HUAWEI P30

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Pomeramo granice fotografisanja

   Svetlije, šire i bliže. Posmatraj svet iz novih uglova. Otkrij do sada neviđena iznenađenja i pretvori ih u dragocene uspomene. HUAWEI P30 pomera granice fotografija napravljenih pametnim telefonom.

   Otkrij
   potencijal
   Film proizvoda

   Božanstvene
   boje

   Crpeći inspiraciju iz neverovatnog neba, HUAWEI P30 oslikava zapanjujuću boju svetla i prostora. Prisustvuj lepoti ružičaste zore, podnevnog neba, misteriozne Aurore i tamne noći.

   0
   1
   2
   3
   Kristal
   Aurora
   Crna
   Super kamera Sistem

   Usudi se da
   zadiviš

   Sistem trostruke kamere Leica kamere prilagođava tvoju fotografiju tako da možeš lakše da vidiš svet u celosti. Ovaj super sistem kamere sa 40 MP super osetljivom kamerom, 16 MP objektivom ultra širokog ugla i 8 MP telefoto objektivom pruža ti slobodu da zabeležiš lepote sveta.

   Usudi se da
   zadiviš

   Sistem trostruke kamere Leica kamere prilagođava tvoju fotografiju tako da možeš lakše da vidiš svet u celosti. Ovaj super sistem kamere sa 40 MP super osetljivom kamerom, 16 MP objektivom ultra širokog ugla i 8 MP telefoto objektivom pruža ti slobodu da zabeležiš lepote sveta.

   p30 leica triple camera

   Pretvori vodu
   u umetnost

   HUAWEI AIS opcija fotografisanja sa dugom ekspozicijom savršen je dodatak za putovanja radi fotografisanja najlepših prizora koje priroda nudi. Predoči reke koje neumoljivo teku ili umirujuće talase okeana u lična umetnička remek-dela.

   Nova definicija
   perspektive

   Objektiv ultra širokog ugla predočava ti očaravajuću lepotu u ogromnom prostranstvu mora, veličanstvenost neba i jedinstvene prizore grada. Otkrij magiju prirodnih prizora iz šire perspektive.

   Spektakularni
   makro prikaz sveta

   Na tebi je da otkriješ svet na udaljenosti od samo 2.5 cm. Uoči najsitnije detalje u svetu koji te okružuje uz pomoć makro objektiva za realistični prikaz. Iznenadi se istančanom strukturom i mehanizmom ručnog sata ili sjajnim kapima vode na laticama.

   Otkrij svoj
   sjaj

   Prednja kamera 32 MP na HUAWEI P30 inteligentno te prepoznaje za stručnu izradu selfija isticanjem kontura vašeg lica preciznom osvetljenošću i oštrinom. Vaši selfiji će zasijati zadivljujućim detaljima, čak i u uslovima prenaglašenog pozadinskog osvetljenja ili tokom noćne žurke.

   Razvij videografiju
   p30 pro low light photo sample

   Uspomene na
   letnje noći

   Ispuni zahteve noćnih uslova snimanjem video zapisa pri slabom osvetljenju. HUAWEI P30 primenjuje senzor SuperSpectrum za bolje osvetljenje da bi se zabeležili trenuci u noćnim uslovima poput para koji pleše pored logorske vatre, dece koja trče duž plaže ili meteora koji juriša kroz zvezdano nebo. Omogući da statični prizori u noćnim uslovima ožive u tvom telefonu.

   Uoči obe strane priče

   p30 dual view video

   Zadnje kamere rade istovremeno omogućavajući ti da gledaš celokupni prikaz igre i da uveličaš uzbudljive akcije igrača. Uživaj u trenutku iz različitih uglova uz HUAWEI dvostruki video prikaz.

   AI uređivač
   video zapisa na jedan dodir

   Nadograđene funkcije i efekti AI uređivača video zapisa unapred su instalirani u telefonu HUAWEI P30 za jednostavno uređivanje. Samo jedan dodir omogućava da proizvedeš svoje bioskopsko remek-delo. Istaknuti video zapisi automatski se uređuju primenom filtera za upečatljive efekte, promenu brzine i jedinstvenu muziku u pozadini. Takođe možeš da dodaš tekstualni sadržaj da nezaboravnoj uspomeni dodeli ime.

   Legendarno Vizionarski Dizajn
   p30 dewdrop display p30 dewdrop display p30 dewdrop display

   Veličanstvena elegancija

   Ekran sa potpunim prikazom3 6'1" OLED HUAWEI upravo je projektovan da ti obezbedi užitak u gledanju šireg i boljeg prikaza uz živopisne boje koje sijaju u svakom pogledu.

   p30 in-screen fingerprint p30 in-screen fingerprint p30 in-screen fingerprint

   Dodir inteligencije,
   apsolutna lagodnost

   Drži HUAWEI P30 lagodno u jednoj ruci, pri čemu ga napredni senzor otiska prsta koji je ugrađen u ekran brzo otključava.

   Spoj snage i brzine
   p30 chipset performance

   Napravi skok ka budućnosti

   Kirin 980 prvi čipset sa mobilnim procesom od 7 nm sa snažnijim performansama i manjom potrošnjom. Ovaj inovativni čipset uz dodatak 8 GB RAM-a i 512 GB memorije za skladištenje4 otkriva moćne performanse telefona HUAWEI P30.

   7NM

   procesora

   128 GB

   kapaciteta

   6 GB

   RAM-a

   Samo nekoliko minuta punjenja

   Punjenje više ne predstavlja smetnju, već najjednostavniju radnju. Jednostavno dopuni telefon za vreme doručka ili tokom pauze za kafu, uz TÜV sertifikovani HUAWEI SuperCharge.

   p30 supercharge p30 supercharge p30 supercharge
   p30 supercharge cable p30 supercharge cable p30 supercharge cable

   Deli putem
   OneHop

   Samo jednim dodirom HUAWEI P30 telefona na MateBook, možeš da šalješ slike, video zapise i dokumenta, za samo nekoliko sekundi. A ako samo protreseš telefon i postaviš ga tako da se dodiruje sa MateBook računarom, možeš da započneš snimanje video zapisa od 60 s preko ekrana laptop računara koji će se sačuvati na tvom telefonu. Takođe možeš jednostavno da kopiraš tekstualni sadržaj i da ga nalepi sa jednog uređaja na drugi tako da funkcionišu kao jedan uređaj.5

   Upotpuni dodacima svoj stil

   Otkrijte više o HUAWEI P30 seriji

   series p30

   HUAWEI P30

   series p30 pro

   HUAWEI P30 Pro

   1. Na osnovu rezultata HUAWEI laboratorijskih testiranja u poređenju sa senzorom HUAWEI P20 Pro.
   2. Ova funkcija je moguća samo nakon HOTA ažuriranja.
   3. Veličina ekrana se meri dijagonalno od najdalje ivice njegovih zakrivljenih uglova (oblast prikaza je neznatno manja).
   4. RAM i ROM se mogu razlikovati na različitim tržištima.
   5. Ove funkcije su podržane samo na izabranim HUAWEI MateBook uređajima sa PC Manager verzije 9.1 ili novije. Za početno korišćenje telefon i računar treba da se upare putem opcije HUAWEI Share. Video sadržaji mogu da se prenose samo sa mobilnog telefona na računar. Tekstualne datoteke uključuju PowerPoint, Word, Excel i PDF datoteke. Datoteke se otvaraju korišćenjem programa Microsoft Office na računaru i aplikacije WPS na telefonu. Funkcija kopiranja i prelepljivanja su dostupne samo na HUAWEI P30 i određenim HUAWEI MateBook uređajima.