HUAWEI MediaPad M5 lite

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Huawei mediapad m5 lite
   Huawei mediapad m5 lite
   Huawei mediapad m5 lite showing youngsters dancing with music Huawei mediapad m5 lite showing youngsters dancing with music

   10.1”-scherm in Full HD 1080p

   Huawei mediapad m5 lite display showing fantastic landscape

   De HUAWEI MediaPad M5 lite beschikt over een IPS-scherm van 10.1” met een Full HD-resolutie van 1920 x 1200p, dat elk moment tot leven brengt. De ClariVu-technologie zorgt voor een betere helderheid en scherpte van elk beeld.

   Krachtige speakers en een indrukwekkende audiokwaliteit

   Het vierdelige speakersysteem van de tablet, dat samen met Harman Kardon werd ontwikkeld, biedt een ongelooflijk precies audio-effect met meer lage tonen en minder vervorming. Voor een verbluffend concertzaaleffect.

   Huawei mediapad m5 lite display with sound waves Huawei mediapad m5 lite display with sound waves Huawei mediapad m5 lite display with sound waves Huawei mediapad m5 lite display with sound waves Huawei mediapad m5 lite display with sound waves Huawei mediapad m5 lite display with sound waves Huawei mediapad m5 lite display with sound waves Huawei mediapad m5 lite display with sound waves

   4 SPEAKERS VAN PROFESSIONELE KWALITEIT

   De vier stereospeakers, die samen met Harman Kardon werden ontwikkeld, bieden een audio-ervaring die een concertzaal waardig is, en dit dankzij het multi-layered 3D-surroundgeluid.

   Huawei mediapad m5 lite display showing its back Huawei mediapad m5 lite display showing its back

   Inspiratie en doeltreffendheid

   Huawei mediapad m5 lite showing m-pen functions

   De HUAWEI M-Pen lite stylus gaat verder dan je verbeelding. Met een drukgevoeligheid van maar liefst 2048 drukniveaus maak je aantekeningen op een natuurlijke manier, en dit met een uitstekende reactiviteit.

   *Wordt apart verkocht

   Snelle oplaadtijd en batterij met lange levensduur

   7500 mAh
   Huawei mediapad m5 lite 7500mah battery

   In minder dan 3 uur tijd is je HUAWEI MediaPad M5 lite weer volledig opgeladen. Dankzij de batterij van 7500 mAh (typische waarde) voldoet de tablet bovendien volledig aan al jouw ontspannings- en spelbehoeften.

   *Gebaseerd op tests in het laboratorium van HUAWEI. Testomgeving in het laboratorium van HUAWEI: temperatuur van 25 °C. De tablet werd met de standaard HUAWEI-lader en -kabel opgeladen.

   Oogcomfort voor je kinderen

   Huawei mediapad m5 lite girls watching happily Huawei mediapad m5 lite girls watching happily

   De HUAWEI MediaPad M5 lite is perfect ontworpen om de ogen van je kinderen te beschermen. De verbeterde oogcomfortmodus vermindert blauw licht doeltreffend en stuurt slimme herinneringen wanneer het toestel zich te dicht bij het gezicht van je kind bevindt.

   Huawei mediapad m5 lite eye comfort mode Huawei mediapad m5 lite eye comfort mode

   Hoogstaand design

   De HUAWEI MediaPad M5 lite is een tablet met een elegant design. De gebogen glazen 2.5D-randen combineren esthetiek perfect met ergonomie. Zijn zachte en minimalistische rondingen geven hem een luxueuze uitstraling terwijl zijn dun en licht design ervoor zorgen dat hij uitstekend in de hand ligt.

   Huawei mediapad m5 lite showing its elegantly designed back