Skärmen flimrar eller visningen är underlig

zoom in pic
Skärmen flimrar eller visningen är underlig

Felsök enligt anvisningar nedan:

Skärmen blir underlig eller börjar oväntat flimra

Denna typ av problem kan ske när telefonen används i en torr miljö där statisk laddning som byggs upp kan störa visningssignalen. Telefonen återgår till normalt om några sekunder. Om problemet kvarstår, starta om telefonen för att se om det löser sig.

Skärmen blir underlig eller flimrar när vissa appar används

Det kan vara kompatibilitetsproblem mellan appen och telefonsystemet. Avkodningslägena för vissa videospelare kan, till exempel, vara inkompatibla med din telefon. Du kan radera appen och sedan ladda ned och installera den från HUAWEI AppGallery, eller använda andra videospelare istället.

Om problemet kvarstår

Säkerhetskopiera dina data och lämna telefonen samt inköpsbevis till ett auktoriserat Huawei-kundservicecenter för hjälp.

Mer:

Inbränningseffekt, konturer, skuggor eller spökbild på OLED-skärmen

Allmän felsökning för problem med pekskärmen