HUAWEI Smart Office

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI Smart Office

HUAWEI Smart Office HUAWEI Smart Office
Super uređaj , Super kreativnost

Super uređaj

Izgrađen kroz slobodnu kombinaciju hardvera. Svi vaši uređaji se mogu pretvoriti u jednu kohezivnu jedinicu, sa deljivim resursima i mogućnostima - a sve to je dostupno u trenutku! Kako biste kreirali Super uređaj, kliknite na "Super uređaj" na traci zadataka na računaru kako biste otvorili kontrolni centar i ušli u Super Device ekran. Odatle možete povezati laptop sa širokim spektrom različitih uređaja, a sve to jednim klikom! Prevucite za povezivanje. Super uređaj, super kreativnost.

Prevucite za povezivanje

Besprekorna saradnja na više ekrana

HUAWEI Smart Office Multi-screen Collaboration

Super uređaj

Super uređaj

Laptop +
pametni telefon

HUAWEI Smart Office Cooperate with Phones
HUAWEI Smart Office Cooperate with Phones
HUAWEI Smart Office Cooperate with Phones

Pogledajte tačan korisnički interfejs ekrana koji se može videti na MateBook ekranu. Otvorite i koristite do 3 prozora aplikacija na telefonu u isto vreme i postignite neverovatne nivoe multitaskinga.

Pristupite datotekama telefona putem MateBook-a i jednostavno napravite sigurnosnu kopiju prevlačenjem i puštanjem. Uredite datoteke pomoću tastature i miše, pri čemu se sve promene automatski čuvaju na vašem telefonom — spremne za trenutno slanje vašim kontaktima.

Ne dozvolite distrakciju od onoga na čemu radite Glatko obavite video ili audio pozive na telefonu preko MateBook ekrana, tako da uvek možete ostati fokusirani na zadatak pri ruci.

Super uređaj

Laptop +
Tablet

HUAWEI Smart Office Cooperate with Tablets
HUAWEI Smart Office Cooperate with Tablets
HUAWEI Smart Office Cooperate with Tablets

U Extend režimu, laptop datoteke i aplikacije se mogu prevući na tablet, trenutno pretvarajući tablet u sekundarni monitor. Kada držite video konferenciju na jednom ekranu, možete uređivati beleške ili proveravati datoteke na drugom ekranu, čineći ga idealnim "kolegom" za obavljanje više zadataka.

U Mirror režimu, ekran vašeg laptopa je preslikan na tablet tako da se može koristiti kao blok za pisanje ili skiciranje. Ono što pišete i crtate na tabletu pomoću M-Pencil sinhronizuje se u realnom vremenu sa ekranom vašeg laptopa, kako biste na najbolji način iskoristili svoj profesionalni softver za dizajn.

U režimu za saradnju, vaš tablet i laptop dele istu tastaturu i miš za oba ekrana. Tablet automatski detektuje položaj laptopa, omogućavajući vam da prevlačite datoteke ili programe u bilo kom smeru, za besprekornu funkcionalnost među uređajima.

Super uređaj

Laptop +
Monitor

HUAWEI Smart Office Cooperate with MateView

Podelite svoju viziju na velikom ekranu bežičnim projektovanjem na eksterni monitor i uživajte u kvalitetu slike visoke definicije, prenosu podataka s malim kašnjenjem i smanjenom zamućenju slike pri zumiranju, uz boje na nivou bioskopa za slike i video zapise.

Datoteke za više uređaja1

Pronađite datoteke
na prvi pogled

HUAWEI Smart Office Multi-Device Files
HUAWEI Smart Office Multi-Device Files

Ostvarite brži i jednostavniji način za prenos datoteka. Nema potrebe za kablovima — kada je vaš MateBook bežično povezan sa vašim tabletom ili pametnim telefonom, možete prenositi datoteke između uređaja po želji, uz automatsko respoređivanje datoteka — privatnost i sigurnost su potpuno zagarantovane.

AI pretraga1

Pretraživanje
na više uređaja,
pristup u jednom koraku

HUAWEI Smart Office AI Search
HUAWEI Smart Office AI Search
HUAWEI Smart Office AI Search
HUAWEI Smart Office AI Search

AI pretraga osigurava ne samo da možete pretraživati lokalne ili mrežne datoteke s novootkrivenom preciznošću i efikasnošću, već jednako lako pretraživati datoteke na povezanim uređajima i otvarati ih u sekundi.

Pop-up uparivanje

Otkrivanje u blizini,
instant povezivanje

HUAWEI Smart Office Pop-up Pairing
HUAWEI Smart Office Pop-up Pairing

Postavite uređaj, npr. slušalice, miš i tastature, u blizinu svog MateBook-a, kliknite na iskačući prozor i ostvarite trenutno uparivanje*!

Huawei Share1

Prenos datoteka,
instant deljenja

HUAWEI Smart Office HUAWEI Share

Prenesite datoteke između računara i drugih uređaja u tren oka, čak i bez potrebe za kablom za podatke! Šaljite datoteke ili slike kolegama tokom sastanaka ili brainstorm sesija kako biste podigli efikasnost na nove visine!

Saznajte više
o Smart Office funkcijama

HUAWEI Mobile Cloud
HUAWEI Mobile Cloud

Usluge su jasne na prvi pogled. Sačuvajte lokalne datoteke u oblaku kako biste oslobodili više prostora na uređaju. Fajlovi se postepeno postavljaju u oblak i sinhronizuju sa više uređaja. Vaši podaci se čuvaju i prenose bezbedno, samo za vaše oči.

Saznajte više >
HUAWEI Smart Office Mobile Cloud
HUAWEI MateBook
serija
Saznajte više >
huawei matebook family
  1. Kliknite na “” u traci zadataka u donjem desnom uglu ekrana računara kako biste otvorili kontrolni centar i izaberite Multi-Device Filing/AI Search/Huawei Share.
  2. Posetite službeni veb-sajt kompanije Huawei ili pozovite korisničku podršku kompanije Huawei (950800) za više detalja o funkciji ili pitanja o pop-up uparivanju, korisničkom iskustvu, ograničenjima upotrebe i podržanim računarima, slušalicama, zvučnicima, miševima, tastaturama, štampačima ili drugim podržanim modelima uređaja.
  3. Za više informacija o tome kako da koristite Smart Office funkcije, pogledajte "Tips" u PC Manager-u na laptopu.
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi