HUAWEI MediaPad T5

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   HUAWEI MediaPad T5

   10,1" 1080p Full HD Levendig Display

   Dun, Licht, Duurzaam

   De HUAWEI MediaPad T5 is een opvallende tablet met een eersteklas, verfijnd ontwerp. De symmetrische metalen behuizing is met zorg vervaardigd en is slank en licht genoeg (ongeveer 460 g) om makkelijk in de hand te houden en overal mee naar toe te nemen.

   HUAWEI MediaPad T5

   Adembenemend 1080p Full HD Display

   De HUAWEI MediaPad T5 heeft een verbluffend 10,1-inch scherm (1 920 X 1 200 resolutie) voor de meest bijzondere details. De 16:10 beeldverhouding maakt deze tablet perfect voor het bekijken van films of tv-programma's en het browsen op websites.

   Dubbele luidsprekers, indrukwekkend geluid

   De dubbele luidsprekers van de HUAWEI MediaPad T5 produceren een hoogwaardig en robuust geluid voor jouw favoriete muziek. De HUAWEI Histen audiotechnologie maakt het geluid rijker, waardoor je een indrukwekkend bioscoopgeluid krijgt.

   HUAWEI MediaPad T5

   Krachtige processor, zinderende prestaties

   De octa-core processor met een hoofdfrequentie van maximaal 2,36 GHz * levert geweldige prestaties en verbruikt minder stroom. Het geheugen kan eenvoudig worden uitgebreid met een microSD ™ -kaart tot maximaal 256 GB.

   * De processor is 4 x 2,36 GHz + 4 x 1,7 GHz.

   HUAWEI MediaPad T5

   Snel en intuïtief Android 8.0

   Op basis van Android 8.0 is EMUI 8.0 zorgvuldig ontworpen voor een soepele, intelligente en intuïtieve gebruikservaring. Apps worden sneller geladen en uitgevoerd zonder onverklaarbare pauzes.

   HUAWEI MediaPad T5

   Oogcomfort en oogontlasting

   De Eye-comfort Mode vermindert schadelijk blauw licht en zorgt voor gezonde leesomstandigheden voor jou en je familieleden

   De Kinderhoek, ontworpen voor jouw kinderen

   De Kinderhoek is de leukste plek voor kinderen om te leren en te spelen met speciaal daarvoor ontworpen applicaties. Welke apps de kleintjes gebruiken en voor hoelang is bij de instellingen eenvoudig te personaliseren en organiseren.

   HUAWEI MediaPad T5
   HUAWEI MediaPad T5
   HUAWEI MediaPad T5