HUAWEI FreeBuds Lipstick

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI Freebuds Lipstick
HUAWEI Freebuds Lipstick
Lepota zvuka
HUAWEI Freebuds Lipstick Summary Background
Lepota pretvorena u zvuk
HUAWEI Freebuds Lipstick Summary HUAWEI Freebuds Lipstick Summary
Označavajući novi trend sa ultra-šik dizajnom i inovativno opremljen za superiorno i pametnije audio iskustvo, HUAWEI FreeBuds Lipstick nudi zadivljujuću primenu lepote i zvuka.
5 stvari koje ćete voleti
HUAWEI Freebuds Lipstick Reason 1

Divljenje

Osmišljeni dizajn ruža za usne

HUAWEI Freebuds Lipstick Reason 2

Miris

Miris romantike

HUAWEI Freebuds Lipstick Reason 3

Slušanje

Lepota zvuka

HUAWEI Freebuds Lipstick Reason 4

Dodir

Posvećene luksuzu

HUAWEI Freebuds Lipstick Reason 5

Ukus

Moda izvan okvira

Moda izvan
okvira
Napravite pravi modni iskorak uz karakterističan dizajn ruža za usne. Izvrsno izrađeno glatko kućište koje će i vašoj muzici dati prefinjen izgled kakav i zaslužuje.
HUAWEI Freebuds Lipstick ID
Posvećene luksuzu
Za dobar izgled potrebna je posvećenost. Kućište od nerđajućeg čelika luksuznog kvaliteta izrađeno je sa 30 složenih procesa dizajna i polirano do ultra-visokog nivoa, stvarajući površinu glatku poput ogledala. Vidite lepotu koja se ogleda u svakom pogledu.
HUAWEI Freebuds Lipstick Quality Of Material
Zapanjujuće usklađene boje
HUAWEI Freebuds Lipstick Color Red
Prava moda kombinuje ukus i smelost. Uživajte u klasičnoj kombinaciji crne i zlatne, a kada otvorite uživajte u glamuru crvenih slušalica koje vam oduzimaju dah i u pogledu estetike i u pogledu zvuka.
HUAWEI Freebuds Lipstick Color Red
Miris romantike
Potreban je jedinstven stil da bi se lepota zaista obuhvatila. HUAWEI FreeBuds Lipstick se isporučuje u elegantnoj kutiji za poklone, kako biste rekreirali te predivne romantične trenutke života i dodali dodir zadovoljstva.1
HUAWEI Freebuds Lipstick Package
HUAWEI Freebuds Lipstick Exquisite Comfort And Excellent Sound 1 HUAWEI Freebuds Lipstick Exquisite Comfort And Excellent Sound 1
Izuzetna udobnost,
odličan zvuk
Zvuk visoke rezolucije
HUAWEI Freebuds Lipstick High Resolution Sound
Pogađa visoke tonove
Veliki LCP dinamički drajver od 14,3 mm unutar svake slušalice je ono što pomaže HUAWEI FreeBuds Lipstick da postigne izvanredan kvalitet zvuka. Sa frekvencijskim opsegom do 40 kHz, omogućiće vam da iskusite visoke melodije i bogate tonove svih vaših omiljenih melodija.2
HUAWEI Freebuds Lipstick High Resolution Sound
Pojačajmo bas
Bolji bas zahteva sopstveni prostor. Svaka slušalica je opremljena vlastitim motorom za unapređenje basa za veće vibracije dijafragme, stvarajući impresivno dubok bas koji zaista možete osetiti.
Zvuk koji pristaje vašim ušima
Za zvuk skrojen samo za vas, HUAWEI FreeBuds Lipstick koristi adaptivnu tehnologiju prilagođavanja ušima kako bi se kvalitet zvuka optimizovao na osnovu jedinstvenog oblika vaših ušiju. Pobrinite se da se muzika uvek uklapa u način na koji volite da slušate muziku.
Vaš unutrašnji mir muzike
Igrajući vodeću ulogu na polju tehnologije open-fit poništavanja šuma, HUAWEI FreeBuds Lipstick pametno otkriva oblik vašeg unutrašnjeg uha i vaš jedinstveni stil nošenja. Zatim se primenjuje prilagođeni efekat poništavanja šuma, smanjujući efekat niskofrekventne buke iz okoline sa velikom preciznošću. Otvorite se novom svetu prijatnog slušanja.
HUAWEI Freebuds Lipstick Open Fit Active Noise Cancellation
Poput plutanja
na vazduhu
Slušalice su ergonomski oblikovane kako bi precizno pristajale vašem uhu, za oblik koji je adekvatan svaki put. Sa težinom od samo 4,1 g po slušalici, prirodno i udobno će ležati u ušima, nudeći gotovo bestežinski način da duboko uživate u muzici.3
HUAWEI Freebuds Lipstick Air-Like Comfort
HUAWEI Freebuds Lipstick Smart Audio Experience 1 HUAWEI Freebuds Lipstick Smart Audio Experience 1
Pametno
Audio iskustvo
Uvećajte svaku
memoriju uz
HD snimanje
Kada snimate svoj glas, želite da zvuči što lepše. Visoka brzina uzorkovanja snimanja od 48 kHz4 prepoznaje svaki aspekt vašeg glasa uz kristalno jasne detalje, dok Voice Mode smanjuje jačinu ometajućih zvukova iz okruženja.
HUAWEI Freebuds Lipstick Wireless Hd Recording
Igrajte pobedničku igru
Sa potpuno novom tehnologijom audio kodiranja igrica, HUAWEI FreeBuds Lipstick može smanjiti kašnjenje zvuka na neprimetnih 90 ms na EMUI telefonima, održavajući zvuk u skladu sa radnjom na ekranu. Pretvorite omiljenu igru u multi-senzorni trijumf.5
HUAWEI Freebuds Lipstick Wireless Hd Recording
Pametna audio veza
Pametna saradnja sa Device+
Jednostavnim dodirom možete preneti video zapis sa telefona na Huawei Vision, kao i audio na HUAWEI FreeBuds Lipstick. Pobrinite se da su filmovi na velikom ekranu samo za vaše uši.6
Udvostručite konekcije
Otvorite kućište za punjenje kako biste uparili slušalice sa telefonom, tabletom ili računarom u blizini preko opcije za automatsko uparivanje. Osim toga, povežite ih na dva uređaja istovremeno za besprekorno promenljivo slušanje.7
Predstavljanje korisničkog interfejsa. Stvarno iskustvo zavisi od korišćenja.
HUAWEI Freebuds Lipstick Smart Collaboration with Device+
Huawei Freebuds Lipstick Dual Device Connection
Samo dodir
Koristite HUAWEI FreeBuds Lipstick kako biste kontrolisali način na koji slušate muziku i obavljate pozive putem jednostavnih intuitivnih kontrola pokreta koje se mogu koristiti na obe slušalice.8
Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls
Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls

