CENTRES TECHNIQUES HUAWEI

De wereld van HUAWEI Klantenservice wordt echt

Ontdek de wereld van HUAWEI in 360° in de HUAWEI Klantenservice-centra, onze officiële service-centra. Geniet van een complete ervaring, gebouwd op jouw behoeften met speciale diensten en interessante initiatieven, naast de hoogste technische en kwaliteitsstandaarden qua reparaties.

Assistentie bij het boeken en beschikbaarheid van ruiltelefoons

U kunt ook contact opnemen met de telefonische ondersteuning van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 20u, weekends zaterdag en zondag van 9u tot 17u op + 32-800 237 11 of via de chat op de volgende link: https://consumer.huawei.com/be/support/contact-us/ Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u een gratis leentoestel aanvragen voor de duur van de reparative.

Individueel advies

Krijg gratis advies van onze experts over het instellen en gebruiken van je HUAWEI apparaat. Ontdek all voordelen van HUAWEI Mobiele Dienst en het HUAWEI ecosysteem van producten en diensten.

Snelle reparatie

Moet je HUAWEI apparaat gerepareerd worden? Onze monteurs bieden snelheid en ervaring, voor de snelst mogelijke reparatie.

Afleveren: gratis thuisbezorgd

Wil je liever niet wachten bij de receptie tot je product gerepareerd is, dan kan je eenvoudig een bezorgservice aanvragen met gratis thuisbezorging van je apparaat.

Verkoop van accessoires en producten uit het HUAWEI ecosysteem

Ontdek al het laatste nieuws uit de HUAWEI wereld, waaronder producten en accessoires om het HUAWEI ecosysteem te ervaren. Onze experts zullen je adviseren over de beste producten voor jouw wensen.

Interessante wachtkamer en kinderspeelplek

Ontspan en geniet van een premium ervaring in de chill-outzone in onze HUAWEI Klantenservice-centra. Rust lekker uit door het drinken van een kopje koffie en gebruik de gratis wifi om een film te kijken, games te spelen of zelfs te werken. Ook de kleintjes hebben het naar hun zin in de kinderspeelplek.

Workshops en training

Doe mee met de gratis workshops en cursussen met onze experts om alle HUAWEI producten te leren kennen en te testen, en vervul je dromen door middel van je HUAWEI apparaten.

Speciale initiatieven en promoties

Ontdek alle promoties en speciale initiatieven voor jou, die je elke week kan vinden in onze HUAWEI Klantenservice-centra.

De beschikbaarheid van diensten wisselt per Huawei | Honor Klantenservice-centra en kan bekeken worden in het specifieke deel onder elk centrum.

Huawei-klantenservicecentrum

Rue Sainte-Catherine 12, 1000 Bruxelles, Belgium

  • Bijstand bij reservering
  • Gratis advies
  • Snelle reparatie
  • Verkoop van originele accessoires
  • Verkoop van producten
  • Ervaringsgerichte wachtruimte
  • Huawei producttraining en workshop
  • Beschikbaarheid van gratis telefoons
  • Speciale initiatieven en promo
Er Meer Over Weten