HUAWEI P40

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
huawei p40 kv back
huawei p40 kv front

De cutting-edge Kirin 990 5G chipset verandert je hele idee van snelheid. De Ultra Vision Leica Triple Camera met geüpgrade AI-vermogen verandert je hele opvatting over fotografie en videografie. Er rest voortaan niets anders dan je verhaal te doen met de kracht van foto's en video's.

huawei p40 design touch and feel

Look. Touch. Feel.En dan met zoveel opwinding…

Oog voor detail en elegantie

Als lofbetuiging aan puurheid komt de HUAWEI P40 uitsluitend in kleuren die de natuur reflecteren: Black, Blush Gold en Silver Forest. De refractieve matte finish geeft de tinten diepgang en elegantie voor een etherisch gevoel van innerlijke rust waarmee je alles en iedereen kunt benaderen.

Ontdek de wereld, creëer je verhaal

Het leven begint waar jouw verhalen zich ontwikkelen. Omdat we het hier hebben over het meest hoogstaande systeem van functies tot nu toe heeft de Ultra Vision Leica Penta/Quad/Triple Camera werkelijk geen enkele moeite om vast te leggen wat het daglicht onthult dan wel de nacht verhult, in close-up of ingezoomd. Leg het allemaal even moeiteloos vast om zo je eigen verhalen te vertellen.

huawei p40 rear main camera
huawei p40 ultra wide angle camera
huawei p40 rear telephoto camera
huawei p40 leica triple camera stage

50 MP SuperSensing hoofdcamera

1/1,28 inch Ultra Vision Sensor
Lichtinname via RYYB-kleurenfilter
Octa PD Autofocus
Maximale lichtinname voor ongekende helderheid en detail.

16 MP Camera met ultragroothoeklens

Ultragroothoekfotografie
2,5cm macroshot
Bekijk de wereld vanuit allerlei hoeken.

8 MP Telephoto Camera

3x Optische zoom1
5x Hybride zoom2
30x Maximale zoom
Vang de schoonheid vanaf een afstand

De hele dag lang. Volledige weergave. Haarscherp.

The industry-leading 1/1,28 inch sensor with 2,44 μm super large pixel size now appears in a smartphone. Plus with the RYYB colour filter array, it brings massive light, high dynamic range, and low noise. Supporting 4-in-1 pixel binning and Octa PD Autofocus, the 50 MP main camera redefines super clarity shooting with precise details regardless of the scene complexity and light conditions. The HUAWEI XD Fusion Engine powered by the upgraded ISP and NPU is fully competent to swiftly process the huge amount of information and enhance extraordinary clarity at pixel-level for every picture, day or night.

huawei p40 super sensor
 
Beweeg de muis om meer details te zien.
Beweeg de muis om meer details te zien.
huawei p40 super definition daylight sample photo
huawei p40 super definition daylight sample photo

Elk hoofdstuk vertelt z'n eigen krachtig verhaal

Geniet van een groots overzicht dankzij de 50 MP hoofdcamera. Evenveel als je ogen kunnen zien maar dan met een ongelooflijke scherpte en detailvoering. Zoom daarbinnen in op allerlei uitvergrotingen, elk met hun eigen verhaal, al even rijk aan kleur en detail.

Beweeg de muis om meer details te zien.
Beweeg de muis om meer details te zien.
huawei p40 super definition low light sample photo
huawei p40 super definition low light sample photo

Meervoudige focaallengten voor verschillende verhalen

De 3x Optische Zoom biedt een maximale zoom tot 30x. Zo kan de HUAWEI P40 de taferelen van verschillende afstanden vastleggen. Begin bijvoorbeeld met het totale plaatje, zoom daarna in op een onderdeel in de foto, om dan te eindigen met een detail dat niemand verwacht had. Dezelfde situaties, maar steeds totaal verschillende verhalen.

huawei p40 zoom marco shot sample

Hoe dichterbij hoe beter vaak

Het kan zo ongelooflijk imposant zijn om de kleinste details vanaf zo'n 2,5 meter afstand op te blazen. Met de macrolens kun je zo ver gaan om het ingewikkelde raderwerk van een horloge, de delicate vleugels van een insect of de woeste verfstreken van het penseel op doek scherp dichtbij te halen.

Relax. Je ziet er fantastisch uit

Toon jezelf, vol zelfvertrouwen. De 32 MP camera aan de voorkant houdt rekening met specifieke gelaatstrekken en past automatisch en intelligent de belichting en de kleuren aan om jou van je beste kant te tonen; het natuurlijke middelpunt van je selfie.

huawei p40 front camera high quality sample photo

Ultieme prestaties voor de ultieme beleving

Ervaar supersnelheid met 's werelds eerste geïntegreerde 5G SoC3 Kirin 990 5G-chipset. Dankzij de 7nm+ EUV-technologie en de innovatieve CPU-architectuur biedt de HUAWEI P40 de hoogste haalbare efficiëntie en systeemflow. Daarbij zul je versteld staan van de grafische prestaties van de Mali-G76 MC16 GPU, die een ongekende beeldverwerking realiseert met behulp van een sterk geüpgrade ISP en geavanceerde AI-functies in de Dual Core NPU.

HUAWEI P40 kirin 990 5G SoC
 
huawei p40 4k livestream
4K Livestream

Dankzij de ultrahoge netwerksnelheid en de lage vertragingstijd geniet je maximaal van heldere, vloeiende 4K-livestreams.

huawei p40 dual sim esim
Dual SIM plus e-SIM4

Selecteer twee van de drie kanalen op basis van je behoeften. Voor netwerken en bellen tegelijk!

huawei p40 wifi 6 plus
WiFi 6 Plus

Met behulp van Dynamic Narrow Bandwidth-technologie weet de telefoon met WiFi 6 Plus door meer muren en vloeren te dringen. Hij ondersteunt 160 MHz-bandbreedte en haalt een optimale snelheid tot 2,4 Gbps.5

huawei p40 5g network icon
Netwerkcompatibiliteit

Ondersteunt 2G/3G/4G/5G, SA&NSA netwerk architecturen en de meeste mainstream frequenties,zodat je inderdaad over de hele wereld uit de voeten kunt.6

Keep on Rolling, geniet van elke energieke dag

huawei p40 battery power

De innovatieve CPU-architectuur zorgt voor een hoge energie-efficiëntie. En het AI-toewijzingsmechanisme maakt optimaal gebruik van de 3 800 mAh-batterij7 voor dito prestaties en een langere gebruikstijd.

huawei p40 supercharge
huawei p40 wireless car charge

22,5W HUAWEI SuperCharge8

Relax en drink even een koffie. Voor je het weet, werkt je telefoon alweer op volle kracht.

22,5W HUAWEI SuperCharge draadloze auto-oplader9

Met de HUAWEI P40 Wireless Charging Case, de speciale case voor draadloos opladen, lukt het voortaan ook deze superintelligente smartphone van nieuwe energie te voorzien met 100 km per uur op de snelweg.

Overal bescherming, veilig en wel

Je gezicht is je wachtwoord

De futuristische Face Unlock-functie is ontwikkeld om jouw gezicht en alle unieke kenmerken daarvan te herkennen en te gebruiken als verificatiesleutel om het scherm te ontgrendelen of om bepaalde privé-apps te openen. Zelfs in het donker!

huawei p40 face unlock
huawei p40 fingerprint verification

Raak aan, scan en verifieer

Telkens wanneer je de telefoon oppakt, kun je deze met één vinger ontgrendelen door je vingerafdruk te laten lezen op het vergrote verificatiegebied. De meest natuurlijke beweging in dienst van snelle en nauwkeurige verificatie!

Hij ziet je, kent je en beschermt je.

De bewegingssensor aan de voorkant en Dual NPU werken samen om je handbewegingen te leren interpreteren en je zo te helpen om bijvoorbeeld die slide show te controleren of dat screenshot te maken zonder dat je daarbij de telefoon nog hoeft aan te raken. Sterker nog, zodra het toestel iemand anders detecteert die naar je telefoon kijkt, worden privémeldingen zónder verdere details weergegeven, zodat ook zo je privacy optimaal beschermd wordt.

huawei p40 gesture control privacy protection
huawei p40 pro gesture control privacy protection

Twee methoden, één onneembaar fort

Het onafhankelijke TEE-besturingssysteem is ontwikkeld om gevoelige bewerkingen te faciliteren. De microkernel van dit systeem heeft een CC EAL 5+ score behaald en daarmee het beste beveiligingscertificaat in zijn klasse. Er is bovendien een beveiligde opslag-chipset geïmplementeerd om vertrouwelijke informatie op te bewaren. Naast andere beveiligingsfuncties biedt ook de EMUI 10.1 nog uitgebreide bescherming.

huawei p40 secured tee os and cc eal 5+

Goed afgeschermde apps

Om jouw privacy plus de veiligheid van elke app die in de HUAWEI AppGallery wordt gelanceerd te garanderen, hebben we een geraffineerd end-to-end beveiligingssysteem opgezet met ontwikelaarsidentiteitsverificatie, 4-laags beveiligingsdetectie, download/installatie-beveiligingen en runtime-verdediging.

huawei p40 secured app gallery
huawei p40 secured app gallery

Verschillende naadloos in elkaar overlopende levens dankzij AI

Snelle shortcuts naar split interfaces

Door alleen lichtjes van rechts naar beneden te vegen, activeer je de shortcuts van je geselecteerde apps. Bij het ontvangen van een boodschap of melding hoef je er alleen maar op te klikken om die te kunnen beantwoorden binnen een klein, separaat venster,zonder dat je van app hoeft te switchen.

Samenwerking via meerdere schermen: 1 + 1 = 3

Veel meer dan alleen de telefooninterface in de laptop voegen; voortaan kun je de apps op de laptop-apps ook gebruiken om naadloos bestanden op je telefoon te openen en te bewerken of om rechtstreeks te bellen via de microfoonluidsprekers en de camera van je laptop. Van software tot hardware, het geheel is dankzij de HUAWEI P40 altijd meer dan de som der delen.

Delen en uitwisselen nog gemakkelijker gemaakt

Geen kabel, internetdata of app-installaties meer nodig: selecteer HUAWEI Share voor een eenvoudige en snelle overdracht van bestanden of foto's tussen je telefoon, laptop, camera, drone of printer. Met nog een simpele tap van je vinger laat je de speaker doorgaan met muziek afspelen vanaf je telefoon of leg je verbinding met de WiFi vanaf de router.9

Accessoires

Vind de HUAWEI P40 Pro die voor jou het meest perfect is.

Learn More
huawei p40 accessories

De HUAWEI P40 Serie

huawei p40 comparison
huawei p40 comparison
huawei p40 plus comparison
HUAWEI P40
HUAWEI P40 Pro
HUAWEI P40 Pro+
Color
 • Black
 • Blush Gold
 • Deep Sea Blue
 • Ice White
 • Silver Frost
 • Black
 • Blush Gold
 • Deep Sea Blue
 • Ice White
 • Silver Frost
 • Black Ceramic
 • White Ceramic
Display
Size:

X inches 10

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 11

Size:

X inches 10

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 11

Size:

X inches 10

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 11

Processor
CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

Memory
X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 18

X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 18

X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 18

Camera 13
Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Battery & Charging
XmAh (Typical Value) 19
XmAh (Typical Value) 19
XmAh (Typical Value) 19
 1. De HUAWEI P40 ondersteunt een om en nabij 3x optische zoom met 80mm focaallengte (brandpuntafstand).
 2. Meerdere camera's werken samen om de meest optimale 5x Hybrid Zoomresultaten te realiseren.
 3. De kwaliteit varieert met de kwaliteiten van de lokale netwerken van de providers.
 4. Alleen van toepassing op WiFi 6 Plus-routers. Gegevens gegenereerd door de HUAWEI laboratoria.
 5. eSIM vereist een draadloos serviceplan en stelt je in staat een mobiel netwerkplan te activeren zonder het gebruik van een Nano SIM. De beschikbaarheid van eSIM kan per land en per provider variëren. Neem contact op met je netwerkaanbieder om meer te leren.
 6. Gemiddelde waarde.De batterijcapaciteit is 3 700 mAh.
 7. Maximale prestaties.
 8. Maximale prestaties. De HUAWEI P40 Wireless Charging Case, HUAWEI SuperCharge Draadloze auto-oplader en de kabel zitten niet al in de doos maar worden apart verkocht.
 9. Raadpleeg de HUAWEI-klantenservice voor de modellenlijst van telefoons, laptops, printers, camera's en drones die HUAWEI Share ondersteunen. De apparaten die sowieso deze verbindingsfunctie ondersteunen, zijn de binnenkort te introduceren HUAWEI Sound X en HUAWEI Router A2.
×