HUAWEI P40 lite

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Najpopularnije pretrage

    Popularne preporuke

     HUAWEI P40 lite KV
     HUAWEI P40 lite KV
     P40-lite

     Unesite više zabave u svoj život

     4x AI kamera1
     40 W HUAWEI SuperCharge2

     Budite kreativni sa
     četvorostrukom kamerom

     Svet je prepun lepota i čuda koja čekaju da ih otkrijete. Sa 4 zadnje kamere, HUAWEI P40 lite snima šire, jasnije i bliže nego što ste ikada mogli zamisliti. Snimite filmske portrete bokeh sočivom a zatim se prebacite na makro sočivo i snimite slike prirode sa izuzetnim detaljima. Sve to koristeći isti telefon. Kao da imate profesionalni studio u svom džepu.

     48 MP
     Glavna kamera
     f/1.8

     8 MP
     Sočivo ultra širokog ugla
     f/2.4

     2 MP
     Bokeh sočivo
     f/2.4

     2 MP
     Makro sočivo
     f/2.4

     48 MP
     Glavna kamera
     f/1.8

     2 MP
     Bokeh sočivo
     f/2.4

     8 MP
     Sočivo ultra širokog ugla
     f/2.4

     2 MP
     Makro sočivo
     f/2.4

     HUAWEI P40 lite quad camera
     HUAWEI P40 lite quad camera
     HUAWEI P40 lite main camera with 48MP

     Lepota je
     u detaljima

     Ne možemo vam reći kada ćete naići na sledeću priliku za fotografiju koju ne smete propustiti. Ali sa glavnom kamerom od 48 MP, možete biti sigurni da ćete kada ta prilika dođe uhvatiti svaki aspekat sa neverovatnim filmskim detaljima. U 48 MP AI Ultra Clarity režimu, kamera spretno spaja višestruke kadrove u jednu sliku visoke definicije tako da ne izgubite detalje, čak i kada dosta zumirate.

     HUAWEI P40 lite handhold super night mode

     Uživajte u noći

     Veliki otvor f/1.8 i 0,5 inčni veći senzor su dizajnirani tako da propuste dodatnu svetlost, tako da ne morate da prestanete sa slikanjem, čak i kada sunce zađe. Zahvaljujući HUAWEI AI tehnologiji za stabilizaciju slike, Handheld Super Night režim i daje vam veći dinamički raspon za oštrije i jasnije fotografije sa manje šuma.

     HUAWEI P40 lite rear camera with 120°ultra wide angle lens

     Proširite viziju

     Zabeležite više svega. Sa 120°3 ultra širokog ugla, dobijate bolji pregled onoga što vas fascinira, a fokalna dužina od 17 mm zahvata 140% više scene4. To znači da će biti više neona u slikama grada, više prijatelja na grupnim slikama i više prirode na slikama pejzaža.

     HUAWEI P40 lite rear camera with macro lens

     Otkrijte
     makro svet

     Makro sočivo od 2 MP vas približava predmetu više nego ikada. Slikajte i sa blizine od 4 cm sa mogućnošću da zabeležite obrasce i teksture sa fenomenalnim detaljima. Od nekoliko kapljica rose na latici do detaljnih šara na krilima leptira, macro fotografisanje je poput otkrivanja tajnog sveta detalja.

     HUAWEI P40 lite bokeh camera

     Učinite da se
     vaše fotografije
     izdvajaju sa Bokeh efektom

     Namensko bokeh sočivo koristi snagu AI percepcije dubine za stvaranje plitke dubine polja, omekšavajući pozadinu i dovodeći je u kontrast sa oštrim detaljima predmeta fotografisanja. Savršeno kada želite da učinite da stvari zaista iskaču.

     Duga baterija sa
     brzim punjenjem

     Sa velikom baterijom od 4.200 mAh, proći ćete dan sa jednim punjenjem.5 Ali čak i ako zaboravite da ga napunite tokom noći, ne brinite. Stavite telefon na punjenje tokom jutarnje kafe i biće spreman za korišćenje vrlo brzo zahvaljujući TÜV Rheinland sertifikovanom HUAWEI SuperCharge od 40 W, koje dovodi do 70% baterije za 30 minuta.5

     HUAWEI P40 lite HUAWEI super charge

     Moderan dizajn

     Dizajn HUAWEI P40 lite naglašava suštinu. Telo uređaja je napravljeno od četvorostrano zakrivljenog ekrana, tako da je osećaj u vašim rukama zaista dobar. Prednja kamera je ugrađena u 6,4-inčni (16,26 cm) Punch FullView ekran, tako da nema izgubljenog prostora, već samo puno prelepog ekrana. A pomoću senzora otiska prsta ugrađenog sa bočne strane, telefon možete otključati jednim dodirom.

     HUAWEI P40 lite Sakura Pink
     HUAWEI P40 lite Midnight Black
     HUAWEI P40 lite Crush Green
     HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

     Omogućite vašoj
     ličnosti da sija

     U Super Night Selfie 2.0 režimu, HUAWEI P40 lite automatski osvetljava vaše lice kada snimate selfije u mestima slabe osvetljenosti i optimizuje osvetljenje, saturaciju i kontrast pozadine kako biste se istakli. Koristi Multi-Frame Fusion tehnologiju za kombinovanje više snimaka, stvaranje oštrih i izuzetnih selfija.

     HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

     Omogućite vašoj
     ličnosti da sija

     U Super Night Selfie 2.0 režimu, HUAWEI P40 lite automatski osvetljava vaše lice kada snimate selfije u mestima slabe osvetljenosti i optimizuje osvetljenje, saturaciju i kontrast pozadine kako biste se istakli. Koristi Multi-Frame Fusion tehnologiju za kombinovanje više snimaka, stvaranje oštrih i izuzetnih selfija.

     HUAWEI P40 lite front camera for AI beauty selfie

     Selfiji koji izvlače
     najbolje iz vas

     Ako postoji nešto bolje od selfija, to je selfi kojeg pokreće AI. Ugrađena prednja kamera prepoznaje osvetljenje i senke okruženja i koristi to za pravljenje selfija koji su isključivo prilagođeni vama. Snimite profesionalne portrete koji naglašavaju način na koji hoćete da budete viđeni.

     HUAWEI P40 lite Kirin 810

     Duboka inteligencija,
     neverovatne performanse

     HUAWEI P40 lite je opremljen Kirin 810 čipom koji donosi odličan sopstveni arsenal tehnologije. NPU je zasnovan na našoj Da Vinci arhitekturi i optimizuje efikasnost i AI obradu. ISP + IVP obrada slike unapređuje smanjenje buke i balansa za besprekoran učinak, šta god da radite.

     Pokažite svoje najbolje lice,
     gde god da krenete

     HUAWEI P40 lite donosi dovoljno snage čak i za najzahtevnije igre. GPU Turbo nove generacije donosi HD grafiku i veliku brzinu smenjivanja kadrova bez kašnjenja, tako da dobijete glatko iskustvo, čak i u sred akcije. Takođe koristi iznenađujuće malo snage tako da možete nastaviti sa gejmingom.

     HUAWEI P40 lite GPU turbo
     HUAWEI P40 lite large memory

     Više memorije za
     kreiranje uspomena

     Sa ovako sjajnom kamerom, moraćete da skladištite mnogo fotografija. Srećom, HUAWEI P40 lite je opremljen 6 / 8 GB RAM i 128 GB ROM velikim skladištem, tako da postoji dovoljno prostora za sve vaše slike, bez obzira na to koliko slika pravite. Neverovatna memorija takođe znači da možete da pokrećete više aplikacija u isto vreme, bez uticaja na brzinu pokretanja.

     Interfejs koji ćete
     voleti da koristite

     HUAWEI P40 lite dolazi sa našim najboljim interfejsom do sada, EMUI10. Rekonstruisali smo dizajn sa čistijim i intuitivnijim rasporedom i elegantnom šemom boja. Sve je baš tamo gde treba da bude, a sa prirodnom tranzicijom između menija, odmah možete doći tako gde treba da budete. Višeprogramski rad u svakom trenutku!

     HUAWEI P40 lite EMUI10
     HUAWEI P40 lite EMUI10
     HUAWEI P40 lite EMUI10
     HUAWEI P40 lite-apps
     HUAWEI AppGallery

     Prodavnica aplikacija

     HUAWEI AppGallery je zvanična platforma kompanije Huawei za distribuciju aplikacija za pretragu, preuzimanje, upravljanje i deljenje mobilnih aplikacija.Prodavnica nastavlja da razvija globalni sistem aplikacija kako bi vam donela bezbedna, odabrana i raznolika iskustva. Uživajte u ekskluzivnom sadržaju aplikacija, lokalnim aktivnostima i posebnim ponudama.

     HUAWEI P40 lite
     1. Zadnje kamere: 48 MP glavna kamera + 8 MP sočivo ultra širokog ugla + 2 MP macro sočivo + 2 MP Bokeh sočivo
     2. HUAWEI P40 lite podržava maksimalnu vrednost HUAWEI SuperCharge tehnologije od 40 W.
     3. Sočivo širokog ugla je naznačeno kao 120°. Usled korekcije distorzije, stvarni ugao može biti manje 120°.
     4. Ovaj odnos se poredi sa FOV glavne kamere.
     5. Na osnovu rezultata ispitivanja obavljenih u HUAWEI laboratoriji. Stvarne performanse se mogu razlikovati usled razlika u proizvodima, navikama korisnika i faktorima okruženja.
     6. *Slike služe samo kao referenca. Boja proizvoda, oblik, interfejs i funkcije služe samo kao referenca. Stvarni proizvod se može razlikovati.
     7. *Ovaj proizvodi dolazi sa unapred instaliranom HUAWEI App Gallery umesto Google Play.
     Da li ste zadovoljni iskustvom korištenja zvanične HUAWEI stranice?
     Da li ste zadovoljni iskustvom korištenja zvanične HUAWEI stranice?
     • 0
     • 1
     • 2
     • 3
     • 4
     • 5
     • 6
     • 7
     • 8
     • 9
     • 10
     0: Potpuno nezadovoljan Odaberite ocenu 10: Potpuno zadovoljan
     Molimo unesite ispravan verifikacioni kod
     Potvrdi
     Podešavanje cookie