HUAWEI P30

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   p30 pro

   Nu gratis FreeBuds
   Lite bij een P30

   • 1

    Registreer

    Na ontvangst van je P30 vul je het formulier in om aanspraak te maken op de FreeBuds Lite. Registreren kan tot en met 31 oktober.

   • 2

    Ontvang

    Na bevestiging van je registratie ontvang je de FreeBuds Lite binnen zes weken.

   Terug

   Bestel uw
   HUAWEI P30 PRO

   Bij één van onze partners

   Actievoorwaarden
   close btn
   p30

   Bestel uw
   HUAWEI P30

   Bij één van onze partners

   Actievoorwaarden
   close btn
   close btn
   p30 series
   nu met gratis

   freebuds lite

   Rewrite The Rules of Photography
   Rewrite the Rules of Photography

   Helderder, breder en dichterbij. Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief. Ontdek ongeziene verrassingen en maak er herinneringen van die je koestert. De HUAWEI P30 verlegt de grenzen van wat mogelijk is met smartphone fotografie.

   Een wereld
   van kleur

   De kleuren van de HUAWEI P30 vinden hun oorsprong in de zee van kleuren die de lucht ons te bieden heeft. Zoals de rozige kleuren van de dageraad, de gloed van een donkere namiddag, het noorderlicht, maar ook de nacht.

   0
   1
   2
   3
   Breathing Crystal
   Aurora
   Black
   Leica Triple Camera

   Durf indruk
   te maken

   Dankzij het Leica Triple Camera systeem leg jij de hele wereld vast met jouw fotografie. Dit superieure camerasysteem heeft een 40 MP Super Sensing Camera, een 16 MP groothoeklens en een 8 MP telelens, die jou alle vrijheid geven om de schoonheid van de wereld vast te leggen.

   HUAWEI P30 Camera

   Dichter dan ooit bij alles waar je gek op bent

   Met de 5x hybride zoom van de HUAWEI P30 kan je ongeziene, rijkelijk gedetailleerde opnames maken met een uitstekende resolutie. Neem de kleine vuurtoren in je vizier en haal deze zo dichtbij dat je hem haast kan aanraken met je vinger.

   HUAWEI P30 zoom

   Reis naar de maan

   De HUAWEI P30 laat je moeiteloos de maan verkennen met zijn tot 30x digitale zoom. Droom weg bij het romantische maanlicht en laat je verwonderen door de heldere nacht.

   HUAWEI P30 moon

   Verander
   water in kunst

   Maak van bruisende rivieren of rustgevende oceaangolven jouw persoonlijke artistieke meesterwerk. Schiet een foto met een lange sluitertijd, gewoon uit de hand en geniet optimaal van de natuur.

   Herdefinieer
   je perspectief

   Met de groothoeklens breng je de betoverende schoonheid van een uitgestrekte zee tot leven. Buitenaardse stadsgezichten, dramatische luchten; de magie van de natuur zie je in een breder perspectief.

   Herdefinieer
   je perspectief

   Met de groothoeklens breng je de betoverende schoonheid van een uitgestrekte zee tot leven. Buitenaardse stadsgezichten, dramatische luchten; de magie van de natuur zie je in een breder perspectief.

   Spectaculaire
   Macro wereld

   Breng de ontdekkingsreiziger in jezelf tot leven. Reis de wereld rond vanop 2,5 cm afstand. Breng de meest verfijnde details aan het licht met een echte macrolens. Leg het fijngevoelige kleurenpatroon van een pauwenveer onder de loep.

   Laat jezelf
   stralen

   De 32 MP frontcamera van de HUAWEI P30 herkent op intelligente wijze de contouren van je gezicht en laat je de beste selfies maken. Jouw selfies spatten van het scherm af met de meeste verbluffende details, zelfs met extreem veel tegenlicht of juist met weinig licht tijdens een bruisend feestje.

