HUAWEI P40 Pro+

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
huawei p40 pro+ kv back
huawei p40 pro+ kv front

Spreek voor jezelf met de Ultra Vision Leica Penta Camera door altijd en overal foto's en video's te maken. Breng een revolutie teweeg met de snelheid en kracht van de hypermoderne Kirin 990 5G-chipset. Het innovatieve ontwerp verbetert jouw visuele entertainment en geeft een een groter comfort. Ontdek nu de toekomst met HUAWEI P40 Pro+.

huawei p40 pro+ design touch and feel

Look, Touch, Feel.
Vol verwachting.

huawei p40 pro+ quad curve overflow display

Een stukje magie in jouw hand

Geïnspireerd door de schoonheid en vorm van stromend water, is het Quad-Curve Overflow Display1 vernieuwd om de zicht- en verbeeldingsbarrières aan elke rand weg te nemen. Bovendien kun je met de verversingssnelheid van 90 Hz genieten van een meeslepend beeld over het hele scherm. Het montagemiddenframe en de beschermende ronde hoeken versterken het harmonieuze gevoel van jouw ogen naar jouw hand.

huawei p40 pro+ color material
huawei p40 pro+ color material

Het nieuwe klassiek in zwart of wit

HUAWEI P40 Pro+ is opgepoetst om zacht, soepel en stevig te zijn, waardoor het een perfect evenwicht in look en feel krijgt. Het iconische camera set-up en de onberispelijke keramische achterkant zijn geïntegreerd in een consistent ontwerp, waardoor een inclusieve harmonie ontstaat.

Ontdek de wereld, en maak je eigen verhaal

Stop nooit met het verkennen van het leven en het creëren van verhalen. De Ultra Vision Leica Penta Camera werkt als een sterk verenigd systeem en staat altijd voor jouw klaar om zowel dag als nacht te fotograferen. Fotrografeer het onderwerp zowel van dichtbij als op afstand. Leg moeiteloos vast wat jij ziet en laat het spreken voor wat jij voelt.

TIPA WORLD AWARDS 2020

"Best Photo Smartphone"

Leer meer
huawei p40 pro+ rear main camera
huawei p40 pro+ rear cine camera
huawei p40 pro+ rear telephoto camera
huawei p40 pro+ rear 3d depth sensing camera
huawei p40 pro+ leica penta camera stage

"Best Photo Smartphone"

Leer meer
TIPA WORLD AWARDS 2020

50 MP Ultra Vision Camera

1/1,28 inch Ultra Vision Sensor
RYYB colour filter array
Octa PD Autofocus
Take in massive light and detail for super clarity.

100x SuperZoom Array

10x Optical Telephoto Camera (8 MP, 240 mm)2
3x Optical Telephoto Camera (8 MP, 80 mm)
20x Hybrid Zoom3
100x Max Zoom
Ontmoet de onverwachte verassingen.

40 MP Ultra Wide Cine Camera

1/1,54 inch sensor
Ultra Low-light video
Ultra Slow-motion video
Telephoto video
4K Time lapse video
Cinematic video camera met meerdere eigenschappen.

3D Depth Sensing Camera

Real-time dieptedetectie
Maak professionele bokeh-effecten.

All Day, Full View, Super Definition

De toonaangevende 1/1,28-inch sensor met 2,44 μm supergrote pixelgrootte vind je nu in een smartphone. De RYYB-kleurenfilterreeks zorgt voor enorm licht, een hoog dynamisch bereik en weinig ruis. De 50 MP hoofdcamera ondersteunt 4-in-1 pixel-binning en Octa PD Autofocus en herdefinieert superheldere opnamen met nauwkeurige details, ongeacht de complexiteit van de scène en de lichtomstandigheden. De HUAWEI XD Fusion Engine, aangedreven door de geüpgradede ISP en NPU, kan een enorme hoeveelheid informatie snel verwerken en buitengewone heldere foto's maken op een hoog pixelniveau zowel dag als nacht.

huawei p40 pro+ super sensor
 
Beweeg uw muis voor meer details.
Duw hier voor meer details.
huawei p40 pro+ super definition daylight sample photo
huawei p40 pro+ super definition daylight sample photo

Elk deel vertelt een ander geweldig verhaal

Geniet van het weidse uitzicht met de 50 MP hoofdcamera, en zie meer met verbazingwekkende details. Vergroot elk klein deel van het frame en je krijgt weer een geweldige foto met een rijke textuur en kleur.

huawei p40 pro+ super definition low light sample photo

Jouw gewenste helderheid

Dankzij de HUAWEI Ultra Vision Sensor kunnen zelfs in het donker je zelfverzekerde glimlach, outfit en de prachtige nachtelijke skyline worden vastgelegd met scherpe kleuren en weinig ruis. Ontdek verhalen in verhalen.

Van hier naar daar,
Zo ver als je denkt.

De 3x mid-range optische zoomlens en 10x lange-afstand optische zoomlens werken in de meeste situaties perfect. Deze innovatieve multi-reflectie periscoop-telelens creëert 5 keer de lichtbreking en een 178% groter optisch pad om tot maximaal 100x4 in te zoomen. De verbeterde AIS en OIS zorgen voor een goede stabiliteit tijdens het zoomen. Verken de wereld met HUAWEI P40 Pro+.

huawei p40 pro+ zoom telephoto sample
Breed
3x
10x
20x
50x

Wees stil. Maak kennis met de onverwachte verrassingen.

Begin met het brede perspectief om alles te omarmen en schakel vervolgens over naar een normaal beeld om dag en nacht hoogwaardige foto's te maken. Stop niet, probeer de 100x SuperZoom Array. Het doorbreekt de grenzen van afstand en trekt alles dichter naar je toe. Ontdek welke verrassingen op je wachten.

1x
huawei p40 pro+ zoom 1x
10x
huawei p40 pro+ zoom 10x
20x
huawei p40 pro+ zoom 20x
100x
huawei p40 pro+ zoom 100x

Zie er op je best uit zonder je best te doen

De nieuwe high-definition 32 MP selfie camera met autofocus en een IR-dieptecamera werken nauw samen om een ​​goede selfies met een natuurlijke bokeh-effecten te maken. De intelligente optimalisatie van belichtings-, huidskleur- en textuurdetails is nauwkeuriger en persoonlijker.

huawei p40 pro+ front camera high quality sample photo

Jij beslist het verhaal. We filmen het.

Met de professionele 40 MP ultra wide cine camera met de innovatieve 16-in-1 fusion technologie kun je je creativiteit de vrije loop laten bij het maken van video's. Je kunt 4K 60 fps video's met hoge resolutie opnemen met zowel de camera aan de achterkant als de voorkant. Zo leg je de beste momenten in rust vast. Ook kun je inzoomen op afstand om verhalen op verschillende manieren te vertellen.

*Geschoten op HUAWEI P40 Pro. Alleen ter illustratie.
HUAWEI P40 Pro+ biedt dezelfde functie.

Denk aan de magische nacht.
Capture Your Vivid Story

Neem video van hoge kwaliteit op in elk licht. Of je nu je nachtleven vastlegt of kinderen die spelen op het strand tijdens de zonsondergang, elk verhaal wordt vastgelegd zoals het voor je ogen gebeurde. Tot ISO 51200 kun je nog steeds een scherpe foto's maken.

*Geschoten op HUAWEI P40 Pro. Alleen ter illustratie.
HUAWEI P40 Pro+ biedt dezelfde functie.

Grijp de vliegtijd

Wees de magiër om de tijd te vertragen en geniet van elk kostbaar moment met de 7680 fps Ultra Slow-motion video.

*Geschoten op HUAWEI P40 Pro. Alleen ter illustratie.
HUAWEI P40 Pro+ biedt dezelfde functie.

Leg de essentie van tijd vast

Met ondersteuning voor 4K- en Ultra Wide Angle-opname, kun je met de timelapse-videofunctie op professioneel niveau elk moment in slechts enkele seconden onthouden.

*Geschoten op HUAWEI P40 Pro. Alleen ter illustratie.
HUAWEI P40 Pro+ biedt dezelfde functie.

Een verhaal met Dual-View

Met twee achtercamera's die tegelijkertijd werken, kunt je de algehele scène bekijken en je concentreren op de centrale delen. Bekijk het verhaal vanuit verschillende perspectieven met HUAWEI Dual-View Video.

Ultieme prestaties

Omarm de ultrasnelle snelheid met 's werelds eerste geïntegreerde 5G SoC5, Kirin 990 5G-chipset. Dankzij de 7nm+ EUV-technologie en innovatieve CPU-architecturen kan HUAWEI P40 Pro+ een hoge efficiëntie en vloeiende systemen bereiken. Sta versteld van de uitstekende grafische prestaties van de Mali-G76 MC16 GPU, ongeëvenaarde beeldverwerking mogelijk gemaakt door de geüpgradede ISP en geavanceerde AI-mogelijkheden in de dual-core NPU.

