HUAWEI Y6 2018

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

HUAWEI Y6 2018 2018

HUAWEI
FullView Displej
Moćni zvučnik

A DIFFERENT LOOK EVERYDAY? Y NOT?
A DIFFERENT LOOK EVERYDAY? Y NOT?

Divi se izgledu

Video Play video

Živi više

Video Play video
 • HUAWEI
  FULLVIEW
  DISPLEJ

   
 • EMUI 8.0
  Android™ 8.0
   

   
 • 3.000 mAh*
  BATERIJA
   

  *Tipična vrednost
 • OTKLJUČAVANJE
  SKENIRANJEM LICA
   

   

DISPLEJ

Proširi vidike

Proširi vidike

HD+ (1440 x 720) HUAWEI FullView displej od 5,7 inča sa impresivnom rezolucijom sa izuzetno visokim odnosom ekrana i kućišta proširiće tvoje vidike.

ID

Moderna lepota

Elegantni dizajn ekrana koji se savršeno uklapa sa nežnom matiranom poleđinom, naglašava blještavu boju sa okvirom fotoaparata. Svetlo, vitalno, izvrsno, ovo je više od telefona, to je modni trend.

HUAWEI Y6 2018 ID

ZABAVA

Obraduj svoje uši

Sposoban da proizvede 88 dB na najglasnijoj skali, ovaj uređaj daje 78% više zvuka, dok ujedno zadržava nijanse u muzici, u poređenju sa prethodnom generacijom. HUAWEI Histen tehnologija isporučuje optimizovani zvuk koji oponaša okruženja poput pozorišta ili koncertne dvorane, preko slušalica.

HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT

ZABAVA

Zabavi se
u društvu

Započni zabavu sa prijateljima bilo kada, bilo gde. Možeš se povezati sa drugim telefonima kako biste istovremeno puštali istu muziku, dok se više različitih kanala može dodeliti različitim telefonima. Spojite se i napravite svoj orkestar.

*Ova funkcija je dostupna tek nakon ažuriranja softvera. UI je samo za referencu. U stvarnosti se može razlikovati.

HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT

ZABAVA

Žurka u stilu
rok zvezde

Karoke režim ti omogućava da pevaš uz svoje omiljene melodije.

*Ova funkcija je dizajnirana za rad uz WeSing, Sing Karaoke, Sing & Record, Live.ly, Tango, Live.me, Bigo i Facebook. U nekim zemljama, funkcija je dostupna tek nakon ažuriranja softvera. Stvarno iskustvo može varirati.

HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT

KAMERA

Blic za toniranje selfija,
za savršene fotografije

Svetlosni efekti studijskog kvaliteta ističu najbolje u uslovima slabog osvetljenja, sa ručnim i režimima automatskih podešavanja kako bi svaki portret bio savršen sa prednjom 5 MP kamerom.

*Slika je samo ilustracija koja nija fotografisana telefonom.

HUAWEI Y6 2018 CAMERA

KAMERA

Upotpuni
svoje
slike

Fotografije od sada mogu biti još zabavnije uz zamenu pozadine u realnom vremenu koje podržava prednja kamera. I prednja i zadnja kamera podržavaju ugrađene filtere kako bi dodatno poboljšali vaše fotografije.

*Ova funkcija je dostupna tek nakon ažuriranja softvera. UI je samo za referencu. U stvarnosti se može razlikovati. Slika je samo ilustracija koja nija fotografisana telefonom.

HUAWEI Y6 2018 CAMERA

EMUI

Otključaj
svoj svet
jednim pogledom

Iskoristi svoje lice kao lozinku, pokreni telefon i otključaj uređaj samo jednim pogledom, uživajući u pogodnoj funkciji otključavanja lica.

HUAWEI Y6 2018 EMUI

EMUI

Pametniji telefon,
bolje iskustvo

Baziran na Android™ 8.0, EMUI 8.0 omogućava telefonu da uči i optimizuje raspodelu resursa proaktivno čineći svaki pokret bržim.

*HUAWEI Y6 2018 pokreće Android™ 8.0; Međutim, neke funkcije / karakteristike imaju prilagođene razlike.

HUAWEI Y6 2018 EMUI

EMUI

Ne dozvoli
da zabava prestane

Opusti se uz svoje igrice, dok režim igranja raspoređuje resurse i pruža optimalne performanse. Ne prekidaj zabavu a istovremeno ostani u toku uz mutirane notifikacije koje te neće ometati.

HUAWEI Y6 2018 EMUI

EMUI

Sa lakoćom
uhvati trenutak

Uz snimak ekrana pomoću tri prsta, sa lakoćom uhvati bitne trenutke.

HUAWEI Y6 2018 EMUI
HUAWEI Y6 2018 EMUI HUAWEI Y6 2018 EMUI

KONTROLA
KVALITETA

Iscrpni testovi
kako bi osigurali
pouzdan kvalitet

Prevaziđen nivo industrijskih zahteva kvaliteta i standarda za testiranje* kako bismo isporučili izuzetno pouzdan kvalitet mobilnih telefona.

 • TESTOVI
  START
  DUGMETA
  200.000
 • TESTOVI
  DUGMETA
  ZA KO-
  NTROLU ZVUKA
  50.000
 • TESTOVI
  USB
  PRIKLJUČKA
  10.000
 • TESTOVI
  SLUŠ-
  ALICA
  5.000
 • TESTOVI
  TEMPE-
  RATURE
  -40 °C ~ 70 °C
 • TESTOVI
  DODIRA
  EKRANA
  800.000
HUAWEI Y6 2018 Quality

*Svi prikazani podaci su teoretske vrednosti dobijene od strane kompanije HUAWEI kroz testove u laboratorijskim uslovima. Stvarne performanse se mogu razlikovati u zavisnosti od varijacije između određenih modela, verzija softvera, upotrebe aplikacija i faktora okoline. Sva merenja performansi podležu pojedinostima načina korišćenja.

Zbog varijacija između serija proizvoda, proizvodnje i faktora snabdevanja, a kako bi se obezbedile tačne informacije o proizvodu, specifikacijama i funkcijama, HUAWEI može prilagoditi opise i slike u datim podacima kako bi se podudarale performanse proizvoda, specifikacije, indeksi i komponente stvarnog proizvoda. Informacije o proizvodu podložne su promenama i prilagođavanju bez prethodne najave.

: