HUAWEI P smart Pro

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Najpopularnije pretrage

    Popularne preporuke

     HUAWEI P smart Pro

     HUAWEI Ultra
     FullView displej

     Izuzetan HUAWEI Ultra FullView Display od 6.59 sa 91% odnosa ekrana i tela.1 Donosi ultra široki horizont bez zareza, dok vam 2340 x 1080 FHD+ displej sa 391PPI pokazuje jasnije i svetlije boje.2 Uživajte u širem i imerzivnijem iskustvu, od gejminga, preko video reprodukcije, do čitanja.

     HUAWEI P smart Pro fullview display

     Umetnost
     svetla

     Inspirisan promenljivim svetlom i senkom, HUAWEI P Smart Pro dolazi u dve šarmantne boje, zadnja boja se menja sa svetlom, stavljajući vas u prvi plan. Polirano stakleno telo sa dizajnom 3D luka dovodi do glatkog i komfornog osećaja dok vam je telefon u ruci.

     HUAWEI P smart Pro color
     HUAWEI P smart Pro color
     HUAWEI P smart Pro color arrow
     HUAWEI P smart Pro color arrow
     • Midnight Black
     • Breathing Crystal
     • Breathing Crystal

     Čitač otisaka prstiju
     sa bočne strane

     Sada otključavanje telefona za 0,3 sekunde3 može postati stvarnost sa naprednim senzorom za čitanje otisaka koji je postavljen sa bočne strane. Kao integracija dugmeta za uključivanje i senzora za čitanje otisaka, potrebna vam je samo 1 sekunda da probudite glasovnog asistenta dugim pritiskom dugmeta i pritiskom od 3 sekunde za isključivanje vašeg uređaja.4

     HUAWEI P smart Pro fingerprint

     48 MP trostruka
     kamera5

     Ultra jasna glavna kamera od 48MP će zabeležiti najsitnije detalje i kristalnu jasnoću u dnevnim uslovima, zajedno sa kamerom ultra širokog ugla od 8MP i dubinskom kamerom od 2 MP, zadnje tri kamere su vaš sposobni asistent za neverovatna fotografska remek dela.

     Super AI
     kamera od 48 MP

     Glavno sočivo izuzetno visoke rezolucije od 48 MP može dodatno unaprediti vaše fotografije tako da budu oštrije i jasnije, dok se AI algoritam uspešno primenjuje na vaše slike, pomažući vam da svaki put najbolju moguću fotografiju.

     HUAWEI P smart Pro 48mp AI camera
     pic_s1_point Created with Sketch.

     Impresivan
     noćni režim

     Superiorni svetlosni senzor u kombinaciji sa AI algoritmom obezbeđuje neverovatno stabilne i jasne fotografije u uslovima slabog osvetljenja. Vaše noćne fotografije će biti oštrije, svetlije i čistije.6

     HUAWEI P smart Pro night mode off HUAWEI P smart Pro night mode on

     Sočivo ultra
     širokog ugla 120°

     Sada se širok opseg mogućnosti od 120° može lako uhvatiti pomoću ultra širokog sočiva od 8 MP na telefonu HUAWEI P smart Pro. Uhvatite potpuno jasne slike širokih planinskih venaca, neverovatne arhitekture ili fantastične grupne fotografije u jednom kadru.

     Automatska selfi
     pop-up kamera

     Prednja kamera od 16 MP automatski iskače u kratkom roku kada snimate selfi i povlači se kada završite, čime se postiže dostupnost celog ekrana, a vaš portret se beleži na kul način. Dok nadograđeni AI beauty algoritam može da retušira vaše portrete i više se fokusira na vaše lice kako biste dobili savršene selfije čak i uslovima slabe osvetljenosti.

     HUAWEI P smart Pro pop up camera HUAWEI P smart Pro pop up camera

     6 GB + 128 GB
     velika memorija

     Sačuvajte sve svoje nezaboravne uspomene sa velikom memorijom od 128 GB. EROFS super tehnologija za kompresiju datoteka će unaprediti brzinu prenosa i uštediti prostor, tako da možete da sačuvate više onoga što volite. Dok 6GB RAM memorije efikasno osigurava rad bez problema čak i kada je više aplikacija aktivno.

     HUAWEI P smart Pro 6+128gb
     6 GB
     RAM
     128 GB
     ROM
     512 GB7
     Proširivo skladištenje

     4000 mAh
     snažna baterija

     Opremljen snažnom 4000mAh baterijom, HUAWEI P smart Pro može podržati kontinuirane pozive8 u trajanju od 40 sati, reprodukciju od 80 sati i video reprodukciju.9 Rešite se eksterne baterije i fokusirajte se na dnevne zadatke kako god želite.

     4000 HUAWEI P smart Pro 4000mAh bg
     HUAWEI P smart Pro 4000mAh 4000 HUAWEI P smart Pro 4000mAh mAh

     Kirin 710F,
     premijum
     performanse

     Unapređeni Kirin 710F skup čipova sa osam jezgara efikasno unapređuje brzinu rada i smanjuje potrošnju energije. Vaš telefon radi bez problema čak i kada igrate grafički zahtevne igre i strimujete sadržaj uživo.

     Nadogradnja učinka CPU
     sa jednim jezgrom
     75%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
     Nadogradnja učinka CPU
     sa više jezgara
     68%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
     Nadogradnja GPU
     učinka
     130%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
     HUAWEI P smart Pro Kirin 710F

     EMUI9.1
     Kvalitetan život

     HUAWEI P smart Pro pokreće EMUI 9.1 koji pruža jednostavan interaktivan dizajn i pametne funkcije za jednostavnu upotrebu, poput AI komunikacije, bežičnog štampanja, klona telefona, HUAWEI Share, itd. Vaš telefon će naučiti da vas razume i podržava za više efikasnosti u vašim svakodnevnim zadacima. A tehnologija pametne antene primenjena na pune scene obezbeđuje snažan signal za gejming i reprodukciju video zapisa.

     Nasumične performanse
     čitanja unapređene za
     0%11
     Fluentnost rada
     sistema unapređena za
     0%11
     Vreme pokretanja
     aplikacije ubrzano za
     0%11
     HUAWEI P smart Pro EMUI 9.1
     Podešavanje cookie