Maak op drie manieren een back-up van uw telefoon

zoom in pic
Maak op drie manieren een back-up van uw telefoon

Maak een back-up van uw telefoongegevens om ervoor te zorgen dat u deze niet kwijtraakt.

Momenteel kunt u Cloud-back-up of HiSuite gebruiken, of een back-up van uw gegevens maken in Externe opslag.

U kunt naar eigen voorkeur een methode selecteren.

Back-upmodus

Introductie

Ondersteund gegevenstype

Voorzorgsmaatregelen

Bedrijfsmodus

Cloud-back-up

Van alle gegevens op uw telefoon kan een back-up worden gemaakt naar HUAWEI Cloud via een wifiverbinding. U kunt uw gegevensback-up met één tik naar een nieuw apparaat overdragen.

• Systeemapps, waaronder Foto's, Contacten, Agenda, Kladblok, Wi-Fi, Geluidsrecorder, Berichten, Browser, Geblokkeerd, SmartCare, Telefoon​beheer, Klok, Weer, Camera en Instellingen. Bepaalde app-gegevens en apps (met uitzondering van tweeling-apps) worden ook ondersteund.

De werkelijke back-upresultaten kunnen variëren.

• Er kunnen maximaal drie back-ups worden opgeslagen voor Cloud-back-up. Als er een vierde back-up wordt uitgevoerd, wordt de oudste back-up verwijderd.
  • Als u Cloud Foto's voor uw apparaat hebt ingeschakeld, wordt er via Cloud Foto's al een back-up van foto's en video's in Foto's naar de cloudruimte gemaakt. Cloudback-up maakt er niet nog eens een back-up van.

Hoe Cloudback-up te gebruiken?

HiSuite

U kunt met behulp van een USB-kabel of een wifiverbinding een back-up van uw data maken op een computer. Vervolgens kunt u de data van uw telefoon raadplegen en beheren via uw computer.

Foto's, Contacten, Berichten, Geluidsrecorder, app-gegevens, Kladblok, Wi-Fi, Telefoon​beheer, SmartCare, Klok, Weer, startscherm, Geblokkeerd en meer.

De werkelijke back-upresultaten kunnen variëren.

• De beveiligingsfuncties zijn verbeterd sinds HiSuite 10.0.0.510. Wanneer u uw telefoon met een computer verbindt, moet u de verificatiecode invoeren om de veiligheid te garanderen.
  • Ga voor meer informatie over de systeemvereisten naar de officiële website.

Gegevensback-up met behulp van HiSuite

Een back-up maken naar Externe opslag

Gegevens worden opgeslagen op Geheugenkaart of USB-opslag zonder dat er een internetverbinding nodig is, waardoor er minder opslagruimte van uw telefoon wordt gebruikt en gegevensbeheer en -migratie worden vergemakkelijkt.

Foto's, Contacten, Berichten, Geluidsrecorder, app-gegevens, Kladblok, Wi-Fi, Telefoon​beheer, SmartCare, Klok, Weer, startscherm, Geblokkeerd en meer.

De werkelijke back-upresultaten kunnen variëren.

• Wanneer u een back-up van uw gegevens maakt naar een Geheugenkaart kunt u back-upversleuteling inschakelen door een wachtwoord in te stellen. Het wachtwoord is nodig als u de gegevensback-up wilt herstellen. Als u dit wachtwoord vergeet, kunt u uw gegevensback-up nooit meer ophalen.
  • Ondersteunde opslagapparaten zijn: MicroSD-kaarten, NM-kaarten, USB-sticks, kaartlezers en apparaten waarin een geheugenkaart zit.

Een back-up van gegevens maken op een extern opslagapparaat