HUAWEI P40 lite

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI P40 lite KV
HUAWEI P40 lite KV
P40-lite

Unesite više zabave u svoj život

4x AI kamera1
40 W HUAWEI SuperCharge2

Budite kreativni sa
četvorostrukom kamerom

Svet je prepun lepota i čuda koja čekaju da ih otkrijete. Sa 4 zadnje kamere, HUAWEI P40 lite snima šire, jasnije i bliže nego što ste ikada mogli zamisliti. Snimite filmske portrete bokeh sočivom a zatim se prebacite na makro sočivo i snimite slike prirode sa izuzetnim detaljima. Sve to koristeći isti telefon. Kao da imate profesionalni studio u svom džepu.

48 MP
Glavna kamera
f/1.8

8 MP
Sočivo ultra širokog ugla
f/2.4

2 MP
Bokeh sočivo
f/2.4

2 MP
Makro sočivo
f/2.4

48 MP
Glavna kamera
f/1.8

2 MP
Bokeh sočivo
f/2.4

8 MP
Sočivo ultra širokog ugla
f/2.4

2 MP
Makro sočivo
f/2.4

HUAWEI P40 lite quad camera
HUAWEI P40 lite quad camera
HUAWEI P40 lite main camera with 48MP

Lepota je
u detaljima

Ne možemo vam reći kada ćete naići na sledeću priliku za fotografiju koju ne smete propustiti. Ali sa glavnom kamerom od 48 MP, možete biti sigurni da ćete kada ta prilika dođe uhvatiti svaki aspekat sa neverovatnim filmskim detaljima. U 48 MP AI Ultra Clarity režimu, kamera spretno spaja višestruke kadrove u jednu sliku visoke definicije tako da ne izgubite detalje, čak i kada dosta zumirate.

HUAWEI P40 lite handhold super night mode

Uživajte u noći

Veliki otvor f/1.8 i 0,5 inčni veći senzor su dizajnirani tako da propuste dodatnu svetlost, tako da ne morate da prestanete sa slikanjem, čak i kada sunce zađe. Zahvaljujući HUAWEI AI tehnologiji za stabilizaciju slike, Handheld Super Night režim i daje vam veći dinamički raspon za oštrije i jasnije fotografije sa manje šuma.

HUAWEI P40 lite rear camera with 120°ultra wide angle lens

Proširite viziju

Zabeležite više svega. Sa 120°3 ultra širokog ugla, dobijate bolji pregled onoga što vas fascinira, a fokalna dužina od 17 mm zahvata 140% više scene4. To znači da će biti više neona u slikama grada, više prijatelja na grupnim slikama i više prirode na slikama pejzaža.

HUAWEI P40 lite rear camera with macro lens

Otkrijte
makro svet

Makro sočivo od 2 MP vas približava predmetu više nego ikada. Slikajte i sa blizine od 4 cm sa mogućnošću da zabeležite obrasce i teksture sa fenomenalnim detaljima. Od nekoliko kapljica rose na latici do detaljnih šara na krilima leptira, macro fotografisanje je poput otkrivanja tajnog sveta detalja.

HUAWEI P40 lite bokeh camera

Učinite da se
vaše fotografije
izdvajaju sa Bokeh efektom

Namensko bokeh sočivo koristi snagu AI percepcije dubine za stvaranje plitke dubine polja, omekšavajući pozadinu i dovodeći je u kontrast sa oštrim detaljima predmeta fotografisanja. Savršeno kada želite da učinite da stvari zaista iskaču.

Duga baterija sa
brzim punjenjem

Sa velikom baterijom od 4.200 mAh, proći ćete dan sa jednim punjenjem.5 Ali čak i ako zaboravite da ga napunite tokom noći, ne brinite. Stavite telefon na punjenje tokom jutarnje kafe i biće spreman za korišćenje vrlo brzo zahvaljujući TÜV Rheinland sertifikovanom HUAWEI SuperCharge od 40 W, koje dovodi do 70% baterije za 30 minuta.5

HUAWEI P40 lite HUAWEI super charge

Moderan dizajn

Dizajn HUAWEI P40 lite naglašava suštinu. Telo uređaja je napravljeno od četvorostrano zakrivljenog ekrana, tako da je osećaj u vašim rukama zaista dobar. Prednja kamera je ugrađena u 6,4-inčni (16,26 cm) Punch FullView ekran, tako da nema izgubljenog prostora, već samo puno prelepog ekrana. A pomoću senzora otiska prsta ugrađenog sa bočne strane, telefon možete otključati jednim dodirom.

HUAWEI P40 lite Sakura Pink
HUAWEI P40 lite Midnight Black
HUAWEI P40 lite Crush Green
HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

Omogućite vašoj
ličnosti da sija

U Super Night Selfie 2.0 režimu, HUAWEI P40 lite automatski osvetljava vaše lice kada snimate selfije u mestima slabe osvetljenosti i optimizuje osvetljenje, saturaciju i kontrast pozadine kako biste se istakli. Koristi Multi-Frame Fusion tehnologiju za kombinovanje više snimaka, stvaranje oštrih i izuzetnih selfija.

HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

Omogućite vašoj
ličnosti da sija

U Super Night Selfie 2.0 režimu, HUAWEI P40 lite automatski osvetljava vaše lice kada snimate selfije u mestima slabe osvetljenosti i optimizuje osvetljenje, saturaciju i kontrast pozadine kako biste se istakli. Koristi Multi-Frame Fusion tehnologiju za kombinovanje više snimaka, stvaranje oštrih i izuzetnih selfija.

HUAWEI P40 lite front camera for AI beauty selfie

Selfiji koji izvlače
najbolje iz vas

Ako postoji nešto bolje od selfija, to je selfi kojeg pokreće AI. Ugrađena prednja kamera prepoznaje osvetljenje i senke okruženja i koristi to za pravljenje selfija koji su isključivo prilagođeni vama. Snimite profesionalne portrete koji naglašavaju način na koji hoćete da budete viđeni.

HUAWEI P40 lite Kirin 810

Duboka inteligencija,
neverovatne performanse

HUAWEI P40 lite je opremljen Kirin 810 čipom koji donosi odličan sopstveni arsenal tehnologije. NPU je zasnovan na našoj Da Vinci arhitekturi i optimizuje efikasnost i AI obradu. ISP + IVP obrada slike unapređuje smanjenje buke i balansa za besprekoran učinak, šta god da radite.

Pokažite svoje najbolje lice,
gde god da krenete

HUAWEI P40 lite donosi dovoljno snage čak i za najzahtevnije igre. GPU Turbo nove generacije donosi HD grafiku i veliku brzinu smenjivanja kadrova bez kašnjenja, tako da dobijete glatko iskustvo, čak i u sred akcije. Takođe koristi iznenađujuće malo snage tako da možete nastaviti sa gejmingom.

HUAWEI P40 lite GPU turbo
HUAWEI P40 lite large memory

Više memorije za
kreiranje uspomena

Sa ovako sjajnom kamerom, moraćete da skladištite mnogo fotografija. Srećom, HUAWEI P40 lite je opremljen 6 / 8 GB RAM i 128 GB ROM velikim skladištem, tako da postoji dovoljno prostora za sve vaše slike, bez obzira na to koliko slika pravite. Neverovatna memorija takođe znači da možete da pokrećete više aplikacija u isto vreme, bez uticaja na brzinu pokretanja.

Interfejs koji ćete
voleti da koristite

HUAWEI P40 lite dolazi sa našim najboljim interfejsom do sada, EMUI10. Rekonstruisali smo dizajn sa čistijim i intuitivnijim rasporedom i elegantnom šemom boja. Sve je baš tamo gde treba da bude, a sa prirodnom tranzicijom između menija, odmah možete doći tako gde treba da budete. Višeprogramski rad u svakom trenutku!

HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite-apps
HUAWEI AppGallery

Prodavnica aplikacija

HUAWEI AppGallery je zvanična platforma kompanije Huawei za distribuciju aplikacija za pretragu, preuzimanje, upravljanje i deljenje mobilnih aplikacija.Prodavnica nastavlja da razvija globalni sistem aplikacija kako bi vam donela bezbedna, odabrana i raznolika iskustva. Uživajte u ekskluzivnom sadržaju aplikacija, lokalnim aktivnostima i posebnim ponudama.

HUAWEI P40 lite
  1. Zadnje kamere: 48 MP glavna kamera + 8 MP sočivo ultra širokog ugla + 2 MP macro sočivo + 2 MP Bokeh sočivo
  2. HUAWEI P40 lite podržava maksimalnu vrednost HUAWEI SuperCharge tehnologije od 40 W.
  3. Sočivo širokog ugla je naznačeno kao 120°. Usled korekcije distorzije, stvarni ugao može biti manje 120°.
  4. Ovaj odnos se poredi sa FOV glavne kamere.
  5. Na osnovu rezultata ispitivanja obavljenih u HUAWEI laboratoriji. Stvarne performanse se mogu razlikovati usled razlika u proizvodima, navikama korisnika i faktorima okruženja.
  6. *Slike služe samo kao referenca. Boja proizvoda, oblik, interfejs i funkcije služe samo kao referenca. Stvarni proizvod se može razlikovati.
  7. *Ovaj proizvodi dolazi sa unapred instaliranom HUAWEI App Gallery umesto Google Play.