HUAWEI P40 Pro+

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
huawei p40 pro+ kv back
huawei p40 pro+ kv front

Ultra Vision Leica petostruka kamera beleži fotografije i video zapise kad god i gde god želite. Doživite revoluciju brzine i snage sa najmodernijim Kirin 990 5G čipsetom. Inovativni dizajn unapređuje vizuelnu zabavu i ergonomsku udobnost. Istražujte sadašnjost i budućnost sa modelom HUAWEI P40 Pro+.

huawei p40 pro+ design touch and feel

Pogled, dodir, osećaj.
Pun uzbuđenja.

huawei p40 pro+ quad curve overflow display

Čudo koje savršeno pristaje vašoj ruci.

Inspirisan lepotom i formom vode koja teče, Quad-Curve Overflow displej1 je unapređen tako da razbija barijere vizije i mašte na svakoj ivici. Uz brzinu osvežavanja od 90 Hz, možete uživati u imerzivnom pogledu širom fluidnog ekrana. Središnji okvir za montažu i zaštitne okrugle ivice unapređuju osećaj skladnosti i očima i ruci.

huawei p40 pro+ color material
huawei p40 pro+ color material

Nov klasičan izgled u crnoj i beloj boji

HUAWEI P40 Pro+ osveženog dizajna poleđine telefona sa unapređenom Nano-tech keramikom, poliran tako da bude nežan, gladak i izdržljiv, dostižući savršen balans izgleda i osećaja. Dizajn kamera i savršena keramička leđa su integrisani u dosledni dizajn, donoseći inkluzivnu harmoniju prirode.

Istražite sve, kreirajte svoje priče.

Nikada ne prestanite sa istražujete život i kreirate priče. Uz funkcionisanje kao visoko ujedinjenog sistema, Ultra Vision Leica petostruka kamera vas uvek podržava da fotografišete, danju ili noću, bilo da je objekat blizu vas ili udaljen. Bez napora zabeležite šta vidite i pustite da govori u ime vaših osećanja.

TIPA WORLD AWARDS 2020

"Najbolji pametni telefon za fotografije"

Saznajte više
huawei p40 pro+ rear main camera
huawei p40 pro+ rear cine camera
huawei p40 pro+ rear telephoto camera
huawei p40 pro+ rear 3d depth sensing camera
huawei p40 pro+ leica penta camera stage

"Najbolji pametni telefon za fotografije"

Saznajte više
TIPA WORLD AWARDS 2020

50 MP Ultra Vision kamera

Ultra Vision senzor od 1 / 1,28 inča
RYYB red filtera za boje
Octa PD autofokus
Unesite mnogo svetline i detalja za izuzetnu jasnoću.

100x SuperZoom

10x optička telefoto kamera (8 MP, 240 mm)2
3x optička telephoto kamera (8 MP, 80 mm)
20x hibridni zum3
100x Max zum
Pronađite neočekivana iznenađenja.

40 MP Ultra Wide Cine kamera

Senzor od 1 / 1,54 inča
Video pri izuzetno slabom osvetljenju
Ultra Slow-motion video
Telephoto video
4K Time lapse video
Kinematografska video kamera sa višestrukim funkcijama.

3D Depth Sensing kamera

Detekcija dubine u realnom vremenu
Kreirajte profesionalne bokeh efekte.

Celodnevna, full view, super definicija

Vodeći senzor u industriji od 1 / 1,28 inča sa 2,44 μm veličinom piksela sada se pojavljuje na pametnom telefonu. Sa RYYB nizom filtera boja, unosi veliku svetlinu, visokodinamički opseg i nizak nivo buke. Sa 4 u 1 biniranjem piksela i OCTA PD autofokusom, glavna kamera od 50 MP redefiniše fotografisanje, uz veliku jasnoću sa preciznim detaljima, nezavisno od složenosti scene i uslova osvetljenja. HUAWEI XD Fusion Engine sa unapređenim ISP i NPU je potpuno sposoban da glatko obradi velike količine informacija i unapredi izuzetnu jasnoću na nivou piksela za svaku sliku, danju ili noću.

huawei p40 pro+ super sensor
 
Pomerite miš za više detalja.
Dodirnite za više detalja.
huawei p40 pro+ super definition daylight sample photo
huawei p40 pro+ super definition daylight sample photo

Svaki deo priča novu sjajnu priču

Uživajte u izuzetnom pogledu sa glavnom kamerom od 50 MP baš kako vaše oči vide, ali sa mnogo neverovatnih detalja. Uveličajte mali deo iz okvira i dobijate novu sjajnu sliku bogate teksture i boja.

huawei p40 pro+ super definition low light sample photo

Samo malo svetlosti, vaša željena jasnoća

Zahvaljujući HUAWEI Ultra Vision senzoru, čak i u mraku, vaš samouvereni osmeh, elegantna odeća i neverovatna linija horizonta se mogu zabeležiti sa velikim osvetljenjem, oštrom bojom i uz malu buku. Otkrijte priče u pričama.

Odavde do tamo,
koliko god zamislite

3x sočivo optičkog zuma srednjeg opsega i 10x dalekosežno sočivo optičkog zuma rade savršeno u većini situacija za učinak zuma bez gubitaka. Ovo inovativno periskopsko telefoto sočivo sa multi refleksijom takođe kreira 5 puta veću refleksiju svetla i 178% unapređenu optičku putanju za dostizanje maksimalnog zuma do 100x.4 Unapređeni AIS i OSI omogućavaju dobru stabilnost tokom zumiranja. Istražite svet sa HUAWEI P40 Pro+. Nosi vašu maštu onoliko daleko koliko želite.

huawei p40 pro+ zoom telephoto sample
širina
3x
10x
20x
50x

Budite mirni. Pronađite neočekivana iznenađenja.

Počnite sa širokom perspektivom kako biste obuhvatili sve, zatim se prebacite na normalni pogled da biste kreirali frejmove visokog kvaliteta, danju ili noću. Nemojte stati tu, isprobajte 100x SuperZoom Array. On razbija granice udaljenosti i dovlači sve pred vaše oči. Otkrijte koja iznenađenja vas očekuju.

1x
huawei p40 pro+ zoom 1x
10x
huawei p40 pro+ zoom 10x
20x
huawei p40 pro+ zoom 20x
100x
huawei p40 pro+ zoom 100x

Izgledajte najbolje što možete bez velikog napora

Novi set prednje kamere unapređene visoke definicije od 32 MP sa autofokusom i IR dubinskom kamerom sarađuju na kreiranju dobrog selfija sa prirodnim bokeh efektima. Pametna optimizacija osvetljenja, boje kože i teksture je preciznija i ličnija kako biste zavoleli pravljenje selfija.

huawei p40 pro+ front camera high quality sample photo

Vi odlučujete o priči. Mi je snimamo.

Profesionalna ultra široka kinematografska kamera od 40 MP sa inovativnom 16 u 1 tehnologijom fuzije vam omogućava da oslobodite svoju kreativnost u kreiranju kimetografskih video zapisa. Sa toliko funkcionalnosti za snimanje, možete zabeležite 4K 60 fps video zapise visoke rezolucije zadnjom i prednjom kamerom, zabeležiti najbolje prolazne trenutke i spokoj života, ili zumirajte za pričanje priča na drugačiji način.

*Zabeleženo na HUAWEI P40 Pro. Samo kao primer.
HUAWEI P40 Pro+ vam nudi istu funkcionalnost.

Setite se predivne noći,
zabeležite živopisnu priču

Zabeležite video visokog kvaliteta u bilo kojim uslovima osvetljenja. Bilo da beležite noćni život ili gledate decu dok se igraju na plaži tokom zalaska, svaka priča se beleži baš kao što se dogodila pred vašim očima. Do ISO 51200, i dalje možete da zabeležite jasnu priču.

*Zabeleženo na HUAWEI P40 Pro. Samo kao primer.
HUAWEI P40 Pro+ vam nudi istu funkcionalnost.

Zabeležite leteće vreme

Budite mađioničar i usporite vreme i uživajte u svakom dragocenom trenutku sa 7.680 fps Ultra Slow-motion videom.

*Zabeleženo na HUAWEI P40 Pro. Samo kao primer.
HUAWEI P40 Pro+ vam nudi istu funkcionalnost.

Zabeležite suštinu vremena

Uz podršku za 4K i snimanje ultra širokog ugla, time lapse video funkcionalnost profesionalnog nivoa vam omogućava da zabeležite svaki trenutak u samo nekoliko sekundi.

*Zabeleženo na HUAWEI P40 Pro. Samo kao primer.
HUAWEI P40 Pro+ vam nudi istu funkcionalnost.

Jedna priča, dualni pogled

Dve zadnje kamere koje rade u isto vreme vam omogućavaju da gledate ukupnu scenu i fokusirate se na centralne delove. Pogledajte priču iz različitih perspektiva sa HUAWEI Dual-View videom.

Ultimativni učinak za realno iskustvo

Prihvatite izuzetnu brzinu prvim globalnim integrisanim 5G SoC5, Kirin 990 5G setom čipova. Zahvaljujući 7nm+ EUV i inovativnim CPU arhitekturama, HUAWEI P40 Pro+ postiže visoku efikasnost i fluidnost sistema. Oduševite se neverovatnim grafičkim učinkom Mali-G76 MC16 GPU, neuporedivom obradom slika pomoću unapređenog ISP, kao i unapređenom AI sposobnošću u NPU sa dva jezgra.

HUAWEI P40 Pro+ kirin 990 5G SoC
 

Imerzivni gejming uz potpunu kontrolu

Unapređeni sistem za slike pametno optimizuje frejmove kako bi osigurao visoku fluentnost uz manju potrošnju energije. Na neverovatnom displeju od 90 Hz, vaše oči će videti stvarnu razliku igranja 90 fps igre. Sada je fluentniji i stabiliniji u visokoj brzini smenjivanja kadrova za većinu vremena. I ne brinite o problemu pregrevanja jer unapređeni 4-u-1 hibridni SuperCool sistem sa drugom generacijom grafenskog filma, VC, toplotnom cevi i grafitom mogu efikasno da redukuju toplotu.

huawei p40 pro+ immersive gaming
huawei p40 pro+ 4k livestream
4K Livestream

Izuzetno visoka brzina mreže i malo vreme kašnjenja omogućavaju da uživate u jasnom i fluentnom 4K prenosu uživo koliko god je to moguće.

huawei p40 pro+ dual sim esim
Dual SIM

HUAWEI P40 Pro+ podržava dve SIM kartice (5G + 4G). Kada se jedna SIM kartica koristi na pozivu, druga kartica i dalje može da prima pozive ili pristupi internetu u isto vreme.

huawei p40 pro+ wifi 6 plus
Wi-Fi 6 Plus

Pomoću Dynamic Narrow Bandwidth tehnologije, telefon sa Wi-Fi 6 Plus tehnologijom prolazi kroz više zidova i podova. Uz podršku za propusni opseg od 160 Mhz, donosi optimalnu brzinu koja dostiže 2,4 Gbps.6

huawei p40 pro+ 5g network icon
Mrežna kompatibilnost

Uz podršku za 2G / 3G / 4G / 5G, NA i NSA mrežne arhitekture i većinu mejnstrim frekvencija, omogućava vam da putujete oko sveta.7

Nastavite sa životom, uživajte u svakom moćnom danu

huawei p40 pro+ battery power

Inovativna CPU arhitektura donosi visoku energetsku efikasnost. A mehanizam AI alokacija bolje koristi 4.200 mAh8 bateriju za postizanje sjajnog učinka i duže vreme rada.

huawei p40 pro+ wireless supercharge
huawei p40 pro+ supercharge
huawei p40 pro+ wireless car charge
huawei p40 pro+ reverse wireless charge

40 W bežični HUAWEI SuperCharge9

Najbrže komercijalizovano 40 W bežično punjenje na svetu. Spustite za brzo punjenje, uzmite kada vam je telefon potreban.

40 W HUAWEI SuperCharge10

Opustite se i popijte malo kafe. Kada ste spremni da krenete, vaš telefon će biti pun snage.

HUAWEI SuperCharge bežični punjač za automobil od 27 W11

Jednostavno i brzo punjenje tokom vožnje. Bolje iskoristite svoje vreme.

Obrnuto punjenje12

Približite se da podelite ljubav i snagu.

Zaštita svuda, siguran i čitav

IP68, izrađen za slobodne duše13

Uz zaštitu od neočekivane kiše ili slučajnog prskanja, slobodni ste da istražujete i idete na avanture. Vreme je da oslobodite svoju energiju i kreativnost.

huawei p40 pro+ ip68 water and dust resistant

Vaše lice je lozinka

Otključavanje analizom lica detektuje karakteristike vašeg lica kako bi vam pomoglo da otključate ekran ili pristupite privatnoj aplikaciji. Bez obzira na to da li je okruženje svetlo ili tamno, verifikacija je brza i pouzdana.

huawei p40 pro+ face unlock
huawei p40 pro+ fingerprint verification

Dodirnite, skenirajte i proverite

Podignite telefon i otključajte ga otiskom prsta na uvećanom prostoru za verifikaciju u isto vreme. To je najprirodniji način za preciznu ili izuzetno brzu verifikaciju.

Upoznajte sebe, brinite o sebi i zaštitite se

Prednji senzor za gestove i dualni NPU rade zajedno kako bi razumeli vaše pokrete rukom i pomogli vam da kontrolišite slajd ili napravite snimak ekrana bez dodirivanja telefona. Pored toga, kada primeti da neko drugi gleda vaš telefon, pojaviće se privatna notifikacija bez detalja, tako da vaša privatnost bude zaštićena.

huawei p40 pro+ gesture control privacy protection
huawei p40 pro gesture control privacy protection

Ukupna zaštita

Mikrokernel ovog sistema je postigao CC EAL 5+, najviši globalni nivo sertifikacije bezbednosti za OS uređaje široke potrošnje. Stoga, sva plaćanja, autentikacija i druge operacije visoke osetljivosti se pokreću na sistemu u cilju sprečavanja potencijalnog presretanja i krađe.

huawei p40 pro+ secured tee os and cc eal 5+

Dobro zaštićene aplikacije

Kako biste osigurali bezbednost svake aplikacije pokrenute u HUAWEI AppGallery, uspostavili smo sveobuhvatni sistem s kraja na kraj koji uključuje verifikaciju identiteta programera, detekciju bezbednosti u 4 nivoa, zaštite za preuzimanja/instalaciju i odbranu pri izvršavanju programa.

huawei p40 pro+ secured app gallery
huawei p40 pro+ secured app gallery

Savršen AI život

Multi-tasking, bez prebacivanja

Klizajte sa bilo koje strane ekrana da biste pristupili doku aplikacija. Izvucite aplikaciju da biste aktivirali multi-window. Možete povlačiti i puštati slike, tekst ili čak datoteke širom višestrukih prozora14. Kada gledate video ili igrate igrice, možete odgovoriti na poruke u lebdećem prozoru bez zatvaranja aplikacija.

Saradnja na više ekrana,
Besprekorno radite kao jedan

Više od spajanja interfejsa telefona u laptop, sada može koristiti laptop aplikacije za otvaranje datoteka na telefonu za uređivanje ili direktno imati telefonske pozive preko zvučnika mikrofona i kamere na laptopu. Od softvera do hardvera, ova dva uređaja sada postaju jedan bolji uređaj.15

Deljenje postaje lako

Nije potreban kabl, internet podaci niti instalacija aplikacije, samo izaberite HUAWEI Share i jednostavno možete početi brz prenos datoteka ili fotografija između HUAWEI pametnih telefona, laptop uređaja, tableta i štampača treće strane. Jednostavnim dodirom možete omogućiti da zvučnik nastavi da reprodukuje muziku sa vašeg telefona ili da se poveže sa Wi-Fi preko rutera.16

Dodatna oprema

Pronađite opremu koja najbolje odgovara modelu HUAWEI P40 Pro+.

Saznajte više
huawei p40 pro+ accessories
 1. Kako biste u potpunosti oslobodili potencijal ekrana, kompanija HUAWEI Quad-Curve Overflow displej, sa zakrivljenim ivicama (donja, gornja i bočne strane)
  HUAWEI P40 Pro+ ekrani se dobavljaju od višestrukih dobavljača sa doslednim parametrima. Međutim, usled razlika u njihovim tehničkim rešenjima, mogu postojati manje razlike u efektima displeja širom ekrana.
 2. HUAWEI P40 Pro+ podržava približno 10x optički zum sa fokalnom dužinom od 240 mm.
 3. Višestruke kamere blisko sarađuju kako bi omogućile odlične 20x efekte hibridnog zuma.
 4. Na osnovu rezultata testova u HUAWEI laboratoriji u poređenju sa HUAWEI P30 Pro.
 5. SoC je mobilni set čipova integrisan sa modem i procesorima aplikacije, 7 nm Plus EUV je TSMC 7 nm Plus Extreme Ultraviolet Lithography tehnologija obrade.
 6. Podaci ispitivanja su iz Huawei laboratorije, mogu se razlikovati u zavisnosti od okruženja. Mora raditi sa Huawei Wi-Fi 6 Plus ruterom. Wi-Fi najviša brzina je teoretska brzina.
 7. Kvalitet usluge može varirati usled mreže lokalnog operatera.
 8. Standardna vrednost. Nominalni kapacitet baterije je 4.100 mAh.
 9. Bežični punjači se prodaju odvojeno. Za postizanje maksimalne brzine punjenja od 40 W, morate kupiti postolje za HUAWEI SuperCharge bežični punjač (maks. 40 W) i HUAWEI 65 W adapter.
 10. Maksimalni podaci.
 11. Bežični punjači za automobile se prodaju odvojeno. Kako biste postigli maksimalnu brzinu punjenja od 27 W, morate kupiti HUAWEI SuperCharge bežični punjač za automobil (maks. 27 W).
 12. Obrnuto bežično punjenje je primenljivo na neke uređaje koji podržavaju bežično punjenje i testirano je u internim HUAWEI laboratorijama.
 13. Ovaj proizvod ima ocenu IP68 za otpornost na prskanje, vodu i prašinu u skladu sa IEC standardom 60529 i ispitan je pod kontrolisanim laboratorijskim uslovima. Otpornost na prskanje, vodu i prašinu nije stalno stanje i otpornost vremenom može oslabiti uz normalno korišćenje. Ne pokušavajte da napunite mokar uređaj. Garancija ne pokriva oštećenja nastala zbog tečnosti.
 14. Podržava samo imejl, memo i menadžer datoteka.
 15. Obratite se HUAWEI korisničkoj službi za listu uređaja koji podržavaju saradnju na više ekrana.
 16. Obratite se HUAWEI korisničkoj službi za listu modela telefona, laptopova, štampača, kamera i dronova koji podržavaju HUAWEI Share. Uređaji koji podržavaju funkciju konekcije su dolazeći HUAWEI Sound X i HUAWEI Router A2.
×