HUAWEI P50 Pocket

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI P50 Pocket KV Part 1
*Boja proizvoda, oblik, interfejs i funkcije
su samo za referencu.
Predstavljamo prelepi sklopivi telefon, sledeću generaciju pametnog telefona kompanije HUAWEI. Doživite impresivne poglede na velikom ekranu i inovativne funkcije u preklopljenom načinu rada, koje vam omogućava svestrani uređaj za otvaranje vašeg sveta.

Elegancija na
dlanu

Sijajte poput dijamanta sa istinski vrhunskim sjajem na mikro staklu. Zahvaljujući ovom 3D dizanju mikroskulpture, možete osetiti umetnost svetlosti na dlanu.
HUAWEI P50 Pocket Colours White

Fleksibilnost oblika i performansi

Besprekorna svestranost
Multidimenzionalni preklop ojačan inovativnim materijalima koji se sklapa kako bi savršeno prianjao i koji se rasklapa bez ikakvih znakova gužvanja. U trenutku se pretvara iz džepne veličine u vrhunski pametni telefon sa ekranom pune veličine.
*Besprekorni vizuelni efekat može varirati tokom vremena u stvarnoj upotrebi. Pogledajte stvarni proizvod.
HUAWEI P50 Pocket hinge

Neverovatni pogledi

HUAWEI P50 Pocket Screen Specs

Odnos 21:9 na širokom 6,9" glavnom ekranu1 omogućava impresivna vizuelna iskustva. Osetite glatkoću uz brzinu osvežavanja slike od 120 Hz2. Široka P3 paleta nudi više od milijardu boja za autentične tonove i sliku. Uklonite refleksiju i odsjaj pomoću nano optičkog sloja. Visokofrekventna PWM kontrola zatamnjenja od 1.440 Hz3 omogućava komforno gledanje čak i uslovima slabog osvjetljenja.

Promenite način na
koji vidite svet

HUAWEI P50 Pocket Photography Introduction
Potpuno nova Ultra Spectrum Image tehnologija inkorporira HUAWEI XD optiku i True-Chroma Image Engine, poboljšavajući jasnoću i vidljivost svetla kako bi se izneli prirodni detalji i žive boje za realističnu i neverovatnu fotografiju.
HUAWEI P50 Pocket Super Portrait 1
Super Portret, Super Pro
HUAWEI P50 Pocket Super Portrait 2
Zabeležite teksture i detalje kao nikada ranije i izvucite svoje prirodne konture i lepotu otkrivajući autentični ton kože i kozmetiku uz Ultra Spectrum Camera Matrix4.
Pokažite šta boja može učiniti. True-Chroma Image Engine omogućava prikaz u pravim bojama, oživljavajući suptilne karakteristike i distinkcije boja.
HUAWEI P50 Pocket True Chroma Camera
HUAWEI P50 Pocket Dark Light Shot
Zabeležite lepotu u mraku. Uslovi slabog osvetljenja nikada nisu tamna tema. Osvetlite detalje i oštrinu na svakom snimku pomoću Ultra Spectrum Camera Matrix.
HUAWEI P50 Pocket 2.5cm Macro Shot
To je stvarno blizu! Snimite izuzetne teksture i neverovatne detalje pomoću makro snimka na blizini od 2,5 cm. Uveličajte neočekivana iznenađenja.
HUAWEI P50 Pocket Ultra Wide Angle Lens
Otkrijte širu perspektivu. 120° ultra-široka5 zadnja kamera unosi više atmosfere i šarenih detalja u vaš snimak.
HUAWEI P50 Pocket Spectrum Fluorescence Photography
*Samo za potrebe ilustracije. Slika je snimljena modelom BAL-AL00. Predmeti su kreativni rekviziti. Ova funkcija se može razlikovati u zavisnosti od tržišta. Pogledajte stvarnu upotrebu.
Otkrijte tajnu. Ultra Spectrum Fluorescence fotografisanje oživljava nevidljive boje i šare. Remek-delo umetnosti i fizike.
Obrnuto za neverovatne selfije
HUAWEI P50 Pocket Selfie with Rear Camera 1
HUAWEI P50 Pocket Selfie with Rear Camera 2
Omogućite zadnju kameru za selfije dodirom naslovnog ekrana, pa ćete dobiti izuzetno jasne snimke sa mnogo svetlosti i jasnoće. Novi način podiže nivo snimanja selfija.

Sve što vam treba na
spoljašnjem ekranu

HUAWEI P50 Pocket Cover Screen MeeTime Video Calls
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Recording Function
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Schedule
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Wallpaper
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Music
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen MeeTime Calls
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Weather Beijing
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Sports
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Celia
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Messaging
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Sunscreen Protection
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Recording video
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Taking Photo
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Playing Video

Ne propustite ništa

HUAWEI P50 Pocket Cover Screen with Music
HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Music
Proverite notifikacije, primajte pozive i napravite brze selfije pomoću vidžeta na naslovnom ekranu. Pristup navigaciji pešačenja i kontrola muzike, sve ove pogodnosti vam omogućava bilo da je otvoren ili zatvoren i bilo da ste unutra ili napolju.6

Neograničena
umetnost

HUAWEI P50 Pocket Cover Screen Customized Themes
HUAWEI P50 Pocket Main Screen Customized Themes
Dizajni animiranih tema se menjaju kada se otvori ili sklopi. Izaberite omiljeni dizajn i pokažite svoj stil.

Brinite o zdravlju i lepoti

HUAWEI P50 Pocket sunscreen
Opcija Sunscreen Detection7 može proveriti da li je vaše lice adekvatno prekriveno kako bi vam pomogla da bolje zaštitite kožu.
*Proizvod prikazan u video zapisu je HUAWEI P50 Pocket premium izdanje.
Boja proizvoda i model mogu od varirati u zavisnosti od tržišta. Obratite se prodajnom kanalu.

Manje je upravo postalo bolje

HUAWEI P50 Pocket 4000 mAh
Uvek nastavite napred. Baterija od 4.000 mAh8 sa 40 W HUAWEI SuperCharge9 vam omogućava punjenje dok obavljate različite aktivnosti.
Sklopite za dodatnu zaštitu
Vaša privatnost je važna. Omogućite Super Privacy režim kako biste isključili mikrofon, kameru ili GPS kada je HUAWEI P50 Pocket preklopljen.
HUAWEI P50 Pocket Privacy Mode
Bezbedan pristup, preklopljen ili otvoren
Lozinke su izbačene… otključavanje analizom lica i bočnim otiskom prsta. Otključajte HUAWEI P50 Pocket jednostavnim pogledom ili dodirom za brz i praktičan ulazak, bez obzira na to da li je uređaj otvoren ili preklopljen.
Otključavanje analizom lica
Otključavanje bočnim otiskom prsta
HUAWEI P50 Pocket Unlock Function
  1. Sa zaobljenim uglovima na displeju, dijagonala spoljašnjeg ekrana iznosi 6,9 inča kada se meri prema standardnom pravougaoniku (stvarna pregledna oblast je nešto manja). Ekrani se nabavljaju od više dobavljača sa doslednim parametrima. Međutim, usled razlika u njihovim tehničkim rešenjima, mogu postojati manje razlike u efektima displeja širom ekrana.
  2. Brzina osvežavanja ekrana od 120 Hz je dostupna za namenske aplikacije i scenarije.
  3. Visokofrekventno PWM zatamnjenje od 1.440 Hz je dostupno za namenske scenarije niže osvetljenosti.
  4. Ultra Spectrum Camera Matrix se sastoji od 40 MP True-Chroma kamere, 13 MP kamere ultra-širokog ugla, 32 MP Ultra Spectrum kamere, 10-kanalnog Multi-Spectrum senzora, Ultra Spectrum iluminatora i AF lasera.
  5. 120° je specifikacija objektiva kamere. Opseg vidnog polja može biti niži prilikom stvarne upotrebe.
  6. Primenljivo samo na određene aplikacije i može varirati na različitim tržištima. Neke funkcije zahtevaju HOTA nadogradnju. Pogledajte stvarnu upotrebu.
  7. Ovaj proizvod nije namenjen za medicinsku upotrebu. Ova funkcija se može razlikovati u zavisnosti od tržišta. Rezultat detekcije služi samo kao referenca, konsultujte stvarnu upotrebu.
  8. Standardna vrednost. Nominalni kapacitet baterije je 3.900 mAh. Na osnovu rezultata ispitivanja obavljenih u HUAWEI laboratoriji. Stvarno trajanje baterije zavisi od uslova stvarne upotrebe.
  9. Podržano je samo punjenje pomoću kabla. 40 W je maksimalna snaga punjenja i može se postići samo kada se koriste namenski 40 W HUAWEI SuperCharge punjač i kabl.
×
Istražite više proizvoda
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi