HUAWEI FreeLace

Oboji svoj stil

Oboji svoj stil

Odaberite boju koja ide uz vaš outfit.
HUAWEI HiPair tehnologija

HUAWEI HiPair tehnologija

Sa ugrađenim USB priključkom tip-C sa sopstvenom HUAWEI HiPair tehnologijom, kada su priključene na telefon, HUAWEI FreeLace se mogu upariti odmah i spremne su za povratno punjenje putem telefona u hitnim slučajevima tokom treninga.
Realistično muzičko iskustvo

Realistično muzičko iskustvo

Opremljene dinamičkom pogonskom jedinicom od 9,2 mm koja povećava zvučno polje. Ultra-tanka TPU dijafragma pruža moćan bas, dok titanijumska oplata donosi melodijalne visoke tonove.
Brzo punjenje Dugo trajanje baterije*

Brzo punjenje
Dugo trajanje baterije*

Sa 3C litijumskim baterijama visoke efikasnosti, vaš telefon može služiti kao punjač preko Type-C priključka. Brzo punjenje i vaše muzičko putovanje se može nastaviti.
Memorijski metalni kabl Pogodan i fleksibilan

Memorijski metalni kabl
Pogodan i fleksibilan

HUAWEI FreeLace su uvijene u leguru nikla i titanijuma i tečni silicijum kako bi bile glatke i prijatne. Mogu se lako zamotati za kompaktnu prenosivost i neće se zamrsiti.
Priključite i odvojite Uključeno i isključeno

Priključite i odvojite
Uključeno i isključeno

Ugrađeni Hall magnetni senzor može detektovati da li se slušalice koriste. Možete ih priključiti za prekidanje veze radi dužeg trajanja baterije. A kada ih odvojite, ponovo će se povezati i vratiti se na vašu muziku.
Smanjenje šuma vetra za kristalno jasne pozive

Smanjenje šuma vetra
za kristalno jasne pozive

Savršena saradnja između dvokanalnog smanjenja buke vetre i algoritma za uklanjanje šuma Bluetooth-a izoluje vaše razgovore od gužve i žamora u vašem okruženju.
IPX5 sertifikat* Bez brige

IPX5 sertifikat*
Bez brige

Ove slušalice imaju vodootporan dizajn. Bez obzira na to da li ste oznojeni ili na kiši, sveobuhvatna zaštita omogućava vam da nastavite sa svojim danom.
Superiornost kreiranja detalja

Superiornost kreiranja detalja