HUAWEI Y5p

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI Y5p KV 32 GB velika memorija
HUAWEI Y5p KV

Neverovatni FullView displej

Sa HD FullView displejom od 5,45 inča bez okvira1, HUAWEI Y5p nudi imerzivno iskustvo gledanja. Kompaktno telo je idealno za upravljanje jednom rukom, omogućujući vam da iskoristite sjajno uživanje u ruci i otkrijete čuda upakovana u jedan široki ekran.
HUAWEI Y5p Full View Display HUAWEI Y5p Full View Display HUAWEI Y5p Full View Display HUAWEI Y5p Full View Display

Impresivne
sveže boje.

HUAWEI Y5p dolazi sa 3 osvežavajuće boje, unapređujući elegantan i blag stil sa efektom premaza promenljive boje. Doživite zavodljivi šarm modela Midnight Black, klasičan izgled modela Phantom Blue i mladalački vajb modela Mint Green. Držite omiljeni stil u ruci sa elegantnim dizajnom i glatkim dodirom telefona HUAWEI Y5p.
HUAWEI Y5p ID Design
HUAWEI Y5p ID Design
HUAWEI Y5p ID Design

Velika memorija
bogata funkcijama

HUAWEI Y5p nudi 32 GB memorije i dizajn sa 3 slota koji podržava 2 nano SIM kartice i SD karticu (do 512 GB)2, obezbeđujući dovoljno prostora za vaše aplikacije, fotografije i video zapise. Možete sačuvati sve što vam je potrebno u telefonu i biti spremni za polazak na avanturu.
HUAWEI Y5p Big Storage HUAWEI Y5p Big Storage HUAWEI Y5p Big Storage HUAWEI Y5p Big Storage
2 GB+32 GB

Dugotrajna zabava za
svakodnevne zadatke

HUAWEI Y5p ima bateriju velikog kapaciteta od 3.020 mAh (standardno) koja vam omogućava da gledate video zapise do 17 sati3 i nastavite sa brojnim rutinskim obavezama sa više samopouzdanja bez zaustavljanja radi punjenja na svakih nekoliko sati. Pametna funkcija uštede energije dodatno unapređuje efikasnost potrošnje baterije tako da možete upravljati svakodnevnim zadacima sa više kontrole i samopouzdanja.
HUAWEI Y5p Big Battery

Lepota sa svake strane

HUAWEI Y5p 8 MP HD kamera vam pomaže da zabeležite sve posebne trenutke u životu uz odličan kvalitet slike. HDR režim poboljšava detalje u fotografiji u cilju postizanja uravnoteženih artističkih efekata, čak i kada osvetljenje nije idealno. Njegova selfi kamera od 5 MP se pametno prilagođava različitom osvetljenju omogućujući vam da otkrijete sopstvenu lepotu u više neverovatnih perspektiva.
HUAWEI Y5p Rear Camera HUAWEI Y5p Rear Camera HUAWEI Y5p Rear Camera
HUAWEI Y5p Rear Camera HUAWEI Y5p Rear Camera

Pametno otključavanje
analizom lica

Sa pametnim AI prepoznavanjem lica, možete otključati HUAWEI Y5p brže i jednostavnije. Napredni algoritam i precizno mapiranje lica vam omogućavaju da uživate u svim pogodnostima i zabavi bez briga.
HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition
HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition

EMUI 10.1,
Smart Collage

Collage opcija vam omogućava da stavite 2 - 9 slika u jedan okvir bez upotrebe drugih aplikacija. U kombinaciji sa pametnim algoritmom, slike se mogu postaviti u optimalnu poziciju u mreži u skladu sa njihovom veličinom. Jednostavno pokažite prijateljima neverovatne pejzaže i šarmantne selfije na jednoj slici.
HUAWEI Y5p EMUI10
HUAWEI Y5p APP Gallery HUAWEI AppGallery

Butik prodavnica
aplikacija

HUAWEI AppGallery je zvanična platforma kompanije Huawei za distribuciju aplikacija za pretragu, preuzimanje, upravljanje i deljenje mobilnih aplikacija. Nastavlja da razvija globalni sistem aplikacija kako bi vam donela bezbedna, odabrana i raznolika iskustva. Uživajte u ekskluzivnim aplikacijama, lokalnim aktivnostima i specijalnim ponudama. Istraži
HUAWEI Y5p APP Gallery