Dodirnite dvaput:

Odgovorite/Završite poziv, Reprodukujte/Pauzirajte muziku, Prethodna/Sledeća pesma, Omogućite glasovnog asistenta

Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls

Prevucite gore/dole:

Povećajte/Smanjite zvuk

Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls

Dug pritisak:

Omogućite/Onemogućite poništavanje šuma, odbijte poziv

Koristite HUAWEI FreeBuds Lipstick kako biste kontrolisali način na koji slušate muziku i obavljate pozive putem jednostavnih intuitivnih kontrola pokreta koje se mogu koristiti na obe slušalice.8
Velika snaga u malom pakovanju
ANC isključeno
Reprodukcija muzike sa potpuno napunjenim kućištem9 22sata
Reprodukcija muzike sa potpuno napunjenim slušalicama9 4sata
ANC uključeno
Reprodukcija muzike sa potpuno napunjenim kućištem9 14sati
Reprodukcija muzike sa potpuno napunjenim slušalicama9 2,5sata
HUAWEI AI Life

Nabavite AI Life
za HUAWEI FreeBuds

Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life

Preuzmite aplikaciju Huawei AI Life kako biste upravljali poništavanjem šuma i audio režimima na Huawei FreeBuds seriji. Koristite Audio Connection Center (nije dostupan na iOS) za jednostavno prebacivanje između uređaja, kao i druge zabavne funkcije.

Instalirajte sada Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life

Scan the QR code using your mobile device then follow the download and install instructions.

Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life

Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life
  1. Miris ostaje samo na pakovanju i vremenom nestaje.
  2. Podaci iz HUAWEI laboratorije.
  3. Podaci iz HUAWEI laboratorije. Težina varira u zavisnosti od konfiguracije verzije. Stvarna težina može varirati.
  4. Za Live režim i Voice režim. Obuhvata snimanje preko slušalica i mora se ručno pokrenuti preko AI Life aplikacije. Podržano samo na određenim modelima Huawei pametnih telefona: HUAWEI Mate 40, HUAWEI Mateb40 Pro, HUAWEI Mate 40 Pro+, Porsche Design HUAWEI Mate 40 RS, HUAWEI Mate 40E, HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40 Pro+ i HUAWEI Mate X2, koji su ažurirani na EMUI 11 (ili noviju verziju OS). Radi samo sa telefonskim aplikacijama za fotografisanje, audio snimanje, snimanje kratkih video zapisa ili aplikacijama sa funkcijom striminga.
  5. Podaci iz Huawei laboratorije dobijeni testiranjem modela HUAWEI Mate 40. Podaci o latenciji su kombinovani sa latencijom igara, telefona i slušalica. Stvarna latencija zavisi od modela telefona, verzije sistema, igre, verzije igre itd. Pogledajte stvarnu upotrebu.
  6. Dostupno samo na Huawei uređajima koji koriste EMUI 12 ili noviju verziju OS, sa aktiviranim Bluetooth i WLAN opcijama i prijavljenim na Huawei nalog. Potrebno je nadograditi Huawei Smart Screen na verziju 2.0.0.559 (SP1), koja podržava kameru, povezanu na isti LAN signal kao telefon i prijavljenu na isti Huawei nalog.
  7. Dostupno samo sa Huawei mobilnim uređajima koji koriste EMUI 10 i noviju verziju, odnosno Huawei računarima koji koriste menadžer 11.1.6.31 ili noviju verziju. Ako imate pitanje o funkcionalnostima, ograničenjima u pogledu korišćenja, podržanim modelima i sl. obratite se korisničkoj službi kompanije Huawei.
  8. Možete prilagoditi kontrole prevlačenja u aplikaciji Huawei AI Life. Stvarno funkcionisanje zavisi od prikaza interfejsa.
  9. Podaci iz Huawei laboratorija, dobijeni pod sledećim uslovima: slušalice ili kućište za punjenje su potpuno napunjeni, 50% jačine zvuka, omogućen AAC režim rada, temperatura vazduha 25 °C. Stvarne performanse punjenja mogu varirati u zavisnosti od jačine zvuka, izvora zvuka, prisutnosti smetnji iz okoline, karakteristika proizvoda i navika u pogledu upotrebe. Brzo punjenje je moguće samo kada je nivo baterije u slušalicama relativno nizak.
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi