HUAWEI MatePad 11

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI MatePad 11
120 Hz HUAWEI FullView-scherm1|HUAWEI M-Pencil2
HUAWEI MatePad 11
HUAWEI MatePad 11
*Toetsenbord en HUAWEI M-Pencil worden afzonderlijk verkocht voor bepaalde modellen.
Laat je mogelijkheden
niet begrenzen
Geniet van het gemak van de HUAWEI MatePad 11 met een georganiseerde nieuwe desktop. Bekijk en gebruik al je apps efficiënter met behulp van het touchscreen of de muis. Veelvuldig en onlangs gebruikte apps worden aan de onderkant van het scherm weergegeven. Zet de cursor op app-pictogrammen om een voorbeeld van elk app-venster te bekijken zonder ze te hoeven openen.6
HUAWEI MatePad 11 Desktop
Pas je
mogelijkheden aan
Verveelvoudig je mogelijkheden met de Multi-Window-functie7 op de HUAWEI MatePad 11. Open tot 4 apps op één scherm — chat met collega's terwijl je je e-mail bekijkt, maak notities tijdens conference calls en pas werk- en privégebruik aan jouw voorkeuren aan.
HUAWEI MatePad 11 Multi-Window
Conversie van
script naar tekst8
Jouw route
naar succes
HUAWEI MatePad 11 App Multiplier
2 Windows of
the Same App
Maak je inspiratie realiteit met de HUAWEI M-Pencil. Maak aantekeningen, beantwoord berichten, plaats kanttekeningen en teken perfect gevormde diagrammen: moeiteloos, precies en vloeiend. Met een scala aan verschillende lijndiktes, kleuren en snelle tools aan jouw zijde, breng je jouw ideeën tot leven.
Jouw wereld, jouw studio
Richt de HUAWEI MatePad 11 in als jouw mobiele studio voor het bewerken van video. Maak verbluffende video's met je telefoon en zet ze direct over naar de MatePad9 zodat je ze gemakkelijker kunt bewerken op het grotere scherm.10 Druk er jouw persoonlijke stempel op door er met de HUAWEI M-Pencil verbluffend mooie tekeningen aan toe te voegen.
HUAWEI MatePad 11 Collaborate with Phone
Samenwerking
met de telefoon
Het Volledige
Perspectief
Bekijk het 'grote plaatje' door de HUAWEI MatePad 11 als secundair scherm te koppelen aan je laptop.11 Werk aan twee projecten tegelijk en versleep bestanden moeiteloos tussen beide schermen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het scherm van je laptop te spiegelen naar de MatePad en geef je jouw creatieve designs vleugels met de HUAWEI M-Pencil.
HUAWEI MatePad 11 Collaborate with PC
Samenwerking
met de laptop
Spelen als
een pro
De 120 Hz vernieuwingsfrequentie1 van de HUAWEI MatePad 11 levert een soepele visuele ervaring tijdens het browsen en gamen én bij het kijken van films. En als je video kijkt, merk je dat het DCI-P3-kleurenspectrum12 zorgt voor een rijkere, levendigere kleurenweergave.
HUAWEI MatePad 11 Entertainment
120 Hz vernieuwingsfrequentie
DCI-P3 kleurenspectrum
Uitstekende
geluidskwaliteit
Het geluidssysteem met vier luidsprekers en vier kanalen in de HUAWEI MatePad 11 loodst je een geweldige geluidswereld binnen. De krachtige, indrukwekkende bastonen en heldere hoge tonen worden afgestemd door Harman Kardon, zodat jij kunt genieten van jouw favoriete geluid zoals het bedoeld is.
HUAWEI MatePad 11 Sound
Histen 7.0-audio
Frisse blik
De HUAWEI MatePad 11 heeft dubbele TÜV Rheinland-certificering verkregen5. Weinig blauw licht zonder over te hoeven schakelen tussen weergavemodi en zonder kleurvervorming, zorgt voor uitstekend oogcomfort. Daarbij raken je ogen niet vermoeid door flikkeringen.
HUAWEI MatePad 11 Eye Protection
TÜV Rheinland Low Blue Light
(hardware)-certificering
TÜV Rheinland Flicker
Free-certificering
Zorgeloos aan de slag
Dankzij de batterijduur van 12 uur en de technologie voor het aanpassen van de beeldsnelheid kom je zonder problemen een hele werkdag door.13 En omdat de batterij wel 12 uur meegaat, kun je van vroeg tot laat video's afspelen.13 Geniet met volle teugen van het leven - privé en op het werk.
HUAWEI MatePad 11 Battery Life HUAWEI MatePad 11 Battery Life
Beeldsnelheidafstemming

1. Het scherm ondersteunt een vernieuwingsfrequentie van maximaal 120 Hz; HUAWEI FullView-scherm is een bekend concept binnen de sector en verwijst naar een scherm met smalle randen en een hoge screen-to-body ratio.

2. De stylus in deze afbeelding is een HUAWEI M-Pencil (2e generatie), die uitsluitend geschikt is voor gebruik op bepaalde HUAWEI-tablets met HarmonyOS 2 of hoger.

3. HUAWEI Share ondersteunt de Multischermfunctie tussen bepaalde modellen van de HUAWEI MatePad en HUAWEI MateBook. Apparaten en systeemversie moeten voldoen aan de vereisten op de officiële HUAWEI-website.

4. HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, HUAWEI M-Pencil en muis dienen apart te worden aangeschaft.

5. Het scherm beschikt over een Low Blue Light-certificering (hardware) en een Flicker Free-certificering van TÜV Rheinland. Het product is geen medisch hulpmiddel.

6. Voorbeeldweergave van content wordt alleen ondersteund wanneer apps zich in het dock bevinden.

7. Deze functie wordt alleen door bepaalde apps ondersteund. De ondersteuning van deze functie vereist aanpassing van de app door de ontwikkelaar. De specifieke lijst met compatibele apps wordt in de toekomst bijgewerkt. Neem contact op met de klantenservice van HUAWEI voor meer informatie.

8. This function may be restricted by some applications. Actual usage may vary depending on specific apps.

9. Deze functie is alleen beschikbaar op bepaalde HUAWEI-telefoons met HUAWEI EMUI 10 of later. Meer informatie vind je op de officiële website.

10. De app Filmora Go wordt gebruikt voor demonstratiedoeleinden. Sjablonen in de app kunnen afzonderlijk worden verkocht.

11. Deze functie wordt uitsluitend ondersteund door HUAWEI-tablets met HarmonyOS 2 (of hoger), en bepaalde HUAWEI-pc's met PC Manager 11.1 (of hoger). Deze functie wordt in de toekomst beschikbaar op meerdere modellen. Neem contact op met de klantenservice van HUAWEI voor meer informatie.

12. Typische waarde.

13. Onder normale omstandigheden, gegevens gebaseerd op de testresultaten in HUAWEI-laboratoria. De daadwerkelijke gegevens kunnen afhankelijk van het productmodel, de softwareversie, het gebruik en omgevingsomstandigheden verschillen.

Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan