HUAWEI P smart Pro

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI P smart Pro

HUAWEI Ultra
FullView displej

Izuzetan HUAWEI Ultra FullView Display od 6.59 sa 91% odnosa ekrana i tela.1 Donosi ultra široki horizont bez zareza, dok vam 2340 x 1080 FHD+ displej sa 391PPI pokazuje jasnije i svetlije boje.2 Uživajte u širem i imerzivnijem iskustvu, od gejminga, preko video reprodukcije, do čitanja.

HUAWEI P smart Pro fullview display

Umetnost
svetla

Inspirisan promenljivim svetlom i senkom, HUAWEI P Smart Pro dolazi u dve šarmantne boje, zadnja boja se menja sa svetlom, stavljajući vas u prvi plan. Polirano stakleno telo sa dizajnom 3D luka dovodi do glatkog i komfornog osećaja dok vam je telefon u ruci.

HUAWEI P smart Pro color
HUAWEI P smart Pro color
HUAWEI P smart Pro color arrow
HUAWEI P smart Pro color arrow
  • Midnight Black
  • Breathing Crystal
  • Breathing Crystal

Čitač otisaka prstiju
sa bočne strane

Sada otključavanje telefona za 0,3 sekunde3 može postati stvarnost sa naprednim senzorom za čitanje otisaka koji je postavljen sa bočne strane. Kao integracija dugmeta za uključivanje i senzora za čitanje otisaka, potrebna vam je samo 1 sekunda da probudite glasovnog asistenta dugim pritiskom dugmeta i pritiskom od 3 sekunde za isključivanje vašeg uređaja.4

HUAWEI P smart Pro fingerprint

48 MP trostruka
kamera5

Ultra jasna glavna kamera od 48MP će zabeležiti najsitnije detalje i kristalnu jasnoću u dnevnim uslovima, zajedno sa kamerom ultra širokog ugla od 8MP i dubinskom kamerom od 2 MP, zadnje tri kamere su vaš sposobni asistent za neverovatna fotografska remek dela.

Super AI
kamera od 48 MP

Glavno sočivo izuzetno visoke rezolucije od 48 MP može dodatno unaprediti vaše fotografije tako da budu oštrije i jasnije, dok se AI algoritam uspešno primenjuje na vaše slike, pomažući vam da svaki put najbolju moguću fotografiju.

HUAWEI P smart Pro 48mp AI camera
pic_s1_point Created with Sketch.

Impresivan
noćni režim

Superiorni svetlosni senzor u kombinaciji sa AI algoritmom obezbeđuje neverovatno stabilne i jasne fotografije u uslovima slabog osvetljenja. Vaše noćne fotografije će biti oštrije, svetlije i čistije.6

HUAWEI P smart Pro night mode off HUAWEI P smart Pro night mode on

Sočivo ultra
širokog ugla 120°

Sada se širok opseg mogućnosti od 120° može lako uhvatiti pomoću ultra širokog sočiva od 8 MP na telefonu HUAWEI P smart Pro. Uhvatite potpuno jasne slike širokih planinskih venaca, neverovatne arhitekture ili fantastične grupne fotografije u jednom kadru.

Automatska selfi
pop-up kamera

Prednja kamera od 16 MP automatski iskače u kratkom roku kada snimate selfi i povlači se kada završite, čime se postiže dostupnost celog ekrana, a vaš portret se beleži na kul način. Dok nadograđeni AI beauty algoritam može da retušira vaše portrete i više se fokusira na vaše lice kako biste dobili savršene selfije čak i uslovima slabe osvetljenosti.

HUAWEI P smart Pro pop up camera HUAWEI P smart Pro pop up camera

6 GB + 128 GB
velika memorija

Sačuvajte sve svoje nezaboravne uspomene sa velikom memorijom od 128 GB. EROFS super tehnologija za kompresiju datoteka će unaprediti brzinu prenosa i uštediti prostor, tako da možete da sačuvate više onoga što volite. Dok 6GB RAM memorije efikasno osigurava rad bez problema čak i kada je više aplikacija aktivno.

HUAWEI P smart Pro 6+128gb
6 GB
RAM
128 GB
ROM
512 GB7
Proširivo skladištenje

4000 mAh
snažna baterija

Opremljen snažnom 4000mAh baterijom, HUAWEI P smart Pro može podržati kontinuirane pozive8 u trajanju od 40 sati, reprodukciju od 80 sati i video reprodukciju.9 Rešite se eksterne baterije i fokusirajte se na dnevne zadatke kako god želite.

4000 HUAWEI P smart Pro 4000mAh bg
HUAWEI P smart Pro 4000mAh 4000 HUAWEI P smart Pro 4000mAh mAh

Kirin 710F,
premijum
performanse

Unapređeni Kirin 710F skup čipova sa osam jezgara efikasno unapređuje brzinu rada i smanjuje potrošnju energije. Vaš telefon radi bez problema čak i kada igrate grafički zahtevne igre i strimujete sadržaj uživo.

Nadogradnja učinka CPU
sa jednim jezgrom
75%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
Nadogradnja učinka CPU
sa više jezgara
68%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
Nadogradnja GPU
učinka
130%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
HUAWEI P smart Pro Kirin 710F

EMUI9.1
Kvalitetan život

HUAWEI P smart Pro pokreće EMUI 9.1 koji pruža jednostavan interaktivan dizajn i pametne funkcije za jednostavnu upotrebu, poput AI komunikacije, bežičnog štampanja, klona telefona, HUAWEI Share, itd. Vaš telefon će naučiti da vas razume i podržava za više efikasnosti u vašim svakodnevnim zadacima. A tehnologija pametne antene primenjena na pune scene obezbeđuje snažan signal za gejming i reprodukciju video zapisa.

Nasumične performanse
čitanja unapređene za
0%11
Fluentnost rada
sistema unapređena za
0%11
Vreme pokretanja
aplikacije ubrzano za
0%11
HUAWEI P smart Pro EMUI 9.1
Podešavanje cookie