HUAWEI MatePad T 10s

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Plezier voor iedereen

Full HD-scherm | Oogbescherming | Harman Kardon audio

Ervaar het
bioscoopgevoel

Breed, open zicht

De lichte en slanke HUAWEI MatePad T 10s maakt echt indruk met zijn elegante design en prachtig ogende scherm. Hij beschikt over een 1 920 x 1 200 FHD-display van 10,1 inch met smalle beeldschermtanden voor een beter visueel effect. Gekoppeld met HUAWEI ClariVu™-technologie is alles wat je ziet helder en kleurrijk, om praktisch in je hand tot leven te komen.

Luid, kristalhelder surroundgeluid

Bereid je voor op een akoestisch spektakel. Het dubbele luidsprekersysteem met grote amplitude van de HUAWEI MatePad T 10s levert aan weerszijden symmetrische audio, voor een nog krachtiger en gebalanceerder geluidsveld. Afgestemd door Harman Kardon levert deze tablet authentieke en rijke details, om perfect bij jouw muziek en humeur te passen.

Weergaloze ervaring

Soepel en snel

Door EMUI 10.11, een octa-core chipset en een geavanceerd algoritme met elkaar te combineren, biedt deze tablet verbeterde graphics en krachtigere prestaties. Bekijk het nieuws, zap door video's of shop online: je kunt eenvoudig tussen de apps wisselen en van een soepele en stabiele ervaring genieten.

Dubbele vensters,
dubbele efficiëntie

Dankzij HUAWEI App Multiplier2 kan de tablet twee vensters van dezelfde app weergeven als hij horizontaal wordt gehouden. Je kunt voor je eigen gemak ook de grootte van de linker- en rechtervensters aanpassen3. Zo kun je bijvoorbeeld door je online shop bladeren terwijl je tegelijkertijd in een parallel venster de details wat beter kunt bekijken, of je kunt het nieuws lezen met de relevante rapporten ter referentie ernaast.

Bescherm je ogen
dag en nacht

Met TÜV Rheinland-certificering voor oogcomfort4 om schadelijk blauw licht te verminderen5, biedt deze tablet beter oogcomfort voor dagelijks gebruik. Je kunt de eBook-modus kiezen voor een leeservaring die net zo prettig is als het lezen van een 'echt' boek. Schakel 's avonds over op de donkere modus voor een zachter schermeffect met minder lichtcontrast voor optimaal kijkplezier.

eBook-modus Oogcomfort Donkere modus

Een exclusieve wereld voor kinderen

Deze tablet biedt kinderen creatief ontdekkingsplezier met leeftijdstoepasselijke content die exclusief beschikbaar is via de Kids Corner. Daarnaast is hij voorzien van een zeslaagse bescherming5 om jonge oogjes te beschermen. Kinderen kunnen dus spelen en leren met verbeterde schermeffecten in verschillende situaties, naast handige waarschuwingen om ongezond gebruik van hun ogen te voorkomen.

Exclusief voor kinderen
boeiende ruimte om in te spelen en leren
Timemanagement
Aangepaste schermtijdinstelling
Zeslaagse
oogbescherming6
Allround oogcomfort
App-management
Reguleer het gebruik van apps
Veilig opladen
Automatische vergrendeling ter voorkoming van elektrische gevaren
Management
van content
Samengestelde, leeftijdstoepasselijke content
  1. De geïnstalleerde versie is EMUI 10.1.
  2. Deze functie werkt met bepaalde apps. De specifieke lijst met apps wordt in de toekomst bijgewerkt. Het daadwerkelijke gebruik hangt af van de specifieke apps.
  3. Er zijn drie opties voor de maat van de linker en rechter vensters. De functie werkt met bepaalde apps. De specifieke lijst met apps wordt in de toekomst bijgewerkt. Het daadwerkelijke gebruik hangt af van de specifieke apps.
  4. Testomstandigheden voor de TÜV Rheinland-certificering zijn: Als de oogcomfortmodus geactiveerd is, voldoet de tablet aan de Rheinland Low Blue Light-tests (met uitzondering van de aanpassing kleurtemperatuur).
  5. Niet voor medisch gebruik.
  6. Deze functie is beschikbaar in de Kids Corner.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan