HUAWEI MatePad T 10

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI MatePad T 10
HUAWEI MatePad T 10

Plezier voor iedereen

Krachtige prestaties | Oogbescherming | Meeslepend stereogeluid

Breed, open zicht

De HUAWEI MatePad T 10 heeft een HD-scherm van 9,7 inch, zorgvuldig verpakt in een elegant en compact design. De lichte en draagbare behuizing zorgt ervoor dat jij je favoriete apps, games en video's mee kunt nemen om wanneer je maar wilt aan een meeslepende visuele reis te beginnen.

HUAWEI MatePad T 10 2K display

Luid, kristalhelder surroundgeluid

Bereid je voor op een akoestisch spektakel. Het dubbele luidsprekersysteem van de HUAWEI MatePad T 10 levert aan weerszijden symmetrische audio, voor een nog krachtiger en gebalanceerder geluidsveld. Ondersteund door HUAWEI Histen 6.1-technologie. Van heldere hoge tonen, verfijnde middentonen tot krachtige, indrukwekkende bas: het geluid blijft consistent met levendige muzikale details.

HUAWEI MatePad T 10 dual-speaker system
HUAWEI MatePad T 10 dual-speaker system

Soepel en snel

Door EMUI 10.11, een octa-core chipset en een geavanceerd algoritme met elkaar te combineren, biedt deze tablet verbeterde graphics en krachtigere prestaties. Bekijk het nieuws, zap door video's of shop online: je kunt eenvoudig tussen de apps wisselen en van een soepele en stabiele ervaring genieten.

HUAWEI MatePad T 10 EMUI 10.1

Dubbele vensters, dubbele efficiëntie

Dankzij HUAWEI App Multiplier2 kan de tablet twee vensters van dezelfde app weergeven als hij horizontaal wordt gehouden. Je kunt voor je eigen gemak ook de grootte van de linker- en rechtervensters aanpassen3. Zo kun je bijvoorbeeld door je online shop bladeren terwijl je tegelijkertijd in een parallel venster de details wat beter kunt bekijken, of je kunt het nieuws lezen met de relevante rapporten ter referentie ernaast.

HUAWEI MatePad T 10 App Multiplier

Bescherm je ogen dag en nacht

Oogcomfort

Met TÜV Rheinland-certificering voor oogcomfort4 om schadelijk blauw licht te verminderen5, biedt deze tablet beter oogcomfort voor dagelijks gebruik.

HUAWEI MatePad T 10 Eye Comfort
HUAWEI MatePad T 10 Eye Comfort

eBook-modus

Je kunt de eBook-modus kiezen voor een leeservaring die net zo prettig is als het lezen van een 'echt' boek.

HUAWEI MatePad T 10 eBook mode
HUAWEI MatePad T 10 eBook mode

Donkere modus

Schakel 's avonds over op de donkere modus voor een zachter schermeffect met minder lichtcontrast voor optimaal kijkplezier.

HUAWEI MatePad T 10 Dark mode
HUAWEI MatePad T 10 Dark mode

Een exclusieve wereld voor kinderen

Zing en neem schattige kinderliedjes op met de Recorder, leg memorabele momenten vast met de Camera, leef je creatief uit met Kids Painting en herbeleef de avonturen in Media: in de Kids Corner kunnen kinderen uiting geven aan hun nieuwsgierigheid en creativiteit. Het biedt niet alleen de juiste leeftijdstoepasselijke content, die je zelf in de gaten kunt houden via ouderlijk toezicht, maar het beschermt ook hun ogen5 met doordachte functies speciaal gericht zijn op de gezondheid en ontwikkeling van kinderen tijdens het dagelijks gebruik.

HUAWEI MatePad T 10 Kids Corner
  1. De geïnstalleerde versie is EMUI 10.1.
  2. Deze functie werkt met bepaalde apps. De specifieke lijst met apps wordt in de toekomst bijgewerkt. Het daadwerkelijke gebruik hangt af van de specifieke apps.
  3. Er zijn drie opties voor de maat van de linker en rechter vensters. De functie werkt met bepaalde apps. De specifieke lijst met apps wordt in de toekomst bijgewerkt. Het daadwerkelijke gebruik hangt af van de specifieke apps.
  4. Testomstandigheden voor de TÜV Rheinland-certificering zijn: Als de oogcomfortmodus geactiveerd is, voldoet de tablet aan de Rheinland Low Blue Light-tests (met uitzondering van de aanpassing kleurtemperatuur).
  5. Niet voor medisch gebruik.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan