HUAWEI P40 lite

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI P40 lite KV
HUAWEI P40 lite KV
P40-lite

Herontdek Entertainment

48 MP Quad AI Camera's1
40 W HUAWEI SuperCharge2

Creatief met
de Quad Camera

De wereld zit vol ongekende schoonheid en onontdekte wonderen en het is nog steeds een kwestie van wie ze het eerst blootlegt. Met vier camera's schiet je wijdser, scherper of juist closer dan ooit iemand zich heeft kunnen voorstellen. Maak maar eens een cinematografisch portret met de bokeh-lens en switch vervolgens naar de macrolens voor een supergedetailleerde close-up van de natuur. Allemaal met één en dezelfde telefoon. Een volwaardige professionele fotostudio op broekzakformaat!

48 MP
Hoofdcamera
f/1.8

8 MP
Groothoeklens
f/2.4

2 MP
Bokeh-lens
f/2.4

2 MP
Macrolens
f/2.4

48 MP
Hoofdcamera
f/1.8

2 MP
Bokeh-lens
f/2.4

8 MP
Groothoeklens
f/2.4

2 MP
Macrolens
f/2.4

HUAWEI P40 lite quad camera
HUAWEI P40 lite quad camera
HUAWEI P40 lite main camera with 48MP

Schoonheid zit 'm
in de details

Niemand die kan voorspellen wanneer dat perfecte fotomoment voorbijkomt. Maar met een 48 megapixel hoofdcamera weet je zeker dat áls het komt, jij in staat bent het te grijpen en met al z'n verbluffende details aan de wereld te presenteren. Bovendien zorgt de 48 MP Ultra Clarity-modus ervoor dat verschillende frames worden samengesmeed tot één High Definition-opname, waardoor werkelijk geen detail onopgemerkt blijft, ook al moest je razendsnel inzoomen.

HUAWEI P40 lite handhold super night mode

Losgaan in de nacht

De f/1.8 grote ontsluiter en de halve inch grotere sensor zijn speciaal ontwikkeld om meer licht binnen te laten, zodat jij niet hoeft te stoppen met snapshots maken omdat de zon toevallig achter de horizon is verdwenen. En dankzij de HUAWEI AI Image Stabilization-technologie heb jij in de Handheld Super Night-modus amper last van ruis en geniet je van een grotere, dynamische range met scherpere en helderder foto's als resultaat.

HUAWEI P40 lite rear camera with 120°ultra wide angle lens

Verbreed je blik

Om meer aspecten van de dingen te vangen. Met een 120°3 Ultra Wide Angle groothoeklens krijg je een veel beter zicht op alles wat fascinerend is! Waarbij de 17 mm focuslengte je nota bene in één keer 140% meer van een bepaalde scène4meegeeft.Dus meer neon in je skylines, meer vrienden in je groepsportret, meer stukken natuur in je landschappen.

HUAWEI P40 lite rear camera with macro lens

Ontdek de
macrowereld

Een 2 MP macrolens haalt alles dichterbij dan ooit te voren. Je kunt er voortaan gewoon 4 centimeter bovenop zitten en vervolgens de patronen en structuren van het object bijna voelen zo fenomenaal gedetailleerd wordt het. Van de dauwdruppel op een bloemblaadje tot het lijnenspel op een vlindervleugel, het maken van macrofoto's is als het ontraadselen van geheimen die eerder onzichtbaar bleven.

HUAWEI P40 lite bokeh camera

Maak je foto's
extra bijzonder
met Bokeh

Bokeh gaat over de kwaliteit van weergave van de onscherpe gedeelten in een foto. Onze speciaal ontwikkelde Bokeh-lens benut alle mogelijkheden van AI-diepteperceptie en geeft bovendien een romig effect aan de diepte mee, de achtergrond zachter en omfloerst, het onderwerp van je foto ondertussen haarscherp op de voorgrond. Perfect als je het contrast zoekt en je onderwerp eruit wilt laten knallen.

Een batterij die het heel
lang uithoudt en supersnel
oplaadt

Met de 4 200 mAh grote, opgeladen batterij kom je echt de dag wel door!5 Maar ook als je'es vergeten bent om hem's nacht aan de voeding te leggen, hoef je je nergens om te bekommeren. Plug'm in tijdens je ochtendkoffie en je zult zien dat hij in no time weer volledig wakker is. Dit dankzij de TÜV Rheinland gecertificeerde 40 W HUAWEI SuperCharge-functionaliteit waarmee de telefoon in 30 minuten tot liefst 70% opgeladen is.5

HUAWEI P40 lite HUAWEI super charge

Fris, functioneel design

Het ontwerp van de HUAWEI P40 lite benadrukt het essentiële. Met zijn gebogen ontwerp is de grip optimaal. Het 6,4 inch-scherm heeft een baanbrekende camera voor totale onderdompeling. Met zijn vingerafdruksensor aan de zijkant is het ontgrendelen van je smartphone ongelooflijk soepel en intuïtief.

HUAWEI P40 lite Sakura Pink
HUAWEI P40 lite Midnight Black
HUAWEI P40 lite Crush Green
HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

Laat je persoonlijkheid
spreken

Met de Super Night Selfie 2.0 modus aan, belicht de HUAWEI P40 lite automatisch je gezicht in schaars verlichte omgevingen, en wordt meteen de totaalbelichting, de verzadiging én de contraststerkte met de achtergrond geoptimaliseerd. Alles om jou flatteus neer te zetten. De Multi-Frame Fusion-technologie combineert daarbij verschillende shots om te garanderen dat je de scherpste, meest treffende selfies krijgt.

HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

Laat je persoonlijkheid
spreken

Met de Super Night Selfie 2.0 modus aan, belicht de HUAWEI P40 lite automatisch je gezicht in schaars verlichte omgevingen, en wordt meteen de totaalbelichting, de verzadiging én de contraststerkte met de achtergrond geoptimaliseerd. Alles om jou flatteus neer te zetten. De Multi-Frame Fusion-technologie combineert daarbij verschillende shots om te garanderen dat je de scherpste, meest treffende selfies krijgt.

HUAWEI P40 lite front camera for AI beauty selfie

Selfies van je beste
jou, jezelf en jij

Als er één ding leuker is dan een selfie, is het een selfie met gebruikmaking van alle artificiële intelligentie (AI) van de processor. De ingebouwde camera aan de voorkant (onder de display) herkent de lichtsterkte en de schaduwvormen binnen je omgeving en gebruikt die data om selfies te creëren die jou het middelpunt van professionele portretsessies maken. Aan jou alleen nog de taak te bepalen waar en hoe je gezien wilt worden.

HUAWEI P40 lite Kirin 810

Verreikende intelligentie,
ongekende prestaties

De HUAWEI P40 lite is uitgerust met een Kirin 810 chip, met op zich al een formidabele lijst technische specs. De NPU (Neural Processing Unit ook wel AI Chip) is gebaseerd op onze Da Vinci-architectuur en staat volledig in dienst van het optimaliseren van de efficiency en het verwerken van alle AI. ISP + IVP beeldverwerking en beeldbewerking verbetert de ruisonderdrukking en witbalans, waardoor beeldresultaten gaaf en vlekkeloos worden, wat je ook op je telefoon aan het doen bent.

Zet overal je
gamemasker op

Onder de motorkap van de HUAWEI P40 lite sowieso genoeg power om de meest veeleisende gamesituaties te handlen. De nieuwe generatie GPU Turbo geeft HD-graphics en framerates zonder lag en je weet wat dat betekent: een vloeiende beweging én beleving, ook in het heetst van de strijd. Mooi meegenomen is dat het maar weinig van je batterij vraagt, zodat je het lang, heel lang in de game kunt uithouden.

HUAWEI P40 lite GPU turbo
HUAWEI P40 lite large memory

Meer geheugen voor
meer herinneringen

Omdat de foto's zo geweldig worden, ga je ook meer willen opslaan. Het komt dus wel zo goed uit dat de HUAWEI P40 lite met een 6 / 8 GB RAM-geheugen komt en een uitbreidbaar 128 GB grote ROM-opslag. Genoeg om alle kiekjes, shots, cinematografische opnamen, portretten, observaties en kunstwerken in te bewaren, wat voor type fotograaf je ook bent. De uitgebreide geheugencapaciteit betekent ook dat je meer apps tegelijkertijd kunt openzetten, zonder dat je dit merkt aan de snelheid in het gebruik.

Een interface om
van te houden

De HUAWEI P40 lite komt met onze beste interface ooit, de EMUI10. Het ontwerp heeft een complete make-over gekregen met een schonere, nog intuïtievere lay-out en een geraffineerd kleurenschema. Alles staat op de juiste, logische plek, met vloeiende overgangen tussen de menu's, zodat je zonder nadenken weet waar je moet zijn. Over multi-tasken gesproken!

HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite-apps
HUAWEI AppGallery

De Boutique Store
van de Apps

De HUAWEI AppGallery is Huawei's eigen, officiële applicatieplatform en wat voor één! Zoeken, downloaden, beheren en delen van mobiele apps gaat als een raket. AppGallery is dan ook de volgende stap in de ontwikkeling van een geavanceerd global apps ecosystem, met een waaier aan op het lijf geschreven, goed-afgeschermde belevingswerelden. Geniet van exclusieve App-content, haak in op allerhande locale activiteiten en profiteer van speciale aanbiedingen.

HUAWEI P40 lite
  1. Camera's achterzijde: 48 MP Hoofdcamera + 8 MP Ultra Wide Angle camera met groothoeklLens + 2 MP camera met Macrolens + 2 MP camera met Bokeh-lens
  2. HUAWEI P40 lite maakt optimaal gebruik van de 40 W HUAWEI SuperCharge Technology.
  3. De groothoeklens heeft een bereik van 120°. Door de correctieve functies voor vervorming kan deze hoek net wat kleiner uitvallen dan deze 120°.
  4. Waarde vergeleken met het gezichtsveld (FOV - Field of View) van de hoofdcamera.
  5. Gebaseerd op testresultaten in de HUAWEI-labs. De feitelijke prestaties kunnen net wat afwijken, afhankelijk van de verschillen in de producten, het gebruik en de omgevingsfactoren.
  6. *Beeldmateriaal alleen ter referentie en niet afkomstig van de smartphone. Kleur, vorm, interface en functies idem, alleen ter referentie. Het definitieve product kan nog licht afwijken.
  7. *Dit product werkt met de kant-en-klaar geïnstalleerde en complete HUAWEI AppGallery en niet met Google Play.