Met een frisse blik

Windows 11 biedt een kalme en creatieve ruimte waar u uw passies kunt nastreven door middel van een fris gevoel. Van een vernieuwd Startmenu tot aan nieuwe manieren om contact te maken met uw favoriete mensen, nieuws, games en content - Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, te uiten en te creëren.

Op jouw manier opstarten

Met tools die je helpen je voorkeuren over te zetten en apps die je leren wat nieuw is, kun je met Windows 11 opstarten zoals jij dat wil.

Zorg voor evenwicht op je bureaublad

Organiseer vensters, optimaliseer de schermruimte en maximaliseer je productiviteit in een handomdraai.

Het leven is samen beter

Bellen, chatten en plannen maken, komt tot leven met Microsoft Teams op Windows 11.

Jezelf uitdrukken was
nog nooit zo eenvoudig

Werk, game en creëer op de manier die voor jou het meest natuurlijk is met de nieuwe Windows.

Alles draait om jou.
Alles in één oogopslag, slechts één swipe verwijderd.

Je favoriete foto's. Het wereldnieuws. Je takenlijst van vandaag en het weer van morgen. Widgets helpt je content te vinden die voor jou belangrijk is.

GRATIS upgrade naar
Windows 111

Apparaat wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11 of wordt geleverd met Windows 11 voorgeïnstalleerd.
Tijdstip van de upgrade verschilt mogelijk per apparaat. Beschikbaarheid en functies van app verschillen per regio. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist
(zie https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11-specifications).

 • Gebruik de app 2   PC-gezondheidscontrole om te zien of uw huidige PC voldoet aan de vereisten voor Windows 11

  Downloaden
 • Controleer onze lijst met geteste computers om te
  zien of uw PC kan worden geüpgraded

  Meer informatie

Veelgestelde Vragen

 • Wat is het verschil tussen Windows 10 en Windows 11?

  Windows 11 heeft alle kracht en veiligheid van Windows 10 met een vernieuwd en opgefrist uiterlijk. Het komt ook met nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Dit alles valt samen om u een verfrissende beleving op uw PC te bezorgen.

 • Wanneer kan ik een PC van HUAWEI kopen waarop Windows 11 vooraf is geïnstalleerd?

  We zullen de PC's van HUAWEI van tevoren opladen met Windows 11 op basis van het lanceringsplan van de nieuwe producten. Raadpleeg de officiële Huawei Consumer BG-website voor meer informatie over de apparaatmodellen die Windows 11 ondersteunen.

 • Ik wil nu een PC met Windows 10 aanschaffen, kan ik Windows 11 later installeren?

  Alle PC's van HUAWEI met Windows 10 die momenteel worden verkocht op de HUAWEI Consumer BG-website zullen de mogelijkheid hebben om te upgraden naar Windows 11. Om de PC te kunnen upgraden naar Windows 11, moet deze voldoen aan de minimale hardwarespecificaties en voor sommige functies is specifieke hardware vereist. Het plan voor de uitrol van de upgrade wordt nog afgerond, maar het is de bedoeling dat deze eind 2021 van start gaat en tot in 2022 voortduurt. De specifieke timing varieert per apparaat en per land.

 • Hoe weet ik of een nieuwe PC met Windows, die ik aan het overwegen ben om aan te schaffen, aan de minimumvereisten voldoet?

  Er zijn een paar manieren om daar achter te komen. Als u op dit moment aan het winkelen bent voor een nieuwe PC op de Huawei Consumer BG-website kijk dan naar "Gratis upgrade naar Windows 11" in de specificaties. U kunt ook onze lijsten met ondersteunde computers raadplegen voor een lijst met geteste systemen of contact opnemen met het klantenservicecentrum van Huawei voor meer informatie.

 • Wanneer kan ik upgraden naar Windows 11 op mijn apparaat met Windows 10?

  Als uw huidige PC met Windows 10 op Windows 10 20H1 of hoger draait en aan de minimale hardwarespecificaties voldoet, kunt u hem upgraden naar Windows 11. Niet alle PC's met Windows 10 die in aanmerking komen voor een upgrade, zullen tegelijkertijd worden aangeboden om te upgraden. Raadpleeg onze lijsten met ondersteunde computers om te zien of uw PC in aanmerking komt voor een upgrade.
  Aan het plan voor de uitrol van de upgrade wordt nog de laatste hand gelegd, maar voor de meeste apparaten, die nu al in gebruik zijn, verwachten we dat het ergens begin 2022 klaar zal zijn. Zodra de uitrol van de upgrade is gestart, kunt u controleren of deze klaar is voor uw apparaat door naar Instellingen/Windows Updates te gaan. Vergelijkbaar met de manier waarop eindgebruikers op de hoogte worden gesteld wanneer updates beschikbaar zijn in Windows 10, zullen eindgebruikers in het meldingsvak van de taakbalk rechtsonder een indicatie zien dat de upgrade beschikbaar is.

 • Wat zijn de minimale hardwarevereisten voor Windows 11?

  De minimale hardwarevereisten zijn hier beschikbaar.

 • Wat moet ik doen als mijn PC niet voldoet aan de minimale hardwarespecificaties? Kan ik Windows 10 blijven gebuiken?

  Ja! Windows 10 blijft een geweldige versie van Windows. Microsoft heeft toegezegd Windows 10 te ondersteunen tot 14 oktober 2025.

 • Hoeveel kost het om van Windows 10 naar Windows 11 te upgraden?

  Het is gratis. Maar alleen PC's met Windows 10 waarop Windows 10 20H1 of hoger wordt uitgevoerd en die aan de minimale hardwarespecificaties voldoen, kunnen worden geüpgraded. U kunt controleren of u de nieuwste updates voor Windows 10 heeft in Instellingen/Windows Update.

 • Hoe lang duurt de gratis aanbieding van het upgraden?

  De gratis aanbieding van het upgraden heeft geen specifieke einddatum voor de in aanmerking komende systemen. Windows behoudt zich echter het recht voor om uiteindelijk de ondersteuning voor de gratis aanbieding te beëindigen. Deze einddatum zal niet eerder zijn dan één jaar na algemene beschikbaarheid.

 • Kan ik na de upgrade terugkeren naar Windows 10 als Windows 11 me niet bevalt?

  Nadat u de upgrade van Windows 11 heeft geïnstalleerd, is er een periode van 10 dagen waarin u kunt terugkeren naar Windows 10 met behoud van de bestanden en gegevens die u heeft overgezet. Na de 10 dagen moet u een back-up maken van uw gegevens en een "schone installatie" uitvoeren om zo terug te keren naar Windows 10. Nieuwe PC's die vooraf zijn geïnstalleerd met Windows 11 kunnen de rollback-functie niet gebruiken.

 • Hoe lang duurt het om Windows 11 te installeren?

  Het downloaden en installeren van Windows 11 zal waarschijnlijk langer duren dan een typische functie-update van Windows 10. U kunt uw PC gebruiken terwijl u deze aan het downloaden bent en dan heeft u de mogelijkheid om de installatie op een specifiek tijdstip te plannen waarop u niet van plan bent uw PC te gebruiken.

Toelichting:

1.  De upgrade van Windows 11 zal eind 2021 tot in 2022 worden geleverd aan in aanmerking komende apparaten. De timing zal per apparaat verschillen. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist.
(zie https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications)

2.  De PC-gezondheidscontrole app is van Microsoft.