HUAWEI P50 Pocket

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI P50 Pocket KV Part 1
HUAWEI P50 Pocket KV Part 2
*Creatieve afbeelding. Het product dat wordt weergegeven is de HUAWEI P50 Pocket Premium Edition.
Maak kennis met de stijlvolle, opvouwbare, nieuwste generatie smartphone van Huawei. Ervaar de meeslepende weergaven op een groot scherm en de innovatieve functies op het coverscherm en geniet van een veelzijdig apparaat waarmee een wereld voor je opengaat.

Elegantie in de
palm van je hand

'Shine white like a diamond' met de werkelijk prachtige schittering in het microglas. Dankzij dit microsculptuurontwerp in 3D houd je de kunst van het licht in je handpalm.
HUAWEI P50 Pocket Colours White
Een gouden combinatie
De HUAWEI P50 Pocket Premium Edition is ontworpen in samenwerking met modeontwerpster Iris Van Herpen en is voorzien van adembenemend mooie organisch vloeiende patronen in een verbluffende goudtint, die een organisch, kinetisch tintje geven aan geavanceerde technologie die in beweging is.
HUAWEI P50 Pocket Colours Premium Gold

Flexibiliteit op het gebied van vormgeving en prestaties

Soepele flexibiliteit
Het multidimensionale scharnier is versterkt met innovatieve materialen, zodat de telefoon soepel opgevouwen en uitgevouwen kan worden zonder vouwsporen en daardoor per handomdraai te veranderen is van een telefoon op zakformaat in een smartphone met volledig scherm van topkwaliteit.
*Het naadloze visuele effect kan na verloop van tijd variëren bij daadwerkelijk gebruik. Raadpleeg het daadwerkelijke product.
HUAWEI P50 Pocket hinge

Ongelooflijke beelden

HUAWEI P50 Pocket Screen Specs

De 21:9 verhouding op een breed 6,9 inch hoofdscherm1 levert meeslepende visuele belevingen. Voel de gelijkmatigheid met een verversingsfrequentie van het scherm van maximaal 120 Hz2. Het brede P3 kleurenspectrum biedt ruim 1 miljard kleuren voor authentieke kleurweergave en beelden. Voorkom weerspiegeling en schittering met de optische nanolaag. Dankzij de hoge 1 440 Hz frequentie en PWM-dimregeling3 geniet je ook bij weinig licht van een comfortabele  kijkervaring.

Verander je kijk
op de wereld

HUAWEI P50 Pocket Photography Introduction
De nieuwe Ultra Spectrum Image-technologie bevat de HUAWEI XD Optics and True-Chroma Image-engine, waardoor de helderheid en lichtweergave verbeteren voor natuurlijke details en een heldere kleurweergave voor natuurgetrouwe foto's van verbluffende kwaliteit.
HUAWEI P50 Pocket Super Portrait 1
Superportret, Super Pro
HUAWEI P50 Pocket Super Portrait 2
Leg structuren en details mooier dan ooit vast en maak je natuurlijke contouren en schoonheid zichtbaar door de teint van de huid en make-up natuurgetrouw weer te geven met behulp van de Ultra Spectrum-cameramatrix4.
Laat de kracht van kleur zien. De True-Chroma Image-engine maakt natuurgetrouwe weergave van kleuren mogelijk, waardoor de subtiele kenmerken en schakeringen tot leven komen.
HUAWEI P50 Pocket True Chroma Camera
HUAWEI P50 Pocket Dark Light Shot
Leg schoonheid ook in het donker vast. Weinig licht? Geen probleem. Vergroot de helderheid en beeldscherpte in elke foto via de Ultra Spectrum -cameramatrix.
HUAWEI P50 Pocket 2.5cm Macro Shot
Dat is dichtbij! Leg prachtige structuren en verbluffende details vast in een macro-opname op een afstand van slechts 2,5 cm. Vergroot de onverwachte verrassingen.
HUAWEI P50 Pocket Ultra Wide Angle Lens
Bekijk het bredere perspectief. De 120° ultrabrede5 camera aan de achterzijde verrijkt je foto's met sfeer en kleurige details.
HUAWEI P50 Pocket Spectrum Fluorescence Photography
*Alleen ter illustratie. De afbeelding is gemaakt met model BAL-AL00. De onderwerpen zijn creatieve attributen. Deze functie kan per regio verschillen. Raadpleeg het daadwerkelijke gebruik.
Onthul het geheim. Fotografie met behulp van Ultra Spectrum Fluorescence brengt kleuren en patronen tot leven die eerder onzichtbaar bleven. Een  kunstzinnig en natuurkundig meesterstuk.
Omkeren voor verbluffende selfies
HUAWEI P50 Pocket Selfie with Rear Camera 1
HUAWEI P50 Pocket Selfie with Rear Camera 2
Schakel de camera aan de achterzijde met een tik op het coverscherm in om selfies te maken. Dit levert kristalheldere foto's met een geweldige belichting en helderheid op. Zo maak je nog betere selfies.

Alles wat je nodig hebt
zit aan de voorkant

HUAWEI P50 Pocket Cover Screen MeeTime Video Calls
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Recording Function
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Schedule
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Wallpaper
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Music
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen MeeTime Calls
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Weather Beijing
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Sports
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Celia
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Messaging
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Sunscreen Protection
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Recording video
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Taking Photo
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Playing Video

Mis nooit meer iets

HUAWEI P50 Pocket Cover Screen with Music
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Music
Het controleren van meldingen, ontvangen van oproepen en snel maken van selfies is nu nog makkelijker met servicewidgets op het coverscherm. Dankzij toegang tot de wandelroutenavigatie en muziekbediening geniet je van een heleboel gebruiksgemak, ongeacht of je de telefoon geopend, opgevouwen, binnen en buiten gebruikt.6

Eindeloos
artistiek

HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Customized Themes
HUAWEI P50 Pocket Main Screen Customized Themes
De geanimeerde themaontwerpen veranderen wanneer de telefoon geopend of opgevouwen is. Kies je favoriete ontwerp en laat je stijl  zien.

Zorg voor je gezondheid
en beauty

HUAWEI P50 Pocket sunscreen
Met behulp van de functie Detectie zonnebrandcrème7 kun je controleren of je gezicht voldoende ingesmeerd en beschermd is.

Kleiner is zojuist beter geworden

HUAWEI P50 Pocket 4000 mAh
Altijd doorgaan is een optie. Een 4 000 mAh batterij8 met 40 W HUAWEI SuperCharge9 geeft je de mogelijkheid om de telefoon op te laden terwijl je verschillende handelingen verricht.
Opvouwbaar voor nog meer bescherming
Je privacy is belangrijk. Schakel de Superprivé-modus in om je microfoon, camera of GPS uit te schakelen wanneer de HUAWEI P50 Pocket is opgevouwen.
HUAWEI P50 Pocket Privacy Mode
Veilig toegankelijk, opgevouwen of uitgeklapt
Toegangscodes zijn uit... via een gezichtsscan en vingerafdruk kun je je HUAWEI P50 Pocket met één blik of aanraking ontgrendelen, zodat je binnen no time en zonder moeite toegang tot je telefoon hebt. Ongeacht of deze geopend of opgevouwen is.
Ontgrendelen via gezichtsherkenning
Ontgrendelen via vingerafdruk aan de zijkant
HUAWEI P50 Pocket Unlock Function
HUAWEI P50 Pocket Accessories
Geef een spannende draai aan je telefoon met accessoires
Maak je HUAWEI P50 Pocket spannender met een aantal optionele accessoires.
*Afzonderlijk verkrijgbaar.
  1. Als het scherm wordt gemeten als een standaard rechthoek, bedraagt de lengte van het scherm met afgeronde hoeken langs de diagonaallijn 6,9 inch (de daadwerkelijke schermruimte is iets kleiner.) De schermen zijn afkomstig van verschillende leveranciers, met consequente parameters. Door de verschillen in technische oplossingen, kunnen er in de schermen onderling kleine verschillen in weergave-effecten zijn.
  2. De 120 Hz schermverversingssnelheid is verkrijgbaar voor speciale apps en scenario's.
  3. De PWM-dimregeling met hoge 1 440 Hz beeldsnelheid is beschikbaar voor speciale scenario's met weinig licht.
  4. De Ultra Spectrum-cameramatrix bestaat uit een 40 MP True-Chroma Camera, een 13 MP ultragroothoek camera, een 32 MP Ultra Spectrum-camera, een multispectrumsensor met 10 kanalen, een Ultra Spectrum Illuminator en een AF-laser.
  5. 120° is de cameralens-specificatie. Het gezichtsveldbereik kan lager zijn een daadwerkelijke gebruikssituatie.
  6. Alleen van toepassing op bepaalde apps. Kan per markt verschillen. Sommige functies vereisen een HOTA-upgrade. Raadpleeg het daadwerkelijke gebruik.
  7. Dit product is geen medisch hulpmiddel. Deze functie kan per markt verschillen. De detectieresultaten zijn enkel bedoeld ter referentie. Raadpleeg het daadwerkelijke gebruik.
  8. Typische waarde. De nominale capaciteit van de batterij is 3 900 mAh. Gebaseerd op de resultaten van laboratoriumtests door HUAWEI. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden.
  9. Alleen bedraad opladen wordt ondersteund. 40 W is het maximale laadvermogen dat alleen kan worden bereikt met gebruik van de speciale 40 W HUAWEI SuperCharge-oplader en -kabel.
×
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan