HUAWEI P30

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Bekende zoekopdrachten

    Populair

     p30 pro

     Nu gratis FreeBuds
     Lite bij een P30

     • 1

      Registreer

      Na ontvangst van je P30 vul je het formulier in om aanspraak te maken op de FreeBuds Lite. Registreren kan tot en met 31 oktober.

     • 2

      Ontvang

      Na bevestiging van je registratie ontvang je de FreeBuds Lite binnen zes weken.

     Terug

     Bestel uw
     HUAWEI P30 PRO

     Bij één van onze partners

     Actievoorwaarden
     close btn
     p30

     Bestel uw
     HUAWEI P30

     Bij één van onze partners

     Actievoorwaarden
     close btn
     close btn
     p30 series
     nu met gratis

     freebuds lite

     Rewrite The Rules of Photography
     Rewrite the Rules of Photography

     Helderder, breder en dichterbij. Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief. Ontdek ongeziene verrassingen en maak er herinneringen van die je koestert. De HUAWEI P30 verlegt de grenzen van wat mogelijk is met smartphone fotografie.

     Een wereld
     van kleur

     De kleuren van de HUAWEI P30 vinden hun oorsprong in de zee van kleuren die de lucht ons te bieden heeft. Zoals de rozige kleuren van de dageraad, de gloed van een donkere namiddag, het noorderlicht, maar ook de nacht.

     0
     1
     2
     3
     Breathing Crystal
     Aurora
     Black
     Leica Triple Camera

     Durf indruk
     te maken

     Dankzij het Leica Triple Camera systeem leg jij de hele wereld vast met jouw fotografie. Dit superieure camerasysteem heeft een 40 MP Super Sensing Camera, een 16 MP groothoeklens en een 8 MP telelens, die jou alle vrijheid geven om de schoonheid van de wereld vast te leggen.

     HUAWEI P30 Camera

     Dichter dan ooit bij alles waar je gek op bent

     Met de 5x hybride zoom van de HUAWEI P30 kan je ongeziene, rijkelijk gedetailleerde opnames maken met een uitstekende resolutie. Neem de kleine vuurtoren in je vizier en haal deze zo dichtbij dat je hem haast kan aanraken met je vinger.

     HUAWEI P30 zoom

     Reis naar de maan

     De HUAWEI P30 laat je moeiteloos de maan verkennen met zijn tot 30x digitale zoom. Droom weg bij het romantische maanlicht en laat je verwonderen door de heldere nacht.

     HUAWEI P30 moon

     Verander
     water in kunst

     Maak van bruisende rivieren of rustgevende oceaangolven jouw persoonlijke artistieke meesterwerk. Schiet een foto met een lange sluitertijd, gewoon uit de hand en geniet optimaal van de natuur.

     Herdefinieer
     je perspectief

     Met de groothoeklens breng je de betoverende schoonheid van een uitgestrekte zee tot leven. Buitenaardse stadsgezichten, dramatische luchten; de magie van de natuur zie je in een breder perspectief.

     Herdefinieer
     je perspectief

     Met de groothoeklens breng je de betoverende schoonheid van een uitgestrekte zee tot leven. Buitenaardse stadsgezichten, dramatische luchten; de magie van de natuur zie je in een breder perspectief.

     Spectaculaire
     Macro wereld

     Breng de ontdekkingsreiziger in jezelf tot leven. Reis de wereld rond vanop 2,5 cm afstand. Breng de meest verfijnde details aan het licht met een echte macrolens. Leg het fijngevoelige kleurenpatroon van een pauwenveer onder de loep.

     Laat jezelf
     stralen

     De 32 MP frontcamera van de HUAWEI P30 herkent op intelligente wijze de contouren van je gezicht en laat je de beste selfies maken. Jouw selfies spatten van het scherm af met de meeste verbluffende details, zelfs met extreem veel tegenlicht of juist met weinig licht tijdens een bruisend feestje.

     You Are the Director
     p30 pro low light photo sample

     Summer Night
     Memories

     Live up to the night with low-light video recording. The HUAWEI P30 harnesses a SuperSpectrum sensor for more light to capture moments in the night like a couple dancing next to a camp fire, children running along the beach, or a meteor dashing through the starry sky. Bring the still night memories to life through your phone.

     See Both Sides of the Story

     p30 dual view video

     Two rear cameras work at the same time allowing you to watch the overall view of the game and zoom into the players’ exciting actions. Enjoy the moment from different perspectives with HUAWEI Dual-View Video.

     One Touch
     AI Video Editor

     The upgraded HUAWEI Vlog’s features and effects are pre-installed in the HUAWEI P30 for simple editing. A simple touch produces your own cinematic masterpiece. Highlight videos are automatically edited with dramatic filters, different speed and unique background music. You can also add some texts to name the unforgettable memory.

     Iconisch, Visionair Ontwerp
     huawei p30 large screen
     p30 dewdrop display

     Prachtig elegant

     Het 6,1" OLED HUAWEI FullView scherm3 is ontworpen voor een bredere en betere kijkbeleving, met de meest levendige kleuren die op elke manier schitteren.

     huawei p30 in-screen fingerprint huawei p30 screen huawei p30 large screen

     Intelligent Touch,
     Absoluut Comfort

     De HUAWEI P30 is comfortabel vast te houden met één hand en de opnieuw verbeterde vingerafdruksensor laat je het scherm makkellijk ontgrendelen.

     Intelligent Touch,
     Absoluut Comfort

     De HUAWEI P30 is comfortabel vast te houden met één hand en de opnieuw verbeterde vingerafdruksensor laat je het scherm makkellijk ontgrendelen.

     HAUWEI P30 Camera
     Het Duet Van Kracht En Snelheid

     Maak een sprong richting de toekomst

     De Kirin 980 is 's werelds eerste 7nm mobiele processor met betere prestaties en een lager verbruik. Deze innovatieve chipset met maximaal 6 GB RAM en 128 GB geheugenopslag4zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je HUAWEI P30.

     7NM

     aan procesoorr

     128 GB

     aan geheugenopslag

     6 GB

     aan RAM

     Bijtanken in enkele minuten

     Opladen is niet langer een gedoe, maar juist een fluitje van een cent. Laad je smartphone snel en veilig op, met HUAWEI SuperCharge.

     huawei p30 supercharge huawei p30 fast wireless charge

     Delen met
     OneHop

     Een tik op de Matebook volstaat om in enkele seconden foto’s, video’s en documenten van de smartphone door te sturen. Schud je eerst met je smartphone voor je tikt, dan wordt meteen op je telefoon een opname van 60s gemaakt van het laptopscherm en op je smartphone opgeslagen. Je kunt ook gemakkelijk teksten kopiëren en plakken tussen de toestellen onderling, alsof ze één geheel vormen.5

     Leer meer over de HUAWEI P30-serie

     huawei p30 series

     HUAWEI P30

     1. Gebaseerd op HUAWEI testresultaten vergeleken met de sensor van de HUAWEI P20 Pro.
     2. Deze functie is alleen beschikbaar na een update.
     3. De schermafmetingen worden diagonaal gemeten vanaf de uiterste rand van de ronde hoeken (het weergavegebied is een fractie kleiner).
     4. RAM en ROM kunnen verschillen per markt
     5. Deze functies worden alleen ondersteund op bepaalde HUAWEI MateBook-apparaten met PC Manager versie 9.1 of hoger. Voor gebruik moeten smartphone en pc worden gekoppeld via HUAWEI Share. Video's kunnen alleen van mobiel naar pc worden overgezet. Tekstbestanden bevatten PowerPoint, Word, Excel en PDF. De bestanden worden geopend met Microsoft Office op de pc en met de WPS-app op de smartphone.
     Cookies instellen