HUAWEI Band 6

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI Fara
Celodnevno praćenje SpO21
| FullView displej
| Trajanje baterije do 2 nedelje2
HUAWEI Band 6
Više za bolje
Stigla je nova narukvica
HUAWEI Band 6 ima 1,47-inčni AMOLED FullView displej, sa 148% većom3 prikaznom površinom, uzanim okvirom i odnosom ekran-telo od 64%. Spojite to sa displejem visoke rezolucije 194 x 368 sa 282 PPI i dobili ste zaista impresivan sadržaj za gledanje na Vašoj ruci.
HUAWEI Band 6 FullView Display
Površina displeja povećana za
0 1
0 1 2 3 4
0 1 2 3 4 5 6 7 8
%
Odnos ekran-telo povećan za
0 1 2 3 4
0 1 2
%
HUAWEI Band 6 FullView Display
HUAWEI Band 6 FullView Display
Više podataka
Velik displej, sa visokim odnosom ekran-telo ne samo da izgleda dobro, nego Vam i daje više podataka koji su Vam potrebni. Veće fotografije, više statističkih podataka o vežbanju i stalno praćenje pulsa mogu se prikazati zapanjujuće detaljno. A, zahvaljujući intuitivnim 4-smernim tačskrin komandama, imate veću slobodu da ih sve pregledate.
HUAWEI Band 6 watch face
HUAWEI Band 6 watch face
Neka izgleda kako Vi želite
Promenite izgled tako da odgovara Vašem raspoloženju. Sa nizom različitih izvedbi dizajna sata koje možete da birate preko HUAWEI Watch Face Store4, uvek će se naći izgled dopadljiv Vašem oku. Menjajte ih jednostavnim prevlačenjem, a možete da koristite čak i sopstvene fotografije. Uvek istaknite najbolji izgled na Vašem satu.
Komfor u
boji
Nosite ono što osećate da Vam odgovara. Birajte između 4 različite boje kaiša za HUAWEI Band 6, od kojih svaka poseduje sopstvenu specifičnu estetiku. Kaiši napravljeni silikona tretiranog UV zracima, prijatnog za kožu, su suepr-laki i veoma otporni na prašinu. Sa težinom od svega 18 g, kaiš je zaista udoban za nošenje.
Graphite Black Forest Green
Amber Sunrise Sakura Pink
HUAWEI Band 6 colour
Trajanje baterije do 2 nedelje
Izdržljiva atleta u svetu narukvica, HUAWEI Band 6 nudi bateriju neverovatnog trajanja od 14 dana za standardnu upotrebu2, odnosno 10 dana za intenzivnu upotrebu5. Kada se baterija isprazni, to nije problem - za samo 5 minuta možete da je napunite koliko je potrebno za dvodnevno korišćenje pomoću magnetnog punjača. Život je prekratak da bi Vam se baterija stalno praznila.
HUAWEI Band 6 heart health
HUAWEI Band 6 heart health
HUAWEI Band 6 truseen 4.0
HUAWEI Band 6 trurelax
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 menstrual cycle
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 menstrual cycle
HUAWEI Band 6 heart health
24/7 praćenje pulsa

Praćenje Vašeg pulsa jedna je od najboljih stvari koje možete da uradite za Vašu dobrobiti i zdravlje. TruSeenTM 4.0 tehnologija za praćenje pulsa koristi optičko sočivo i obradu podataka zasnovanu na veštačkoj inteligenciji za precizno praćenje Vašeg pulsa 24 sata na dan. Budite upozoreni čim Vaš puls padne ispod ili skoči preko bezbednih vrednosti. Neka zdravo srce bude iznad svega i u centru Vaše pažnje.

HUAWEI Band 6 truseen 4.0
Celodnevno praćenje SpO2

Hronično nisko zasićenje krvi kiseonikom, SpO2, može dovesti do zamora, gubitka pamćenja, pa čak i oštećenja mozga i srca. Iz ovih razloga, uvek ćete želeti da ostanete u bezbednoj zoni. HUAWEI Band 6 ima ugrađen sistem detekcije SpO21 koji prati zasićenost Vaše krvi kiseonikom 24/7. Ukoliko padne prenisko, narukvica će vibrirati, tako da Vas podseti da pravilno dišete i povratite svoj sklad.

HUAWEI Band 6 trurelax
TruRelax™ praćenje stresa

Olakšajte sebi, ne prolazite ponovo kroz stresne situacije. Pratite nivoe stresa kojima ste izloženi tokom celog dana sa funkcijom praćenja stresa TruRelaxTM, a kada postanu previsoki, koristite ugrađeni vodič za disanje kako biste se vratili u opušteno, fokusirano stanje uma. Započnite put ka manje stresnom životu.

HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
TruSleep™ 2.0 praćenje spavanja

Budite se naspavani. TruSleepTM 2.0 opaža kada ste budni kao i kada ste u jednom od 4 različita stanja sna – dubok san, lak san, REM faza i dremanje. Sa 96,3% unapređenom račnošću, ova funkcija evidentira ne samo koliko ste spavali, nego i kvalitet Vašeg sna. Moguće je identifikovati 6 glavnih problema u vezi sa spavanjem i imaćete na raspolaganju preko 200 predloga za poboljšanje kvaliteta sna. Bolji dani počinju boiljim spavanjem.

HUAWEI Band 6 menstrual cycle
Praćenje menstrualnog ciklusa6

Sa HUAWEI Band 6 vodite kalendar vašeg menstrualnog ciklusa kojim se lako upravlja. Primajte diskretne, pravovremene podsetnike kada se približava vreme vašeg ciklusa. Brižan, koristan pomoćnik na Vašoj ruci.

HUAWEI Band 6 daily activity goals
9/12
16/30
7645
Prizovite novog sebe

Aktivirajte vaš dan tako što ćete definisati 3 dnevna cilja za aktivnosti - Koraci, Aktivni sati, i Aktivnosti umerenog do visokog intenziteta. HUAWEI Band 6 će automatski pratiti napredak koji ostvarujete sa živopisnim, dopadljivim obručima. Primajte motivacione podsetnike i obaveštenja kada ostvarite svoje ciljeve. Uvek se bolje osećate kada to zaslužite.

HUAWEI Health Download

Preuzimanje

Preuzmite Health aplikaciju sa HUAWEI AppGallery i pogledajte kako možete započeti novo poglavlje u svom životu.

Instalirajte sada
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
Potpuno se posvetite vežbanju
Kada ulažete maksimalan trud u vežbanje, pustite da HUAWEI Band 6 vodi računa o ostalom. Izaberite između 96 različitih režima vežbanja i pratite vaš puls*, potrošnju kalorija i dodatne informacije. Sve Vaše podatke možete pohraniti i analizirati u lako čitljivim grafikonima, tako da možete da iscrtate svoje fitnes putovanje i postavite ciljeve koji vas inspirišu.

*Biciklizam na otvorenom je podržan samo na telefonima koji rade pod operativnim sistemom EMUI 5.0 / iOS 9.0 ili noviji.

HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
Lični asistent
HUAWEI Band 6 nije tek uređaj koji prati vaše zdravlje i dobrobit, on je i praktičniji način za povezivanje sa vašim telefonom. Pregledajte dolazne pozive i poruke, dobijajte podatke o vremenu, upravljajte svojim muzičkim sadržajima7, plus pravite fotografije koristeći kameru na vašem telefonu8, a sve to sa vaše ruke.
  1. Zasićenje krvi kiseonikom odnosi se na udeo hemoglobina zasićenog kiseonikom u odnosu na ukupan hemoglobin u krvi. Ovaj proizvod nije medicinski uređaj, njegova namena nije postavljanje dijagnoze, tretiranje, lećenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Dostupnost se razlikuje po regionima.
  2. Tipično vreme korišćenja je 14 dana, pod sledećim uslovima: uključeno praćenje pulsa i sna; provera ekrana oko 200 puta, 50 poruka, 6 poziva i alarmnih podsetnika tokom 24 sata; vežbanje u trajanju od 30 minuta nedeljno. Podaci iz Huawei laboratorija. Vreme upotrebe može se razlikovati zavisno od vaših navika u vezi sa upotrebom.
  3. U poređenju sa HUAWEI Band 4 Pro. Podaci iz HUAWEI laboratorija.
  4. Dostupnost zavisi od zemlje i regiona. Dostupno samo za Android 6.0 ili noviji i iOS 12.0 ili noviji.
  5. Vreme korišćenja pri intenzivnoj upotrebi je 10 dana, pod sledećim uslovima: uključeno praćenje pulsa i funkcija HUAWEI TruSleep™; provera ekrana oko 500 puta, 50 poruka, 6 poziva i alarmna podsetnika tokom 24 sata; vežbanje u trajanju od 60 minuta nedeljno. Podaci iz Huawei laboratorija. Vreme upotrebe može se razlikovati zavisno od vaših navika u vezi sa upotrebom.
  6. iOS telefoni ne podržavaju ovu funkciju. Dostupnost zavisi od zemlje i regiona..
  7. iOS telefoni ne podržavaju ovu funkciju.
  8. Ovu funkcija podržavaju samo telefoni sa sistemom EMUI 8.1 ili novijim, dok je iOS telefoni ne podržavaju.
  9. *Ovaj proizvod nije medicinski uređaj, njegova namena nije postavljanje dijagnoze, tretiranje, lećenje ili sprečavanje bilo koje bolesti.
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi