HUAWEI MatePad T 10s

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Zabava za sve

Full HD displej | Zaštita očiju | Podesio Harman Kardon

Bioskop sa
vaše strane

Širom otvoren pregled

Koliko je lak i tanak, HUAWEI MatePad T 10s donosi snažan učinak sa sofisticiranim dizajnom i imerzivnim ekranom. Sadrži 10,1-inčni 1920 x 1200 FHD displej sa tankim ivicama kako bi ponudio veći vizuelni uticaj. U kombinaciji sa HUAWEI ClariVu™ tehnologijom, sve što vidite je živo i jasno i oživljava život u vašoj ruci.

Glasan, jasan, surround zvuk

Spremite se za akustičku gozbu. Sistem sa dva zvučnika visoke amplitude uređaja HUAWEI MAtePad T 10s isporučuje simetrični audio sa obe strane, kako biste uživali u jačem i glasnije zvučnom polju. Podesio Harman Kardon; ovaj tablet predstavlja autentične i bogate detalje, verne muzici i vašem raspoloženju.

Izuzetno iskustvo

Fluidan i brz

U kombinaciji sa EMUI 10.11, setom čipova sa osam jezgara i naprednim algoritmom, ovaj tablet nudi unapređenu grafiku i unapređen učinak. Proverite vesti, gledajte video zapise ili kupujte onlajn, možete se prebaciti između aplikacija kako god želite i uživati u glatkom i stabilnom iskustvu.

Dualni prozori,
dupla efikasnost

HUAWEI App Multiplier2 omogućava tabletu da pokaže dva prozora iste aplikacije kada se drži horizontalno. Takođe možete podesiti veličinu levog i desnog prozora3 radi vaše udobnosti, na primer, kada skrolujete kroz artikle za onlajn kupovinu dok proveravate detalje dizajna sa povećanim slikama paralelno ili čitate novosti sa relevantnim izveštajima sa strane za referencu.

Zaštitite oči
i danju i noću

Sa TÜV Rheinland sertifikovanim Eye Comfort režimom4 za smanjenje štetnog plavog svetla5, ovaj tablet nudi bolju udobnost oka za svakodnevnu upotrebu. Možete izabrati eBook režim za prijatno iskustvo čitanja slično čitanju knjiga. Noću se prebacite na Tamni režim za mekši efekat displeja sa smanjenim kontrastom svetla za vaše uživanje u gledanju.

eBook režim Udobnost oka Tamni režim

Ekskluzivan svet za decu

Brinući za mlade umove, ovaj tablet vašoj deci omogućava da besplatno istražuju sa sadržajem koji je odgovarajući za njihove godine sa ekskluzivnim pristupom Kids Corner-u. Takođe nastavlja dalje sa šestoslojnom zaštitom5 kako bi očuvao njihov predivan prizor. Tako da se vaša deca mogu igrati i učiti sa optimizovanim efektima displeja za različite scenarije, kao i pametnim uzbuna za sprečavanje nezdrave upotrebe za njihove male oči.

Kids Exclusive
imerzivan prostor za učenje i igru
Upravljanje vremenom
Prilagođeni raspored vremena na ekranu
U šest nivoa
Zaštita očiju6
All-round Nega za oči
Upravljanje aplikacijama
Praćenje pristupa aplikacijama od strane dece
Bezbedno punjenje
Automatsko zaključavanje za sprečavanje električnih opasnosti
Sadržaj
Upravljanje
Filtrirani sadržaj odgovarajuć za decu
  1. Instalirana verzija je EMUI 10.1.
  2. Ova funkcionalnost je kompatibilna sa nekim aplikacijama. Specifična lista kompatibilnih aplikacija će biti ažurirana u budućnosti. Stvarna upotreba može varirati u zavisnosti od određenih aplikacija.
  3. Veličina levih i desnih prozora u tri opcije. Ova funkcija je kompatibilna sa nekim aplikacijama. Specifična lista kompatibilnih aplikacija će biti ažurirana u budućnosti. Stvarna upotreba može varirati u zavisnosti od određenih aplikacija.
  4. Uslovi ispitivanja za TÜV Rheinland sertifikaciju su: Kada je Eye comfort režim omogućen, tablet prolazi Rheinland test niske plave svetlosti (isključujući podešavanje temperature boje).
  5. Nije za medicinsku upotrebu.
  6. Ova funkcionalnost je dostupna u Kids Corner.
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi