HUAWEI P40 lite E

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
huawei p40 lite e huawei p40 lite e

48 MP Triple AI Camera1 | 6,39” HUAWEI Punch Display2
4 000 mAh Batterij3

Fantastisch Kleurrijk
Design

Geïnspireerd door onvoorspelbaar licht in combinatie met een nano-textuur technologie, toont de HUAWEI P40 Lite E een verbluffend 2,5D effect met de lichtrefractie op de achterkant, net als een kleurrijke deur naar de ruimte.

huawei p40 lite e-colourful design
huawei p40 lite e-colourful design
Aurora Blue
Midnight Black
huawei p40 lite e-colourful design huawei p40 lite e-colourful design

Punch FullView
Display2

Met een 6,39"4 delicaat Punch FullView Display levert de HUAWEI P40 Lite E een breder beeld met 90,15% schermverhouding5 voor een meeslepende ervaring. HUAWEI's innovatieve blind hole technology dekt de frontcamera onder het scherm effectief af, waardoor een kleiner diafragma wordt bereikt en de integriteit van het scherm wordt behouden, zodat het een optimale gebruikerservaring biedt met een minimale disruptie.

huawei p40 lite e-punch fullview phone

Handheld
Nachtmodus

Nu kunt u felle en heldere nachtfoto's maken zonder statief. Door de combinatie van AI-stabilisatietechnologie en de langste belichtingstijd van 6 seconden,6 kan de HUAWEI P40 Lite E elk detail duidelijk vastleggen in een omgeving met weinig licht.

huawei p40 lite e-handheld night mode
huawei p40 lite e-handheld night mode
huawei p40 lite e-handheld night mode

48 MP AI
Triple Camera1

De HUAWEI P40 Lite E is uw persoonlijke fotostudio met 3 intelligente achterste camera's. De 48 MP hoofdcamera, een 8 MP Ultra Wide Angle camera en een 2 MP diepte camera laten alle fijne details en helderheid zien en laten u verder, breder en duidelijker zien.

huawei p40 lite e-48MP triple AI camera phone
huawei p40 lite e-48MP triple AI camera phone

AI Photography
Artist

De AI-intelligente scene recognition technologie kan automatisch meer dan 500 scènes en 21 categorieën in real-time identificeren en het beeld dienovereenkomstig aanpassen en optimaliseren.7 Iedereen kan fotograaf zijn.

huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography

Snel, vloeiend,
intelligent

HUAWEI's self-developed full scenarios accelerating engine voert meerdere optimalisaties uit en zorgt steeds voor een soepele ervaring zonder te stotteren. De telefoon presteert altijd als nieuw.

huawei p40 lite e-high performance phone

4 000 mAh
Krachtige Batterij

Ondersteund door de 4 000 mAh krachtige batterij, kan HUAWEI P40 Lite E 22 uur video afspelen, 111 uur muziek lspelen of 20 uur surfen op het web, waardoor u de vrijheid heeft om uw powerbank achter te laten.3

4000 huawei p40 lite e-large battery phone
huawei p40 lite e-large battery phone huawei p40 lite e-large battery phone

Vingerafdruk
ontgrendeling

Voor meer gemak en veiligheid is HUAWEI P40 Lite E uitgerust met een vingerafdruksensor aan de achterzijde. Nu staat uw smartphone direct klaar binnen handbereik.

huawei p40 lite e-fingerprint unlock phone huawei p40 lite e-fingerprint unlock phone

4 GB + 64 GB
grote opslagruimte

Met de 64 GB ROM met 512 GB uitbreidbare grote opslagruimte9 op deze telefoon kun je gemakkelijk onvergetelijke foto's, video's en apps bewaren. En met 4GB RAM kun je meerdere apps tegelijk uitvoeren en je favoriete games zonder problemen laden.

huawei p40 lite e-large storage phone

EMUI 9.1,
Smart Life

EMUI 9.1 biedt een meeslepende ervaring met innovatieve prestaties en systeemsnelheidsverbeteringen om u te helpen een intelligent leven te leiden. Nu, met EROFS, zal de willekeurige leessnelheid 20% sneller zijn10 en de systeemruimte zal zorgen voor extra persoonlijke opslag van maximaal 1 000 foto's of 500 liedjes.11

huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone
huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone
huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone
huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone

Slim Zoeken In
De Galerij

Zoek naar favoriete foto's in uw volle fotogalerij in enkele seconden. HUAWEI P40 Lite E kan automatisch 28012 soorten tags herkennen zonder netwerkverbinding, open gewoon de galerij en zoek naar een tag als "mensen" en alle mensengerelateerde foto's worden direct weergegeven.

huawei p40 lite e-smart gallery searching phone huawei p40 lite e-smart gallery searching phone

Persoonlijke
Videoringtones

Als je vrienden bellen, kun je nu een favoriete video13 instellen om als beltoon af te spelen. Uw inkomende gesprekken zijn een leuke nieuwe vorm van entertainment.

huawei p40 lite e-video ringtone phone
huawei p40 lite e-video ringtone phone
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan