint p30 in-screen fingerprint p30 in-screen fingerprint

   Intelligent Touch,
   Absoluut Comfort

   De HUAWEI P30 is comfortabel vast te houden met één hand en de opnieuw verbeterde vingerafdruksensor laat je het scherm makkellijk ontgrendelen.

   Het Duet Van Kracht En Snelheid
   p30 chipset performance

   Maak een sprong richting de toekomst

   De Kirin 980 is 's werelds eerste 7nm mobiele processor met betere prestaties en een lager verbruik. Deze innovatieve chipset met maximaal 6 GB RAM en 128 GB geheugenopslag4 zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je HUAWEI P30.

   7NM

   aan procesoor

   128 GB

   aan geheugenopslag

   6 GB

   aan RAM

   Bijtanken in enkele minuten

   Opladen is niet langer een gedoe, maar juist een fluitje van een cent. Laad je smartphone snel en veilig op, met HUAWEI SuperCharge.5

   p30 supercharge p30 supercharge p30 supercharge
   p30 supercharge cable p30 supercharge cable p30 supercharge cable

   Delen met
   OneHop

   Met een eenvoudige tik van je toestel op de MateBook, kun je eenvoudig foto's, video's en documenten verzenden. En door gewoon je smartphone te schudden en contact te maken met de MateBook, kun jij een 60 seconden video van je laptopscherm maken die op je HUAWEI P30 wordt opgeslagen. Je MateBook en HUAWEI P30 functioneren als één geheel.6

   Creëer je eigen stijl

   Leer meer over de HUAWEI P30-serie

   series p30

   HUAWEI P30

   series p30 pro

   HUAWEI P30 Pro

   1. Gebaseerd op HUAWEI testresultaten vergeleken met de sensor van de HUAWEI P20 Pro.
   2. Deze functie is alleen beschikbaar na een update.
   3. De schermafmetingen worden diagonaal gemeten vanaf de uiterste rand van de ronde hoeken (het weergavegebied is een fractie kleiner).
   4. RAM en ROM kunnen verschillen per markt
   5. Maximale gegevens. Gebaseerd op resultaten van HUAWEI laboratoriumtesten. Lab testomgeving: temperatuur bij 25 °C, relatieve luchtvochtigheid: 45% tot 80%. Door de HUAWEI 40 W SuperCharger te gebruiken, is de telefoon opgeladen vanaf 1% in stand-by-status, met 4G-netwerk, en het scherm uitgeschakeld.
   6. Deze functies worden alleen ondersteund op bepaalde HUAWEI MateBook-apparaten met PC Manager versie 9.1 of hoger. Voor gebruik moeten smartphone en pc worden gekoppeld via HUAWEI Share. Video's kunnen alleen van mobiel naar pc worden overgezet. Tekstbestanden bevatten PowerPoint, Word, Excel en PDF. De bestanden worden geopend met Microsoft Office op de pc en met de WPS-app op de smartphone.