HUAWEI P30 Pro

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Pomeramo granice fotografisanja

   Uveliča i istraži misteriju nebeskih tela na noćnom nebu, posmatraj orla kako lebdi iznad drveća ili istraži fine detalje kristala. Zabeleži najbolje detalje svakog trenutka i stvaraj viziju za budućnost. Telefon HUAWEI P30 Pro ističe novi vrhunac fotografije pametnih telefona.

   Otkrij
   potencijal
   Gledaj film

   Božanstvene
   boje

   Crpeći inspiraciju iz čudesnog neba, HUAWEI P30 Pro oslikava zapanjujuću boju osvetljenja i prostora.

   0
   1
   2
   3
   Kristal
   Aurora
   Crna
   Super kamera Sistem

   Pionir fotografije

   Usudi se da se zadiviš. Sistem četvorostruke Leica kamere prilagođava tvoju fotografiju tako da ti pomaže da vidi svet u celosti. Ovaj neprikosnoveni sistem super kamere uključuje SuperZoom objektiv, kameru od 40 MP sa super objektivom, 20 MP objektiv ultra širokog ugla i HUAWEI TOF kameru koja ti pruža slobodu da sačuvaš sve svoje nezaboravne trenutke.

   p30 pro leica quad camera

   Pionir fotografije

   Usudi se da se zadiviš. Sistem četvorostruke Leica kamere prilagođava tvoju fotografiju tako da ti pomaže da vidi svet u celosti. Ovaj neprikosnoveni sistem super kamere uključuje SuperZoom objektiv, kameru od 40 MP sa super objektivom, 20 MP objektiv ultra širokog ugla i HUAWEI TOF kameru koja ti pruža slobodu da sačuvaš sve svoje nezaboravne trenutke.

   p30 pro leica quad camera

   Bliži stvarima
   koje voliš

   Novi periskopski telefoto objektiv pruža ti više mogućnosti za optički zum, koje se nalazi u kompaktnom kućištu, bez gubitka kvaliteta slike. Uz zasićenost boje koju obezbeđuje glavna 40 MP kamera i stabilnost sistema AIS i OIS , SuperZoom objektiv pruža 10x hibridno uveličavanje1 koje ti omogućava da vidiš ono što do sada nije bilo mogiće uz veliku rezoluciju i bogaš detalje. Pored toga, može da uveliča mesec toliko blizu da izgleda kao da je tik ispred tebe uz pomoć uveličavanja od 50x.

   Bliže stvarima
   koje voliš

   Novi periskopski telefoto objektiv pruža ti više mogućnosti za optički zum, koje se nalazi u kompaktnom kućištu, bez gubitka kvaliteta slike. Uz zasićenost boje koju obezbeđuje glavna 40 MP kamera i stabilnost sistema AIS i OIS, SuperZoom objektiv pruža 10x hibridno uveličavanje1 koje ti omogućava da vidiš ono što do sada nije bilo mogiće uz veliku rezoluciju i bogaš detalje. Pored toga, može da uveliča mesec toliko blizu da izgleda kao da je tik ispred tebe uz pomoć uveličavanja od 50x.

   p30 pro blue phone frame
   1x
   SUPERZOOM

   Evolucija osvetljenja

   HUAWEI je izmenio princip registrovanja boja prelaskom sa RGB na RYB za veću osvetljenost na svim tvojim slikama. Uspostavljena saradnja između HUAWEI SuperSpectrum senzora doprinosi povećanju osvetljenosti za 40%,2 dok zahvaljujući ISP Kirin 980 možeš jasno da sačuvaš svoje uspomene tokom dana ili noći.

   p30 pro super spectrum sensor

   Pretvori vodu
   u umetnost

   HUAWEI AIS opcija fotografisanja sa dugom ekspozicijom je savršen dodatak za putovanja radi fotografisanja najlepših prizora koje priroda nudi. Predoči reke koje beskrajno teku ili umirujuće talase okeana u lična umetnička remek-dela.4

   Nova definicija
   perspektive

   Objektiv ultra širokog ugla ti predočava očaravajuću lepotu u ogromnom prostranstvu mora, veličanstvenost neba i jedinstvene prizore grada. Otkrijte magiju prirodnih prizora iz šire perspektive.

   Spektakularni
   makro prikaz sveta

   Na tebi je da otkriješ svet na udaljenosti od samo 2,5 cm. Uoči najsitnije detalje u svetu koji te okružuje uz pomoć makro objektiva za realistični prikaz. Iznenadi se istančanom strukturom i mehanizmom ručnog sata ili sjajnim kapima vode na laticama.

   Otkrij svoj
   sjaj

   Prednja kamera 32 MP na HUAWEI P30 Pro te inteligentno prepoznaje da bi se stručno izradili selfiji isticanjem kontura tvog lica preciznom osvetljenošću i oštrinom. Tvoji selfiji će zasijati zadivljujućim detaljima, čak i u uslovima prenaglašenog pozadinskog osvetljenja ili tokom noćne žurke.

   Ti si režiser
   p30 pro low light photo sample

   Uspomene na
   letnje noći

   Ispuni zahteve noćnih uslova snimanjem video zapisa pri slabom osvetljenju. HUAWEI P30 Pro primenjuje SuperSpectrum senzor za bolje osvetljenje da bi se zabeležili trenuci u noćnim uslovima poput para koji pleše pored logorske vatre, dece koja trče duž plaže ili meteora koji juriša kroz zvezdano nebo. Omogući da statični prizori u noćnim uslovima ožive u tvom telefonu.

   Donesi sebi uživanje

   Održavaj odstojanje, ali ipak svedoči uzbudljivoj priči. Bez obzira na to gde se nalaziš na koncertu, možeš da snimiš jasan zvuk izvođenja pevača na sceni. Ili, dok pešačiš možeš da vidiš svet divljine koji se odigrava sa druge strane drveća.

   Jednostavno
   u pokretu

   Snimaj porodične snimke dok se igraš sa decom. Profesionalni AIS plus OIS u telefonu HUAWEI P30 Pro ti omogućava da snimaš besprekorne i stabilne snimke dok držiš telefon u ruci.

   Uoči obe strane priče

   p30 pro dual view video

   Zadnje kamere rade istovremeno omogućavajući ti da gledaš celokupni prikaz igre i da uveličaš uzbudljive akcije igrača. Uživajte u trenutku iz različitih uglova uz HUAWEI dvostruki video prikaz.5

   AI uređivač
   video zapisa na jedan dodir

   Nadograđene funkcije i efekti AI uređivača video zapisa unapred su instalirani u telefonu HUAWEI P30 Pro za jednostavno uređivanje. Samo jedan dodir omogućava da proizvedeš svoje bioskopsko remek-delo. Istaknuti video zapisi automatski se uređuju primenom filtera za upečatljive efekte, promenu brzine i jedinstvenu muziku u pozadini.6Takođe možeš da dodaš tekstualni sadržaj da nezaboravnoj uspomeni dodeli ime.

   Legendarno Vizionarski Dizajn
   p30 pro dewdrop display p30 pro dewdrop display p30 pro dewdrop display

   Veličanstvena elegancija

   Zahvaljujući apsolutnoj eleganciji kućišta sa dvostrukim 3D zakrivljenim staklom HUAWEI P30 Pro je umetničko delo. Oled Dewdrop ekran7od 6,47'' donosi zadivljujuće boje i veći prikaz.

   p30 pro in-screen fingerprint p30 pro in-screen fingerprint p30 pro in-screen fingerprint

   Dodir inteligencije,
   apsolutna lagodnost

   Drži HUAWEI P30 Pro lagodno u jednoj ruci, pri čemu ga napredni senzor otiska prsta koji je ugrađen u ekran brzo otključava.

   Slušaj uz pomoć nove tehnologije

   Umesto gornjeg prednjeg zvučnika, HUAWEI P30 Pro koristi HUAWEI tehnologiju akustičnog ekrana koja obezbeđuje širi prikaz i povećanu oblast za reprodukciju zvuka. Elektromagnetna zvučna levitacija projektuje zvuk od vibracija u ekranu do tvog uva.

   Spremni za
   istraživanje

   Za one koji su avanturističkog duha, HUAWEI P30 Pro zaštićen je sertifikatom otpornosti na vodu i prašinu IP68.8 Zaštićeni ste od iznenadnih prskanja ili kapi vode.

   Spoj snage i brzine
   p30 pro chipset performance

   Napravi skok ka budućnosti

   Kirin 980 prvi čipset sa mobilnim procesom od 7NM sa snažnijim performansama i manjom potrošnjom. Ovaj inovativni čipset uz dodatak 8 GB RAM-a i 256 GB memorije za skladištenje,9 otkriva moćne performanse HUAWEI P30 Pro.

   7NM

   procesora

   256 GB

   kapaciteta

   8 GB

   RAM-a

   Ultra izdržljivost, doživi više

   Doživi više svakog dana uz potpunu podršku dugotrajne 4.200 mAh (tipična vrednost)10 baterije sa inteligentnom tehnologijom uštede energije.

   0mAh

   Samo nekoliko
   minuta punjenja

   Punjenje više ne predstavlja smetnju, već najjednostavniju radnju. Puni telefon do 70% kapaciteta za 30 minuta11 uz Huawei SuperCharge punjač sa TÜV sertifikatom bezbodnosti, pre nego što izađeš iz kuće ili tokom pauze za kafu.

   p30 pro supercharge p30 pro supercharge p30 pro supercharge p30 pro supercharge
   p30 pro wireless charge p30 pro wireless charge p30 pro wireless charge
   p30 pro supercharge cable p30 pro supercharge cable p30 pro supercharge cable
   p30 pro wireless charge p30 pro wireless charge p30 pro wireless charge

   Samo nekoliko
   minuta punjenja

   Punjenje više ne predstavlja smetnju, već najjednostavniju radnju. Puni telefon do 70% kapaciteta za 30 minuta11 uz Huawei SuperCharge punjač sa TÜV sertifikatom bezbodnosti, pre nego što izađeš iz kuće ili tokom pauze za kafu.

   Odloži ga,napuni ga

   Odloži svoj HUAWEI P30 Pro i napuni ga sa TÜV sertifikovanim HUAWEI 15 W bežičnim Quick Charge punjačem, tako da ne moraš da brineš o kablovima ili žicama. Kada dođe vreme za pokret, možeš da uzmeš svoj telefon.12

   Deli jer ti je stalo

   Funkcija reversabilnog punjenja telefona HUAWEI P30 Pro može da posluži za punjenje slušalica, četkice za zube ili da priskoči u pomoć prijatelju čiji je telefon gotovo ispražnjen.13 Sada je i punjenje nešto što može da se deli.

   Inteligentan užitak
   p30 pro ux concept
   p30 pro ar measure

   AR Measure14

   Završavajte svoje DIY projekte koji se uz pomoć moćnog kompleta alata AR Measurement na telefonu HUAWEI P30 Pro. HUAWEI TOF kamera može precizno i momentalno da izmeri dužinu, širinu i dubinu. Korišćenjem tehnologije prepoznavanja lica, sada je merenje visine neke osobe jednostavan zadatak koji se obavlja skeniranjem od glave do pete.

   Igra u pokretu

   Projektujte svoj HUAWEI P30 Pro na veći ekran i okreni se prema zadnjoj TOF kameri, počeće da registruje vaše pokrete. Odmah možeš da uživaš dok igraš Fancy Skiing.15

   Deli putem
   OneHop

   Samo jednim dodirom HUAWEI P30 Pro telefona na MateBook, možeš da šalješ slike, video zapise i dokumenta, za samo nekoliko sekundi. A, dok igraš igrice, ako samo protreseš telefon i postaviš ga tako da se dodiruje sa MateBook računarom, možeš da započneš snimanje video zapisa od 60 s preko ekrana laptop računara koji će se sačuvati na tvom telefonu. Takođe možeš jednostavno da kopiraš tekstualni sadržaj i da ga nalepi sa jednog uređaja na drugi tako da funkcionišu kao jedan uređaj.16

   Upotpunite dodacima svoj stil

   Glamurozni
   kristal

   Sijajte i blistajte zahvaljujući svetlucavom kristalu kompanije Swarovski® na kućištu i futroli17za vaš HUAWEI P30 Pro. Ulepšajte izgled u luksuzu svetlucave futrole zbog koje ćete se sigurno izdvajati u masi.

   Otkrijte više o HUAWEI P30 seriji

   series p30 pro

   HUAWEI P30 Pro

   series p30

   HUAWEI P30

   Pogledajte

   HUAWEI P30 | HUAWEI P30 Pro unboxing video

   1. The HUAWEI P30 Pro podržava 10x hibridno uveličavanje uz žižnu daljinu od 270 mm.
   2. Na osnovu rezultata HUAWEI laboratorijskih testiranja u poređenju sa senzorom HUAWEI P20 Pro.
   3. Ova funkcija je moguća samo nakon HOTA ažuriranja.
   4. Ova funkcija je moguća samo nakon HOTA ažuriranja.
   5. Ova funkcija je moguća samo nakon HOTA ažuriranja. Mogućnost zuma je od 2x do 15x
   6. Neke funkcije su moguće samo nakon HOTA ažuriranja.
   7. Dijagonala ekrana je 6,47'' uračunavajući zaboljene ivice, kada se mere po primeru standardnog pravougaonika (realna vidljiva površina je nešto manja).
   8. HUAWEI P30 Pro dobio je sertifikat IP68 za otpornost na prskanje, vodu i prašinu u skladu sa IEC standardom 60529 i testiran je u kontrolisanim laboratorijskim uslovima. Otpornost na prskanje, vodu i prašinu ne predstavljaju stalne uslove i otpornost može da se smanji vremenom i normalnom upotrebom. Nemojte da pokušavate da napunite nakvašen HUAWEI P30 Pro. Garancijom se ne pokrivaju oštećenja izazvana tečnostima.
   9. RAM i ROM se mogu razlikovati na različitim tržištima.
   10. Batery Rated capacity iznosi 4.100 mAh. Na osnovu rezultata laboratorijskih testova kompanije HUAWEI. Životni vek baterije zavisi od konkretnih okolnosti upotrebe.
   11. Na osnovu rezultata laboratorijskih testova kompanije HUAWEI. Okruženje za laboratorijsko testiranje: temperatura 25 °C, relativna vlažnost: od 45% do 80%. Korišćenjem punjača HUAWEI 40 W SuperCharge, vaš telefon je napunjen od 2% kapaciteta u statusu mirovanja na mreži 4G dok je ekran isključen.
   12. Maksimalni podaci. Dostupno samo uz 15 W HUAWEI brzi bežični punjač sa kablom. Prodaje se zasebno.
   13. Primenljivo samo za neke uređaje koji podržavaju bežično punjenje.
   14. Neke funkcije su moguće samo nakon HOTA ažuriranja.
   15. Preuzmi igru iz Google Play Store.
   16. Ove funkcije su podržane samo na izabranim HUAWEI MateBook uređajima sa PC Manager verzije 9.1 ili novije. Za početno korišćenje telefon i računar treba da se upare putem opcije HUAWEI Share. Video sadržaji mogu da se prenose samo sa mobilnog telefona na računar. Tekstualne datoteke uključuju PowerPoint, Word, Excel i PDF datoteke. Datoteke se otvaraju korišćenjem programa Microsoft Office na računaru i aplikacije WPS na telefonu. Funkcija kopiranja i prelepljivanja su dostupne samo na HUAWEI P30 Pro i određenim HUAWEI MateBook uređajima.
   17. Ovo specijalno izdanje prodaje se zasebno.