HUAWEI P40 Pro+ kirin 990 5G SoC
 

Meeslepend gamen en alles onder contrôle

De geüpgradede beeldengine optimaliseert op intelligente wijze de beeldframes om een ​​hoge vloeiendheid en een lager energieverbruik te garanderen. Op het verbluffende scherm met 90 Hz zien je ogen het echte verschil tussen het spelen van een game met 90 fps. Het is nu meestal vloeiender en stabieler met een hoge framesnelheid. En maak je geen zorgen over het probleem van oververhitting, want het geavanceerde 4-in-1 hybride SuperCool-systeem met de tweede generatie grafeenfilm, VC, warmtepijp en grafiet kan de warmte efficiënt afvoeren.

huawei p40 pro+ immersive gaming
huawei p40 pro+ 4k livestream
4K Livestream

Dankzij de ultrahoge netwerksnelheid en de lage vertragingstijd kun je zoveel mogelijk genieten van heldere en vloeiende 4K livestream.

huawei p40 pro+ dual sim esim
Dual SIM

HUAWEI P40 Pro+ ondersteunt dual SIM (5G + 4G). Wanneer de ene simkaart tijdens een gesprek wordt gebruikt, kan de andere nog steeds gebeld worden of tegelijkertijd toegang tot internet hebben.

huawei p40 pro+ wifi 6 plus
Wi-Fi 6 Plus

Met behulp van Dynamic Narrow Bandwidth-technologie dringt de telefoon met Wi-Fi 6 Plus door meer muren en vloeren. Ondersteunt een bandbreedte van 160 MHz en brengt een optimale snelheid naar 2,4 Gbps.6

huawei p40 pro+ 5g network icon
Netwerk compatibiliteit

Met ondersteuning van 2G / 3G / 4G / 5G, NA & NSA-netwerkarchitecturen en de meeste gangbare frequenties, kun je de wereld rondreizen.7

Blijf rollen, geniet van elke krachtige dag

huawei p40 pro+ battery power

De innovatieve CPU-architectuur zorgt voor een hoge energie-efficiëntie. En het AI-toewijzingsmechanisme maakt beter gebruik van de 4 200 mAh8 -batterij voor geweldige prestaties en een langere werktijd.

huawei p40 pro+ wireless supercharge
huawei p40 pro+ supercharge
huawei p40 pro+ wireless car charge
huawei p40 pro+ reverse wireless charge

40 W Wireless HUAWEI SuperCharge9

'S Werelds snelste 40 W draadloos opladen. Leg hem snel neer, laad hem op als je hem nodig hebt.

40 W HUAWEI SuperCharge10

Ontspan en drink wat koffie. Wanneer je klaar bent om te gaan, is je telefoon op volle kracht.

27 W HUAWEI SuperCharge Wireless Car Charger11

Snel opladen, zelfs onderweg.

Reverse Charge12

Kom dichterbij om jouw liefde en kracht te delen.

Overal bescherming, veilig en wel

IP68, gebouwd voor de vrije zielen13

Biedt bescherming tegen plotselinge regendruppels of per ongeluk spatten. Het is tijd om al je energie en creativiteit los te laten.

huawei p40 pro+ ip68 water and dust resistant

Je gezicht is je wachtwoord

De Face Unlock detecteert nauwkeurig jouw gezichtskenmerken. Hiermee ontgrendel je je scherm of een privé-app. Of de omgeving nu licht of donker is, de verificatie is snel en betrouwbaar.

huawei p40 pro+ face unlock
huawei p40 pro+ fingerprint verification

Raak aan, scan en verifieer

Pak de telefoon op en ontgrendel hem tegelijkertijd met jouw vingerafdruk. Het is de meest natuurlijke manier voor een nauwkeurige en supersnelle verificatie.

Ken je, geef om je en bescherm je

De bewegingssensor aan de voorkant en de dubbele NPU werken samen om jouw handgebaren te begrijpen en je telefoon op afstand te bedienen zonder deze aan te raken.. Bovendien herkent de camera als iemand anders naar je telefoon kijkt, en worden privémelding direct zonder details weergegeven, zodat je privacy wordt beschermd.

huawei p40 pro+ gesture control privacy protection
huawei p40 pro gesture control privacy protection

Algemene bescherming

De microkernel van dit systeem heeft CC EAL 5+ behaald, het hoogste niveau van veiligheidscertificering voor OS van consumentenapparaten wereldwijd. Zo worden alle betalingen, authenticatie en andere zeer gevoelige handelingen in het systeem uitgevoerd om mogelijke onderschepping en diefstal te voorkomen.

huawei p40 pro+ secured tee os and cc eal 5+

Goed bewaakte apps

Om de veiligheid van elke app die in HUAWEI AppGallery wordt gelanceerd te garanderen, hebben we van begin tot eind een uitgebreid systeem opgezet met identiteitsverificatie van ontwikkelaars, 4-laags beveiligingsdetectie, download / installatie-beveiligingen en runtime-verdediging.

huawei p40 pro+ secured app gallery
huawei p40 pro+ secured app gallery

Een naadloos AI-leven

Multi-tasking, geen omschakeling

Schuif vanaf beide kanten van het scherm naar binnen om toegang te krijgen tot het app-dock. Sleep een app naar buiten om meerdere vensters te activeren. Je kunt afbeeldingen, tekst of zelfs bestanden slepen en neerzetten over meerdere vensters14. Wanneer je een video of game bekijkt, kun je berichten in een zwevend venster beantwoorden zonder apps te sluiten.

Samenwerking op meerdere schermen,
Naadloos als één werken

Je kunt nu de laptop-apps gebruiken om bestanden op jouw telefoon te openen om te bewerken of rechtstreeks te bellen via de microfoonluidsprekers en camera op de laptop.15

Delen wordt makkelijker

Geen kabel, internetgegevens of app-installatie vereist, selecteer gewoon HUAWEI Share en je kunt eenvoudig de snelle overdracht van bestanden of foto's starten tussen HUAWEI-smartphones, laptops, tablets en printers van derden. Met een simpele tik kun je de speaker muziek laten afspelen vanaf je telefoon of verbinding maken met wifi vanaf de router.16

Accessories

Vind de beste match van HUAWEI P40 Pro+.

Leer meer
huawei p40 pro+ accessories
 1. Om het schermpotentieel volledig te benutten, heeft Huawei de HUAWEI Quad-Curve Overflow Display gelanceerd, met vier gebogen randen (boven-, onder- en beide zijden).
  De HUAWEI P40 Pro+ schermen zijn afkomstig van meerdere leveranciers, met consistente parameters. Door de verschillen in hun technische oplossingen kunnen er echter kleine verschillen zijn in de weergave-effecten over de schermen heen.
 2. HUAWEI P40 Pro+ ondersteunt ongeveer 10x optische zoom met 240 mm focusafstand.
 3. Meerdere camera's werken nauw samen om de uitstekende 20x hybride zoomeffecten te leveren.
 4. Gebaseerd op resultaten van HUAWEI-laboratoriumtests vergeleken met HUAWEI P30 Pro.
 5. SoC is hierbij een mobiele chipset geïntegreerd met modem- en applicatieprocessors, 7nm Plus EUV is TSMC 7nm Plus Extreme Ultraviolet Lithography procestechnologie.
 6. De testgegevens zijn afkomstig uit het Huawei labo en kunnen verschillen naargelang de omgeving. De Wi-Fi-pieksnelheid is theoretische snelheid.
 7. De servicekwaliteit kan variëren als gevolg van het netwerk van de lokale vervoerder.
 8. Typische waarde. De batterijcapaciteit is 4 100 mAh.
 9. Draadloze opladers worden apart verkocht. Om een ​​maximale oplaadsnelheid van 40 W te bereiken, moet u HUAWEI SuperCharge draadloze opladerstandaard (max. 40 W) en HUAWEI 65 W-voedingsadapter aanschaffen.
 10. Maximale gegevens.
 11. Draadloze auto-opladers worden apart verkocht. Om een ​​maximale oplaadsnelheid van 27 W te bereiken, moet u HUAWEI SuperCharge draadloze autolader (max. 27 W) aanschaffen.).
 12. Reverse Wireless Charging is van toepassing op sommige apparaten die draadloos opladen ondersteunen en zijn getest in interne HUAWEI-laboratoria.
 13. Dit product is geclassificeerd als IP68 voor spat-, water- en stofbestendigheid volgens IEC-norm 60529 en is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden. Spat-, water- en stofbestendigheid zijn geen permanente omstandigheden en de weerstand kan bij normaal gebruik na verloop van tijd afnemen. Probeer geen nat product op te laden. Garantie dekt geen vloeistofschade.
 14. Ondersteunt alleen e-mail, memo en bestandsbeheer.
 15. Neem contact op met de HUAWEI-klantenservice voor de apparatenlijst die Multi-screen Collaboration ondersteunt.
 16. Raadpleeg de HUAWEI-klantenservice voor de modellenlijst van telefoons, laptops, printers, camera's en drones die HUAWEI Share ondersteunen. De apparaten die de verbindingsfunctie ondersteunen, zijn de aankomende HUAWEI Sound X en HUAWEI Router A2.
×