   You Are the Director
   p30 pro low light photo sample

   Summer Night
   Memories

   Live up to the night with low-light video recording. The HUAWEI P30 harnesses a SuperSpectrum sensor for more light to capture moments in the night like a couple dancing next to a camp fire, children running along the beach, or a meteor dashing through the starry sky. Bring the still night memories to life through your phone.

   See Both Sides of the Story

   p30 dual view video

   Two rear cameras work at the same time allowing you to watch the overall view of the game and zoom into the players’ exciting actions. Enjoy the moment from different perspectives with HUAWEI Dual-View Video.

   One Touch
   AI Video Editor

   The upgraded HUAWEI Vlog’s features and effects are pre-installed in the HUAWEI P30 for simple editing. A simple touch produces your own cinematic masterpiece. Highlight videos are automatically edited with dramatic filters, different speed and unique background music. You can also add some texts to name the unforgettable memory.

   Iconisch, Visionair Ontwerp
   huawei p30 large screen
   p30 dewdrop display

   Prachtig elegant

   Het 6,1" OLED HUAWEI FullView scherm3 is ontworpen voor een bredere en betere kijkbeleving, met de meest levendige kleuren die op elke manier schitteren.

   huawei p30 in-screen fingerprint huawei p30 screen huawei p30 large screen

   Intelligent Touch,
   Absoluut Comfort

   De HUAWEI P30 is comfortabel vast te houden met één hand en de opnieuw verbeterde vingerafdruksensor laat je het scherm makkellijk ontgrendelen.

   Intelligent Touch,
   Absoluut Comfort

   De HUAWEI P30 is comfortabel vast te houden met één hand en de opnieuw verbeterde vingerafdruksensor laat je het scherm makkellijk ontgrendelen.

   HAUWEI P30 Camera
   Het Duet Van Kracht En Snelheid

   Maak een sprong richting de toekomst

   De Kirin 980 is 's werelds eerste 7nm mobiele processor met betere prestaties en een lager verbruik. Deze innovatieve chipset met maximaal 6 GB RAM en 128 GB geheugenopslag4zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je HUAWEI P30.

   7NM

   aan procesoorr

   128 GB

   aan geheugenopslag

   6 GB

   aan RAM

   Bijtanken in enkele minuten

   Opladen is niet langer een gedoe, maar juist een fluitje van een cent. Laad je smartphone snel en veilig op, met HUAWEI SuperCharge.

   huawei p30 supercharge huawei p30 fast wireless charge

   Delen met
   OneHop

   Een tik op de Matebook volstaat om in enkele seconden foto’s, video’s en documenten van de smartphone door te sturen. Schud je eerst met je smartphone voor je tikt, dan wordt meteen op je telefoon een opname van 60s gemaakt van het laptopscherm en op je smartphone opgeslagen. Je kunt ook gemakkelijk teksten kopiëren en plakken tussen de toestellen onderling, alsof ze één geheel vormen.5

   Leer meer over de HUAWEI P30-serie

   huawei p30 series

   HUAWEI P30

   1. Gebaseerd op HUAWEI testresultaten vergeleken met de sensor van de HUAWEI P20 Pro.
   2. Deze functie is alleen beschikbaar na een update.
   3. De schermafmetingen worden diagonaal gemeten vanaf de uiterste rand van de ronde hoeken (het weergavegebied is een fractie kleiner).
   4. RAM en ROM kunnen verschillen per markt
   5. Deze functies worden alleen ondersteund op bepaalde HUAWEI MateBook-apparaten met PC Manager versie 9.1 of hoger. Voor gebruik moeten smartphone en pc worden gekoppeld via HUAWEI Share. Video's kunnen alleen van mobiel naar pc worden overgezet. Tekstbestanden bevatten PowerPoint, Word, Excel en PDF. De bestanden worden geopend met Microsoft Office op de pc en met de WPS-app op de smartphone.