HUAWEI Mate 20 Pro

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   U SARADNJI SA

   Dobrodošli u svet
   Više Inteligencije

   Neograničena ljudska mašta—to je inspiracija za novi HUAWEI Mate 20 Pro. Proboj u polju tehnologije ukloniće granice između onoga što možete da sanjate i onoga što možete da učinite.

   Awards

   Legendarni dizajn

   Estetika i inovacija na jednom mestu

   Podesite kadar sveta

   Legendarna kombinacija Leica trostruke kamere i jednog blica nasleđuje koncept dizajna centralne i jednostavne kamere u seriji uređaja Mate da bi se stvorio estetski otisak kod modela HUAWEI Mate 20 Pro. Pogledajte kroz prozor, istražite svet.

   Prirodno remek delo

   Iskovano remek delo od 3D stakla sa glatkim uglovima i spojevima koji se rastapaju u dizajn. Uglađena simfonija na dlanu vaše ruke.

   Natural Masterpiece

   Uhvatite svetlost

   Posvećen bogatim bojama prirode, HUAWEI Mate 20 Pro je dostupan u tri živopisne boje. Svetlost se predivno odbija od zadnje strane ponoćno plave što čini da jedinstveni Hyper Optical obrasci svetlucaju. Specijalna struktura stakla koja ne klizi i na kojoj ne ostaju otisci prstiju.

   Twilight
   Ponoćna Plava
   Crna
   Balance in Art Balance in Art
   Balance in Art Balance in Art

   Uravnotežena umetnost

   Nalik svim umetničkim delima, linije i karakteristike telefona HUAWEI Mate 20 Pro su u potpunosti usklađene. Tanak dizajn čini da veličina telefona i dalje predstavlja zadovoljstvo za gledanje i dodirivanje.

   Balance in Art

   Nalik svim umetničkim delima, linije i karakteristike telefona HUAWEI Mate 20 Pro su u potpunosti usklađene.Tanak dizajn čini da veličina telefona i dalje predstavlja zadovoljstvo za gledanje i dodirivanje.

   Svet je vaše igralište

   Život je istraživanje. Ponesite HUAWEI Mate 20 Pro i zabavite se na plaži ili dok pada kiša. Klasa otpornosti na vodu i prašinu1 IP68 znači da možete biti bezbrižni kada prospete, poprskate i potopite telefon u tečnost.

   Performanse

   Najsnažniji i najinteligentniji, ikada

   Prvi 7nm Mobile AI Chipset na svetu

   Vodeća tehnologija proizvodnje od 7 nm čini da Kirin 980 pruža direktnu nadogradnju performansi u obliku poboljšanja brzine i efikasnosti potrošnje energije.

   Usvajanjem napredne i fleksibilne višejezgarne arhitekture za CPU i GPU, brzina obavljanja zadataka i rada na uređaju je značajno povećana. Jedan od DUAL-NPU-ova zadovoljava različite potrebe AI izračunavanja, dok se drugi fokusira na specifične zadatke da bi se stvorila masovna efikasnost i drastično unapredilo korisničko iskustvo.

   ? %
   % Nadogradnja performansi za CPU2
   ? %
   % Nadogradnja uštede energije za CPU2
   ? %
   % Nadogradnja performansi za GPU2
   ? %
   % Nadogradnja uštede energije za GPU2

   Vrhunska brzina

   HUAWEI Mate 20 Pro je prvi pametni telefon na svetu sa podrškom za 1,4Gbps3 LTE Cat.21 i brzine prenosa podataka preko Wi-Fi mreže od 1733 Mbps3. Uživajte u brzoj i glatkoj vezi bilo kada, bilo gde.

   Ultimate Speed

   Precizni GPS

   Istovremenim usklađivanjem dvostruke frekvencije L1 i L5, HUAWEI Mate 20 Pro vam omogućava da uvek pronađete odredište uz veću tačnost i manje problema, čak i u gradskim centrima gde ste okruženim neboderima ili na petljama na autoputu.

   Precise GPS

   Napajanje

   Duže, bezbednije, brže

   Ogroman kapacitet

   Dugotrajno napajanje je uvek simbol serije Mate. Veća baterija kapaciteta 4.200 mAh4 sa inteligentnijim AI upravljanjem napajanjem pokreće vaš svakodnevni rad i potrebe za zabavom.

   Massive Capacity
   0
   mAh

   Napajanje kojem možete da verujete

   Punjač 40 W5 HUAWEI SuperCharge sa TÜV sertifikatom za bezbedan sistem za brzo punjenje čini da HUAWEI Mate 20 Pro bude vaš snažan prijatelj kome možete verovati. Za 30 minuta možete da dopunite bateriju do 70%6.

   Trostruka Leica kamera

   Oslobodite svoju kreativnost

   Nova trostruka Leica kamera

   Nova trostruka Leica kamera zasnovana na AI otkriva dramu, teksturu, boju i lepotu života u svakoj fotografiji koja će vam oduzeti dah.

   Dizajniran za različite scenarije, glavni RGB objektiv kamere od 40 megapiksela beleži sve detalje na svakodnevnim fotografijama, dok se telefoto objektiv kamere od 8 megapiksela fokusira na udaljene snimke, a potpuno novi Leica objektiv ultraširokog ugla kamere od 20 megapiksela predstavlja savršeno rešenje za fotografije pejzaža i makro fotografije.

   Proširite svoje vidike

   Ne dozvolite da kamera ograničava vaš pogled. Leica objektiv ultraširokog ugla snima neverovatno široku perspektivu čak i u uskim prostorima.

   Približite se

   Beleži detalje koje ranije niste videli. Leica objektiv ultraširokog ugla snima ekstremno bliske snimke sa udaljenosti od 2,5 cm. Otkrijte novi pogled na svet.

   Get Closer

   AI-Painting fotografija

   Prepoznajući više od 1.500 scenarija i 25 kategorija, nadograđena fotografija zasnovana na AI sada može da segmentira različite objekte i scene na jednoj fotografiji. Boje, osvetljenje i kontrast se podešavaju automatski i precizno, poput finog slikanja fotografije, uz savršeni balans.

   Uhvatite noć

   Zasnovan na naprednoj HUAWEI AI stabilizaciji slike, noćni režim na modelu HUAWEI Mate 20 Pro omogućiće snimanje neverovatnih fokusiranih fotografija bez zamućenja iz ruke u uslovima slabog osvetljenja. Noćni režim takođe može da balansira scene visokog kontrasta u svakom okruženju.

   AI kinematografija

   Snimajte kao pravi režiser

   Biometrijska tehnologija

   Otključajte životne mogućnosti

   3D otključavanje licem

   Korak napred u pogledu tačnosti i bezbednosti. Zahvaljujući 3D Depth Sensing kameri, koja može da projektuje preko 30.000 tačaka, vaš HUAWEI Mate 20 Pro vas jednostavno prepoznaje i brzo otključava vaš telefon za pola sekunde. Vaša identifikacija licem može takođe da se koristi za bezbedan pristup privatnom ekranu koji sadrži zaključane aplikacije i lične podatke.

   Oživite svoju igračku

   Skenirajte igračku pomoću 3D Depth Sensing kamere da biste napravili AI živi model. Ne samo da možete da ga fotografišete, već možete da snimate kako se kreće i pleše na vašem stolu. Uživajte u zabavi interakcije i podelite je sa svojim prijateljima.

   Prikažite svoju zabavnu stranu

   Izrazite svoje emocije precizno uz zabavne 3D Live emotikone. Takođe pokušajte da napravite animiranu sliku nečijeg lica koristeći sopstvene izraze. Ponekad deljenje najjednostavnijih stvari donosi najveći osmeh.

   Otisak prsta na ekranu

   Uz ergonomski dizajn i tehnologiju dinamičke detekcije pritiska, potrebno je samo da podignete svoj prst i dodirnete ekran, a vaš telefon će se otključati bezbedno i momentalno.

   EMUI

   Dopustite da se priroda i kvalitetan život spoje

   Prigrlite stvarni život

   Otkrijte detalje prirode koji se odražavaju u novom interfejsu EMUI 9.0. Pojednostavljen interfejs i interakcija pružaju vam napredno i glatko mobilno iskustvo uz jednostavno povezivanje sa vašim stvarnim životom.

   Bežična projekcija

   Oslobodite se žica. HUAWEI Mate 20 Pro vam omogućava da projektujete prezentacije, igre ili video sadržaj momentalno na velikom ekranu9, čime se povećava zabava deljenja. U ovom PC režimu i dalje možete da pošaljete poruke ili da nezavisno obavljate pozive dok je vaša privatnost dobro zaštićena.

   Dodatna oprema

   Uparite sa svojom jedinstvenim stilom

   Otkrijte lepotu vodenog sveta

   Uz prilagođenu masku za gnjuranje i jednostavni režim za podvodnu kameru, možete da ponesete svoj HUAWEI Mate 20 Pro ispod površine vode do dubine od 5 metara za snimanje raznobojnog vodenog sveta ili dramatične portrete.

   Discover the Aquatic Beauty

   Dizajnirano za vas

   Različite maske visokog kvaliteta su posebno dizajnirane za različite situacije i zahteve da bi HUAWEI Mate 20 Pro postao vaš najbolji prijatelj.

   1. Klasa je zasnovana na ispitnim uslovima potapanja na dubini do 1,5 m u slatkoj vodi do 30 minuta.
   2. Svi podaci i rezultati testiranja su zasnovani na internom testiranju. Rezultati se mogu razlikovati u različitim okruženjima.
   3. Podaci zasnovani na teorijskom izračunavanju; performanse se mogu razlikovati u zavisnosti od stvarnog okruženja i operatera korisnika. Razlikuje se u zavisnosti od modela i verzije u državama.
   4. Tipična vrednost. Na osnovu rezultata laboratorijskih testova kompanije HUAWEI. Životni vek baterije zavisi od konkretnih okolnosti upotrebe.
   5. Maksimalni podaci. Dostupno samo uz punjač 40 W HUAWEI SuperCharge i kabl.
   6. Na osnovu rezultata laboratorijskih testova kompanije HUAWEI. Okruženje za laboratorijsko testiranje: temperatura 25 °C, relativna vlažnost: od 45% do 80%. Korišćenjem HUAWEI 40W SuperCharge punjača i kabla, vaš telefon je napunjen od 1% kapaciteta u statusu mirovanja na 40 W mreži.
   7. Maksimalni podaci. Dostupno samo uz punjač 15 W HUAWEI Wireless Quick Charge i kabl. Prodaje se zasebno.
   8. Nije primenljivo za sve uređaje koji podržavaju bežično punjenje.
   9. Ekrani koji podržavaju funkciju Miracast.