Hoe gebruik ik Cloud-back-up?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Hoe gebruik ik Cloud-back-up?

Gebruik Cloud-back-up om automatisch of handmatig een back-up te maken van de gegevens op uw telefoon:

Automatische back-up: Ga naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Cloud > Cloud-back-up en schakel Cloud-back-up in. Om de zeven dagen wordt er automatisch een back-up van uw telefoon gemaakt wanneer deze wordt opgeladen, het scherm is vergrendeld en de telefoon verbinding heeft met een Wi-Fi-netwerk.

Handmatige back-up maken: Verbind uw telefoon met een Wi-Fi-netwerk en ga naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Cloud > Cloud-back-up. Tik op BACK-UP om de back-up te starten.

Opmerking:

• Als u synchronisatie van cloud-gegevens heeft ingeschakeld voor Foto's, wordt er al een back-up naar uw cloud-opslag gemaakt van alle foto's en video's in Foto's. Cloud-back-up maakt hier niet opnieuw een back-up van.
  • Er kunnen maximaal drie back-ups worden opgeslagen in de cloud. Als er een vierde back-up wordt uitgevoerd, wordt de oudste back-up verwijderd.
  • Omdat back-ups van gegevens een aanzienlijke hoeveelheid data verbruiken, kunnen deze alleen worden uitgevoerd via Wi-Fi.