HUAWEI WATCH GT 2e

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI WATCH GT 2e LOGO
DVE NEDELJE KORIŠĆENJA1
HUAWEI WATCH GT 2e

Moderan i
elegantan

Izdržljiv okvir od nerđajućeg čelika na satu HUAWEI WATCH GT 2e savršeno je uparen sa živopisnim fitnes kaiševima za udobano nošenje. AMOLED HD displej veličine 1,39 inča kao i niz energičnih oblika sata održavaju vas u vezi sa vašim svetom. Uvek ćete ga imati na ruci sa zanimljivim dizajnerskim rešenjima!

HUAWEI WATCH GT 2e design

Neka vaša ruka svakodnevno
bude ukrašena
vašim izgledom

Sat HUAWEI WATCH GT 2e, sa različito dizajniranim oblicima2 pretvara zglob vaše ruke u savršen spoj svetla, boje i pokreta. Možete čak i da prilagodite informacije dodajući podatke o broju otkucaja srca, koracima i vremenskim uslovima. Bitno je samo ono što je vama važno.

HUAWEI WATCH GT 2e watch face

Trajanje baterije
do dve nedelje1

Kirin A1, prvi nosiv čip koji je kompanija HUAWEI samostalno razvila, omogućava visoke performanse rada, kao i veoma nisku potrošnju energije. Dvostruki dizajn čipa kao i algoritmi uštede energije 2.0 omogućavaju manju potrošnju energije sata HUAWEI WATCH GT 2e čime se postižu zapanjujuće performanse celodnevne i celonoćne podrške. Ovaj pametni sat automatski optimizuje potrošnju energije, čime se produžava trajanje baterije.

HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Left
HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Right

85 prilagodljivih
režima za vežbanje

Nadahnite čula i prepustite se strastima - od onih poznatih do dalekih! Sa 85 novih prilagodljivih režima vežbanja3, možete da istražite nove avanture kao što su penjanja na stene, parkura, plesa na ulici, ili vožnje skejtborda... sve to nalazi se na vašoj ruci!

HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes1 Skejtbord
HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes2 Surfovanje
HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes3 Ulični ples
HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes4 Penjanje na stene

15 profesionalnih
režima za vežbanje

Koristeći najsavremeniju tehnologiju, HUAWEI WATCH GT 2e pruža precizne podatke praćenja u realnom vremenu za 15 profesionalnih sportova, uključujući planinarenje, trčanje, plivanje i vožnju bicikla. Sat podržava i GPS i GLONASS sisteme pozicioniranja radi preciznog praćenja rute tokom vežbanja napolju.

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Climbing

Penjanje

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Walking

Šetnja na otvorenom

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Running

Trčanje na otvorenom

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling

Vožnja bicikla

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Triathlons

Triatloni

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling 2

Vožnja bicikla

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Running

Pešačenje

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes hiking

Planinarenje

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Elliptical

Eliptik

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Swimming

Plivanje u bazenu

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Rowing

Sprava za veslanje

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Open Water

Plivanje na otvorenom

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Walking

Šetnja u zatvorenom

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Trail

Trčanje po stazi

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Free

Slobodan trening

Potrebno vam je da
znate vaše fitnes podatke

VO2Max4

VO2Max ukazuje na maksimalano izmeren stepen potrošnje kiseonika po jedinici vremena tokom dugotrajnog vežbanja. Viši VO2Max ukazuje na veću kardiovaskularnu izdržljivost.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data vo2max

Aerobini / anaerobni
efekat vežbanja

Aerobni / anaerobni efekat vežbanja meri uticaj vežbanja na vaše zdravlje i dobrobit. Duža aerobna vežbanja mogu unaprediti vašu ukupnu spremnost, dok umerena anaerobna vežbanja mogu doprineti poboljšanjhu vaših anaerobnih sposobnosti.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Aerobic Anaerobic

Vreme oporavka

Vreme oporavka predstavlja količinu vremena za potpun oporavak od vežbanja, što vam pomaže da vaše telo izlažete krajnjim granicama opterećenja bez nepotrebnog naprezanja.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Recovery

Intenzitet treninga

Sat prilkuplja podatke o nedeljnom obimu vašeg treniranja i obračunava preporučena opterećenja u okviru treninga, na onsovu ovih informacija.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Training

Status vežbanja

Sat daje lako pristupačan pregled vašeg trenutnog režima treniranja, kao i savete na profesionalnom nivou za buduća vežbanja.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data status

Personalni fitnes trener

Na satu je instalirano više od deset glasovnih kurseva za trčanje koji odgovaraju stvarnoj brzini otkucaja srca, i koji su prilagođeni različitim nivoima fitnes ciljeva, uključujući određivanje ritma, gubitak težine i izdržljivost.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data personal fitness

Počnite dok
ste u pokretu

Pažnja i inteligencija na potpuno nov način! Samo započnite sa vašim redovnim vežbanjem i sat će to automatski prepoznati, a onda će, na jedno lupkanje, početi da meri podatke o vašoj aktivnosti. Sada je na raspolaganju 6 standardnih režima vežbanja5 za trčanje u zatvorenom prostoru / na otvorenom, hodanje u zatvorenom prostoru / na otvorenom, Eliptik i veslanje.

HUAWEI WATCH GT 2e Detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2e play more play HUAWEI WATCH GT 2e play more more
HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax
HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen HUAWEI WATCH GT 2e play more

Praćenje SpO2

Zasićenost krvi kiseonikom6 (SpO2) jedan je od važnih vitalnih znaka koji mogu da odražavaju isporuku kiseonika telu. Zapravo, veoma niski nivoi SpO2 mogu za posledicu imati veoma ozbiljne simptome poput nedostatka energije, zamora i vrtoglavice.- Sat HUAWEI WATCH GT 2e podržava jedinačno merenje nivoa SpO2 pomažući nam da ustanovimo nivo kiseonika u krvi kad god i gde god nam je to potrebno.

HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen

Oslobodite
se stresa

Celodnevno praćenje stresa7 kao i svakodnevna briga za vaše zdravlje pomoću funkcije HUAWEI TruRelax™. Trening disanja (na kraju aplikacije) omogućava oslobađanje od stresa i prilagođava odgovarajuće stanje u pravom trenutku.

HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax

Bolje praćenje sna

Sa funkcijom HUAWEI TruSleep™ 2.0, Vaš HUAWEI WATCH GT 2e može naučno da prati i dijagnostifikuje 6 čestih tipova poremećaja spavanja uz davanje predloga za bolji odmor. A, dok spavate, sat prati broj otkucaja vašeg srca, analizira vaše disanje i boduje ukupan kvalitet vašeg sna8.

HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep
HUAWEI Health Download

Preuzimanje

Preuzmite Health aplikaciju sa HUAWEI AppGallery i pogledajte kako možete započeti novo poglavlje u svom životu.

Instalirajte sada

Puštajte muziku
u pokretu

Direktno puštajte muziku pomoću vašeg HUAWEI WATCH GT 2e sata, nakon povezivanja sa Bluetooth slušalicama. Na sat možete smestiti čak 500 pesama9. Omiljena muzika kojom ćete obogatiti vaše vežbanje, bez vezivanja ikakvih kablova.

HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback left HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback right

Stalna spremnost
na pomoć

Vaš sat u realnom vremenu prima obaveštenja o dolaznim pozivima, porukama, mejlovima, događajima u kalendaru i mnogo čemu drugom. Pored toga, on poseduje i intuitivne funkcije koje olakšavaju svakodnevni život, uključujući vremensku prognozu, alarme i lampu. Možete ga koristiti čak i za nalaženje vašeg telefona.

HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant black HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant white HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant red HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant green
HUAWEI WATCH GT 2e remote camera shutter

Podignite ruku i
napravite brzu fotografiju

Pretvaranje HUAWEI WATCH GT 2e u daljinski okidač omogućava vam lako slikanje trenutaka za pamćenje dok ste u pokretu ili iz posebnih uglova sa predpodešenim 5-sekundnim tajmerom10.

 1. Baterija traje 2 nedelje kada:
  se nosi 24 sata dnevno, sa uključenim praćenjem broja otkucaja srca, uključenom funkcijom HUAWEI TruSleep™za spavanje, 90 minuta vežbanja svake nedelje (uključen GPS), uključenim obaveštavanjem o porukama (50 SMS poruka, 3 alarma dnevno), sa 200 paljenja ekrana dnevno, kao i 30 reprodukovanja muzičkih sadržaja svake nedelje. Vreme trajanja baterija može se razlikovati, zavisno od upotrebe.
 2. Izgled sata može da se razlikovati po regionima. Dostupno samo sa sistemom EMUI 10.0 ili novijim. iOS ne podržava ovu funkciju.
 3. Ova funkcija raspoloživa je sa OTA ažuriranjima.
 4. VO2Max se može meriti samo tokom vežbanja koje uključuje trčanje.
 5. Ova funkcija raspoloživa je sa OTA ažuriranjem.
 6. Ova funkcija raspoloživa je sa OTA ažuriranjem. Ova funkcija nema ulogu medicinskog uređaja, njena namena nije postavljanje dijagnoze, tretiranje, lećenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Svi podaci i merenja treba da se koriste samo za lične reference.
 7. iOS ne podržava ovu funkciju. Ova funkcija nema ulogu medicinskog uređaja, njena namena nije postavljanje dijagnoze, tretiranje, lečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Svi podaci i merenja treba da se koriste samo za lične reference.
 8. Ova funkcija nema ulogu medicinskog uređaja, njena namena nije postavljanje dijagnoze, tretiranje, lećenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Svi podaci i merenja treba da se koriste samo za lične reference.
 9. Samo formati MP3 i LC-AAC su podržani za lokalnu reprodukciju na Vašem satu. Za reprodukciju muzičkih sadržaja neophodno je povezivanje sa Android telefonom, ili bar 2 GB memorije. Bluetooth slušalice su potrebne za slušanje muzike.
 10. Ova funkcija dostupna je sa OTA ažuriranjem. Potrebno je i da telefon korisi EMUI 10.1 ili noviji sistem.