HUAWEI P40 Pro

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
huawei p40 pro kv back
huawei p40 pro kv front

Izrazite se kroz fotografije i video zapise koristeći četvorostruku Ultra Vision Leica kameru kad god i gde god želite. Radikalno promenite svoj doživljaj brzine i snage uz vrhunski Kirin 990 5G čipset. Inovativni dizajn nadograđuje vizuelnu zabavu i ergonomsku udobnost. Istražujte sada i ubuduće koristeći HUAWEI P40 Pro.

huawei p40 pro design touch and feel

Izgled, dodir, doživljaj. Puno uzbuđenja.

huawei p40 pro quad curve overflow display

Čudo koje klizi preko dlana

Inspirisan lepotom i obrisom tekuće vode, inovativan Quad-Curve Overflow displej briše barijere vida i mašte duž čitave ivice.1 Tu je i stopa osveženja od 90 Hz koja vam omogućava da uživate u sveobuhvatnom prikazu preko čitavog ekrana fluidnog dizajna. Srednji okvir i zaštitni okrugli ćoškovi deluju skladnije na oko i dodir.

Zaronite u eleganciju boja

Model HUAWEI P40 Pro je preuzeo homogene boje u kojima se ogleda čistoća prirode – plavu boju morskih dubina, ledeno belu, crnu, bakarno zlatnu i srebrno zelenu. Matirani završni sloj u kome se prelama svetlost ističe čudesan osećaj dubine koji otkriva eleganciju i unutrašnji spokoj u svakoj nijansi.

Istražite svet, kreirajte svoje priče

Nemojte nikad prestati da istražujete život i kreirate priče. Petostruka/četvorostruka/trostruka Ultra Vision Leica kamera funkcioniše kao prilično jedinstven sistem na koji uvek možete da računate, bez obzira da li snimate danju ili noću, iz bliza ili iz daljine. Sa lakoćom snimajte prizore koji će odraziti vaša osećanja.

huawei p40 pro rear main camera
huawei p40 pro rear cine camera
huawei p40 pro rear telephoto camera
huawei p40 pro rear 3d depth sensing camera
huawei p40 pro leica quad camera stage

50 MP SuperSensing glavna kamera

1/1.28-inčni Ultra Vision Sensor
RYYB niz filtera u boji
Octa PD autofokus
Apsorbuje ogromnu količinu svetlosti i detalje radi izvanredne jasnoće.

12 MP telefoto kamere

5x optički zum2
10x hibridni zum3
50x maksimalni zum
Približite udaljenost kroz neviđene detalje.

40 MP širokougaona filmska kamera

1/1.54-inčni senzor
4K video pri slaboj svetlosti
Telefoto video
Ultra usporeni snimak
Ubrzan video
Filmska video kamera sa više funkcija.

3D Depth Sensing kamera

Detekcija dubine u realnom vremenu
Kreirajte efekte zamućenja pozadine na profesionalnom nivou.

Celodnevni prikaz pun izvanredne definicije

Pametni telefoni su sada opremljeni 1/1.28-inčnim senzorom sa super velikom veličinom piksela od 2.44 μm. Tu je i RYYB niz filtera u boji, koji donosi obilje svetlosti, visok dinamički opseg i slab šum. Podržavajući kombinovanje 4 piksela u 1 i Octa PD autofokus, 50 MP glavna kamera redefiniše super jasne snimke sa preciznim detaljima, bez obzira na kompleksnost scene i uslove osvetljenja. Tehnologija HUAWEI XD Fusion Engine koju obezbeđuju nadograđeni ISP i NPU ima sve što je potrebno za brzu obradu ogromne količine informacija i poboljšanje izvanredne jasnoće na nivou piksela kod svake slike, dnevne ili noćne.

huawei p40 pro super sensor
 
Pomerite miš za više detalja.
Pomerite miš za više detalja.
huawei p40 pro super definition daylight sample photo
huawei p40 pro super definition daylight sample photo

Svaki deo priča neku svoju čudesnu priču

Uživajte u veličanstvenim prikazima snimljenim 50 MP glavnom kamerom koji izgledaju upravo onako kako ih vidite svojim očima, samo sa obiljem neverovatnih detalja. Uvećajte bilo koji mali deo kadra i dobićete još jedan sjajan snimak bogate teksture i boje.

Odavde do tamo, dalje i jasnije nego što vidite

Poznato je da je kod SuperZoom periskopa nekoliko objektiva smešteno u kompaktnom kućištu. Tako možete jasno da vidite stvari ispred sebe, kao i one koje vam se gube iz vida. Inovativni RYYB senzor pruža odličnu jasnoću, čak i pri slabom svetlu.4 Takođe, poboljšani AIS i OIS obezbeđuju neuporedive performanse zumiranja od najviše 50x.

Ne pomerajte se. Uočite neviđene detalje.

Nema potrebe da se približavate. Ništa nije daleko uz visoku rezoluciju, oštre konture i precizne boje. Videćete ekskluzivnu gitaru omiljenog pevača, tekst znaka upozorenja na drugoj obali reke i suze radosnice na licu sportiste. Ništa ne sme da prođe neopaženo.

huawei p40 pro zoom 1x huawei p40 pro zoom 1x huawei p40 pro zoom 1x

Izgledajte najbolje bez suviše truda

Udruženim radom novog kompleta nadograđene 32 MP prednje kamere visoke definicije sa automatskim fokusom i IR kamere za detekciju dubine dobija se dobar selfi sa prirodnim efektima zamućenja pozadine. Inteligentnom optimizacijom svetla, boja kože i detalji teksture postaju precizniji i svojstveniji vama, zbog čega ćete zavoleti selfije.

huawei p40 pro front camera high quality sample photo
Prisetite se čarobne noći, zabeležite upečatljivu priču

Snimite visoko kvalitetne video zapise bez obzira na osvetljenje. Bez obzira da li snimate noćne scene ili decu koja se igraju na plaži uz zalazk sunca, svaka priča će biti zabeležena upravo onako kako se odigrala pred vašim očima. Sve do ISO 51200 možete da snimite priču jasnog prikaza.

Zaustavite vreme

Kao magijom usporite vreme i uživajte u svakom dragocenom trenutku uz super usporeni video od 7680 slika u sekundi.

Uhvatite suštinu vremena

Funkcija ubrzanog video zapisa, profesionalni nivo, koja podržava 4K i ultra širokougaono snimanje, omogućava vam da za samo par sekundi zapamtite svaki trenutak.

Vrhunske performanse za pravi doživljaj

Uživajte u krajnje velikoj brzini koju pruža prvi integrisani 5G SoC na svetu5 – Kirin 990 5G čipset. Zahvaljujući 7nm+ EUV tehnologiji i inovativnim CPU arhitekturama, HUAWEI P40 Pro može da ostvari veliku efikasnost i prilagodljivost sistema. Zadivite se neverovatnim grafičkim performansama koje pruža Mali-G76 MC16 GPU, neuporedivoj obradi slika koju obezbeđuje nadograđeni ISP i naprednoj AI mogućnosti u NPU jedinici sa dva jezgra.

HUAWEI P40 Pro kirin 990 5G SoC
 

Sveobuhvatni doživljaj igranja sa potpunom kontrolom

Nadograđeni mehanizam za vizuelne efekte inteligentno optimizuje kadrove slika kako bi se obezbedila visoka fluentnost uz manju potrošnju energije. Na čudesnom ekranu od 90 Hz prepoznaćete stvarnu razliku kada igrate igrice od 90 slika u sekundi. Prikaz se odvija sa manje zastoja i većom stabilnošću, uglavnom zadržavajući veću učestalost prikaza slika u sekundi. Ne brinite o pregrevanju jer jedinstveni SuperCool sistem 3D grafenskog sloja je udružen sa ultratankim VC-om koji efikasno odvlači toplotu.

huawei p40 pro immersive gaming
huawei p40 pro 4k livestream
4K strimovanje

Izuzetno velika brzina mreže uz malo vremena odlaganja znači da možete da uživate u jasnom i nesmetanom 4K direktnom strimovanju koliko god je to moguće.

huawei p40 pro dual sim esim
Dve SIM kartice plus e-SIM8

Izaberite bilo koja dva od tri kanala na osnovu svojih potreba. Umrežavanje i telefoniranje u isto vreme.

huawei p40 pro wifi 6 plus
Wi-Fi 6 Plus

Koristeći tehnologiju dinamičkog uskog propusnog opsega, telefon na kome je omogućen Wi-Fi 6 Plus prodire kroz više zidova i podova. Podržavajući propusni opseg od 160 MHz, ostvaruje se optimalna brzina koja dostiže do 2.4 Gb/s.7

huawei p40 pro 5g network icon
Mrežna kompatibilnost

Podržavajući 2G/3G/4G/5G, SA i NSA mrežne arhitekture i većinu glavnih frekvencija omogućava vam da putujete širom sveta.6

Samo napred, uživajte u svakom ispunjenom danu

huawei p40 pro battery power

Inovativna CPU arhitektura pruža moćnu efikasnost. AI mehanizam ekonomičnije troši bateriju od 4200 mAh9 kako bi postigao odlične performanse i duže vreme rada.

huawei p40 pro supercharge
huawei p40 pro wireless supercharge
huawei p40 pro wireless car charge
huawei p40 pro reverse wireless charge

40W HUAWEI SuperCharge10

Opustite se uz šolju kafe. Kada budete spremni da nastavite, telefon će biti u potpunosti napunjen.

27W bežični HUAWEI SuperCharge11

Uživajte u brzom, bezbednom i jednostavnom načinu punjenja. Spreman je kadgod želite.

27W HUAWEI SuperCharge bežični auto-punjač12

Lako i brzo punjenje tokom vožnje. Bolje iskoristite vreme.

Povratno bežično punjenje13

Približite se da biste preneli ljubav i energiju.

Stalna zaštita, osigurana bezbednost

IP68, namenjeno slobodnim dušama14

Kada imate zaštitu od iznenadne kiše ili slučajnog prskanja, možete slobodno da istražujete svet i krenete u avanture. Vreme je da oslobodite svoju energiju i kreativnost.

huawei p40 pro ip68 water and dust resistant

Vaše lice je vaša lozinka

Otključavanje licem sa preciznošću detektuje crte lica i tako vam pomaže da otključate ekran ili pristupite privatnoj aplikaciji. Verifikacija se obavlja brzo i pouzdano, bez obzira da li je okolina svetla ili tamna.

huawei p40 pro face unlock
huawei p40 pro fingerprint verification

Dodirnite, skenirajte i verifikujte

Svaki put kada uzmete telefon u ruke, možete ujedno i da ga otključate otiskom prsta na uvećanoj površini verifikacije. To je najprirodniji način za preciznu i ultra brzu verifikaciju.

Vidi vas, poznaje vas i štiti vas

Prednji senzor pokreta i dvostruka NPU jedinica zajedno doprinose razumevanju vaših pokreta rukom i pomažu vam da kontrolišete prevlačenje ili dovršite snimak ekrana bez dodirivanja telefona. Osim toga, čim telefon detektuje da neko drugi gleda u njega, prikazuje privatno obaveštenje bez detalja, tako da je vaša privatnost zaštićena.

huawei p40 pro gesture control privacy protection
huawei p40 pro gesture control privacy protection

Dvostruki metod, celokupna zaštita

Nezavisni TEE OS je predviđen samo za osetljive radnje. Mikrojezgro ovog sistema je dobilo CC EAL 5+, najbolji bezbednosni sertifikat u klasi. Takođe je uveden skup čipova obezbeđenog skladišta radi zaštite poverljivih informacija. Zahvaljujući i drugim bezbednosnim funkcijama, EMUI 10.1 pruža sveobuhvatnu zaštitu.

huawei p40 pro secured tee os and cc eal 5+

Dobro zaštićene aplikacije

Da bi se osigurala bezbednost svake pokrenute aplikacije u prodavnici HUAWEI AppGallery, podesili smo sveobuhvatan sistem sa kraja na kraj koji obuhvata verifikaciju identiteta razvojnog programera, četvoroslojnu bezbednosnu detekciju, zaštite preuzimanja/instaliranja i odbranu izvršavanja.

huawei p40 pro secured app gallery
huawei p40 pro secured app gallery

Besprekoran AI život

Jednostavne prečice za podeljene interfejse

Prevucite prstom sa desne strane da biste imali prilagođene prečice za aplikacije.15 Ako dobijete poruku, samo kliknite i odgovorite na nju u malom plutajućem prozoru bez prelaska u aplikacije.

Saradnja na više ekrana, efikasniji rad

Osim jednostavnog objedinjavanja interfejsa telefona sa laptopom, sada možete da koristite aplikacije sa laptopa za otvaranje i izmenu datoteka na telefonu ili da obavljate telefonske razgovore direktno preko mikrofonskih zvučnika i kamere na laptopu. Od softvera do hardvera, ova dva uređaja ostvaruju efikasnije jedinstvo.16

Olakšano deljenje

Nisu vam neophodni kabl, internet podaci ili instalacija bilo koje aplikacije. Dovoljno je da izaberete HUAWEI Share i moći ćete lako da pokrenete brz prenos datoteka ili fotografija između telefona, laptopa, kamere, drona ili štampača. Jednostavnim dodirom možete da omogućite reprodukovanje muzike sa telefona preko zvučnika ili povezivanje na Wi-Fi sa rutera.17

Dodatna oprema

Pronađite najbolje podudaranje za HUAWEI P40 Pro.

Learn More
huawei p40 pro accessories

HUAWEI P40 serija

huawei p40 comparison
huawei p40 comparison
huawei p40 plus comparison
HUAWEI P40
HUAWEI P40 Pro
HUAWEI P40 Pro+
Color
 • Black
 • Blush Gold
 • Deep Sea Blue
 • Ice White
 • Silver Frost
 • Black
 • Blush Gold
 • Deep Sea Blue
 • Ice White
 • Silver Frost
 • Black Ceramic
 • White Ceramic
Display
Size:

X inches 10

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 11

Size:

X inches 10

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 11

Size:

X inches 10

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 11

Processor
CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

Memory
X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 18

X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 18

X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 18

Camera 13
Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Battery & Charging
XmAh (Typical Value) 19
XmAh (Typical Value) 19
XmAh (Typical Value) 19
 1. The display is provided by multiple suppliers. The effect may slightly vary. Huawei ensures the consistency of product specifications.
 2. HUAWEI P40 Pro podržava približno 5x optički zum sa žižnom daljinom od 125 mm.
 3. Tesno povezanim radom više kamera proizvode se izvanredni efekti 10x hibridnog zuma.
 4. Based on results from HUAWEI lab tests compared to RGGB sensor.
 5. SoC ovde predstavlja čipset za mobilne uređaje integrisan sa modemom i procesorima aplikacija, dok 7nm Plus EUV predstavlja TSMC 7nm Plus tehnologiju procesa ekstremne ultraljubičaste litografije.
 6. Kvalitet usluge može da se razlikuje u zavisnosti od mreže lokalnog mrežnog operatera.
 7. Važi samo za Wi-Fi 6 Plus rutere. Podaci dobijeni iz HUAWEI internih laboratorija.
 8. eSIM zahteva paket sa bežičnom uslugom i omogućava vam da aktivirate paket za mobilnu mrežu bez korišćenja Nano-SIM kartice. Dostupnost eSIM kartice može da se razlikuje u zavisnosti od zemlje i mrežnog operatera. Proverite sa svojim mrežnim operaterom.
 9. Tipična vrednost. Nominalni kapacitet baterije iznosi 4100 mAh.
 10. Maksimum podataka. Dostupno samo sa 40W HUAWEI SuperCharge punjačem i kablom. Stvarna brzina može da se razlikuje u zavisnosti od okruženja u kome se puni uređaj.
 11. Maksimum podataka. Dostupno samo sa 27W HUAWEI SuperCharge punjačem i kablom koji se prodaju odvojeno. Stvarna brzina može da se razlikuje u zavisnosti od okruženja u kome se puni uređaj.
 12. Maximum data. The HUAWEI SuperCharge Wireless Car charger and cable are old separately.
 13. Povratno bežično punjenje je primenjivo na neke uređaje koji podržavaju bežično punjenje i testirani su u HUAWEI internim laboratorijama.
 14. Ovaj proizvod je dobio ocenu IP68 za otpornost na prskanje, vodu i prašinu prema IEC standardu 60529 i testiran je u kontrolisanim laboratorijskim uslovima. Otpornost na prskanje, vodu i prašinu nisu trajna stanja i otpornost može vremenom da se smanji kroz normalnu upotrebu. Ne pokušavajte da punite okvašen proizvod. Garancija ne pokriva oštećenja usled dejstva tečnosti.
 15. Only support Email, Memo and File Manager.
 16. Obratite se HUAWEI Customer servisu u vezi sa listom uređaja koji podržavaju saradnju na više ekrana.
 17. Obratite se HUAWEI Customer Services u vezi sa listom modela telefona, laptopova, štampača, kamera i dronova koji podržavaju HUAWEI Share. Predstojeći uređaji HUAWEI Sound X i HUAWEI Router A2 su oni koji podržavaju funkciju povezivanja.
×