HUAWEI Mate Xs

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
Upoznaj neočekivano Upoznajneočekivano

Preklopni FullView displej od 8 inča1 |
Kirin 990 5G SoC

HUAWEI Mate Xs
Upoznaj neočekivano Upoznajneočekivano

Preklopni FullView displej od 8 inča1 |
Kirin 990 5G SoC

Istraži
neočekivano

Pogledaj video
HUAWEI Mate Xs Video

Umetnost
savitljivosti

Raširi svoja "krila" uz Falcon Wing dizajn modela HUAWEI Mate Xs. Usvajajući jedinstven Falcon Wing dizajn sa inovativnim preklopom, HUAWEI Mate Xs predstavlja pomak u tehnologiji i izuzetno vizuelno iskustvo. Kada je preklopljen staje savršeno u vaš džep ili dlan. Budite uvek spremni za nove izazove. Kada ga otvorite, lako i bez problema možete da uživate u dvostruko većem ekranu.

HUAWEI Mate Xs id1
HUAWEI Mate Xs hinge
HUAWEI Mate Xs id2
HUAWEI Mate Xs id3

Vidi više

Neverovatan HUAWEI FullView displej nudi mnogo detalja i živopisne boje gde god da pogledate, dok vam ekran od 8- inča1 omogućava da vidite više odjednom. Nema potrebe za kretanjem napred i nazad, scene koje oduzimaju dah, uzbudljivi širokougaoni snimci i složene ikonice se otkrivaju pred vašim očima.

HUAWEI Mate Xs fullview screen

Spreman u sekundi

Power dugme na HUAWEI Mate Xs je pažljivo dizajniran tako da je čitač otisaka prsta integrisan u njemu. Nežnim pritiskom na stranu telefona možete probuditi i otključati svoj telefon bezbedno i brzo.

HUAWEI Mate Xs fullview fingerprint recognition HUAWEI Mate Xs fullview fingerprint recognition

Majstor za
multitasking

Inteligentna Multi-window2 funkcija deli ekran od 8 inča na dva nezavisna interfejsa. Moći ćete da pravite beleške dok proveravate poruke i da pretražujete fotografije u vašem albumu dok kačite status na društvenim mrežama. Možete čak i da otvorite jednu aplikaciju u 2 prozora kako biste lakše obavljali različite funkcije u isto vreme uz pomoć HUAWEI App multiplier3. Takođe, tu je pažljivo dizajniran Dock za smeštanje vaših omiljenih aplikacija u meniju sa prečicama, tako da možete brzo aktivirati plutajuće prozore. Nikad ne gubite vreme prebacivanjem iz aplikacije u aplikaciju.

Odgovori

HUAWEI Mate Xs multi-window
HUAWEI Mate Xs kirin 990 5g

Lider u
5G eri

Pokreće ga Kirin 990 5G čipset, HUAWEI Mate Xs postiže neverovatne brzine i performanse u novoj 5G eri. Arhitektura procesora sa 3 nivoa energetske efikasnosti donosi revolucionarne performanse uz manju potrošnju. Dva jezgra plus mikro jezgro neuronske procesorske jedinice postavlja temelj za eksplozivni razvoj budućih AI mogućnosti (mogućnosti veštačke iteligencije).

HUAWEI Mate Xs kirin 990 5g
Saznaj više o Kirin 990 5G čipsetu >

Dizajniran za sadašnjost
i za budućnost

Podržava NSA i SA 5G arhitekture4, sa HUAWEI Mate Xs ćete biti u toku sa 5G evolucijom. Sa podrškom za dual sim i kompatibilnošću za većinu 5G-4G-3G-2G opsega, uvek ćete biti povezani.

HUAWEI Mate Xs kirin 990 connection

Ostani kul.
Uživaj više

Predstavljamo vam inovativni HUAWEI sistem za hlađenje koji zahvaljujući fleksibilnom bioničkom grafitu dorastao izazovu koji donosi preklopni dizajn. Uz balansirano odvođenje toplote, vaš HUAWEI Mate Xs će uvek biti hladan. Strimujte ili preuzimajte ultra-HD video snimke velikom brzinom, igrajte zahtevne 3D igre i uronite u uzbuđenja koja donosi 5G bez mnogo muke.

Odgovori

HUAWEI Mate Xs cooling

Uhvatite svaki
blistav trenutak

Integrišući zadnju i prednju kameru, 40 MP Supersensing Leica četvorostruki sistem kamera vam omogućava da uhvatite svu lepotu ovog sveta kao što vidite. Daleko ili blizu, mračno ili svetlo, veliko ili malo, sada svaka vredna slika ostaje ne samo u vašim mislima, već i u vašem telefonu.

HUAWEI Mate Xs camera

Širokougaoni
objektiv

Telefoto
objektiv

Ultra širokougaoni
objektiv

TOF kamera

HUAWEI Mate Xs camera

Ogledajte se u svojoj lepoti

Snimanje u ogledalu sa dva ekrana omogućava vama i fotografu da proveravate i delite kreativne ideje u realnom vremenu da biste prikazali lepotu onako kako želite.

HUAWEI Mate Xs selfie

Osvetlite noć

40 MP supersensing kamera apsorbuje svetlo i detalje kako bi snimila prelepe priče i ljude u mraku.

HUAWEI Mate Xs supersensing camera

Slikajte šire
i veće

Sa 16 MP ultra širokougaonom kamerom, veličanstvena planina i velelepna palata vam se prikazuju u odličnoj perspektivi.

HUAWEI Mate Xs ultra wide angle lens HUAWEI Mate Xs ultra wide angle lens HUAWEI Mate Xs ultra wide angle lens

1x

HUAWEI Mate XS switch

Ultra široko

HUAWEI Mate XS switch

Saputnik koji dugo traje

Zahvaljujući boljoj optimizaciji baterije čipseta Kirin 990 5G i baterijom velikog kapaciteta od 4.500 mAh5, HUAWEI Mate Xs nudi neverovatno dugo trajanje baterije. Baterija će trajati i tokom uzbudljivih noći kada igrate igre kao i kada imate zahtevnu prezentaciju.

HUAWEI Mate Xs battery
HUAWEI Mate Xs battery
HUAWEI Mate Xs battery

Mate kome možete verovati

Sa HUAWEI SuperCharge6 punjačem od 55 W, čak se i velika baterija od 4.500 mAh može napuniti 85% za samo 30 minuta7. Lezite i uzmite šolju dobre kafe i vaš telefon će biti spreman za naporan dan.

HUAWEI Mate Xs 55w huawei supercharing

Upoznajte
sofisticiran stil

* Mogućnost / brzina punjača može varirati u zavisnosti od regije. Za više informacija kontaktirajte lokalnog prodavca.
HUAWEI Mate Xs accessories
  1. Kada se skroz otvori i meri kao standardan pravougaoni ekran, njegova dijagonala iznosi 8 inča. Stvarna veličina može da varira u zavisnosti od konfiguracije i procesa proizvodnje.
  2. Ova funkcija je dostupna samo sa relevantnim aplikacijama koje podržavaju operacije sa više prozora.
  3. Kompatibilnost može varirati u zavisnosti od konkretnih aplikacija.
  4. SA: samostalna mreža, NSA: nesamostalna mreža. Mogućnost SA zavisi od dostupne mreže i verzije softvera. Kada primarna SIM kartica koristi 5G mrežu, sekundarna SIM kartica može da koristi 4G-3G-2G mrežu u režimu mirovanja. Stvarna dostupnost servisa i kvalitet mogu da variraju zbog lokalnih mreža operatera.
  5. Standarna vrednost.
  6. Brzina i mogućnost punjača može da varira u zavisnosti od regiona. Molimo vas da kontaktirate lokalne maloprodaje za više informacija..
  7. Uobičajena vrednost. Bazira se na rezultatima testiranja iz HUAWEI laboratorija. Trajanje baterije zavisi od stvarnih situacija u kojima se koristi. Uslovi u labaratoriji: temperatura na 25 stepeni, relativna vlažnost vazduha od 45% do 80%. Korišćenjem HUAWEI SuperCharge punjača od modela HUAWEI Mate Xs, telefon je napunjen od 1% na 5G mreži u režimu mirovanja dok je ekran bio isključen.