De Huawei MediaPad M5 Serie

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Een meeslepende ervaring

   Ervaar je favoriete content als nooit tevoren met tot vier* professioneel afgestemde Harman Kardon-speakers, een kristalhelder 2K breedbeeldscherm en een batterij met extra lange levensduur.

   *HUAWEI MediaPad M5 (8,4") met twee afgestemde Harman Kardon-speakers en de HUAWEI MediaPad M5 (10,8") met vier afgestemde Harman Kardon-speakers.

   SCHERM

   2K kristalhelder scherm

   Het breedbeeldscherm met een resolutie van 2560x1600 pixels is beschikbaar als 10,8" en 8.4". Beide afmetingen beschikken standaard over onze ClariVu-technologie die elk detail haarscherp weergeeft. 

   AUDIO

   Krachtig 3D-geluid

   De professioneel door Harman Kardon afgestemde speakers bieden een ongekend zuiver en krachtig geluid. 

   PERFORMANCE

   Perfect voor multitasking

   Dankzij onze Kirin 960-chip en het EMUI 8.0/Android Oreo-besturingssysteem kun je eenvoudig multitasken op één scherm: zoeken op internet terwijl je een video bekijkt of je e-mail checken terwijl je aantekeningen maakt.

   DESIGN

   Ligt perfect in de hand

   Ervaar uitzonderlijk beeld op ons prachtige 2K-scherm met taps toelopende glazen randen die naadloos aansluiten op de metalen behuizing. Een ontwerp dat perfect in de hand ligt. 

   Unieke kenmerken

   ClariVu

   Optimaliseert de kleurdefinitie voor de beste kijkervaring. 

   Snel opladen

   Na 30 minuten opladen kun je tot 1,5 uur lang je favoriete content bekijken. Gemiddelde waarden. Gebaseerd op testresultaten van het Huawei Lab.* Accuduur is sterk afhankgelijk van de manier waarop de tablet wordt gebruikt.**

   Zeer nauwkeurig afgestemd

   Speakers afgestemd door Harman Kardon, voor een nauwkeurig gebalanceerd en krachtig geluid.

   Pixelperfect 2K scherm

   Geniet van 280 pixels per inch op de HUAWEI MediaPad M5 (10,8") en 359 pixels per inch op de HUAWEI MediaPad M5 (8,4").

   HUAWEI MEDIAPAD M5 SERIE

   HUAWEI MediaPad M5 (10,8")

   Geniet van levensechte ervaringen met onze HUAWEI MediaPad M5 (10,8") met kristalhelder scherm en vier professioneel afgestemde Harman Kardon-speakers.

   HUAWEI MEDIAPAD M5 COLLECTIE

   HUAWEI MediaPad M5 (8,4")

   Onze compacte 8,4" HUAWEI MediaPad M5 is net zo krachtig als de grotere HUAWEI MediaPad M5 10,8" en beschikt over twee professioneel afgestemde Harman Kardon-speakers, zodat je je altijd en overal in de bioscoop waant.   *Gebaseerd op testresultaten van het HUAWEI Lab. Testomgeving in het laboratorium: temperatuur 25°C, relatieve luchtvochtigheid 45% tot 80%. De tablet werd met de standaard HUAWEI-lader opgeladen van 1% in stand-by-status op een 4G-netwerk. De video heeft een resolutie van 1080p en werd afgespeeld met een helderheid van 40%.


   **Alle data in de voorgaande pagina's zijn theoretische waarden, vastgelegd door interne HUAWEI laboratoria door middel van tests uitgevoerd onder specifieke omstandigheden. Voor meer informatie verwijzen we naar de eerder genoemde productkenmerken. Daadwerkelijke waarden kunnen afwijken door verschillen in individuele producten, softwareversies, de status van een applicatie en omgevingsfactoren. Alle data zijn onderhevig aan daadwerkelijk gebruik.


   ***Gemiddelde capaciteit. Daadwerkelijke capaciteit kan enigszins afwijken. Deze capaciteit is de nominale batterijcapaciteit. De daadwerkelijke batterijcapaciteit voor elk individueel product kan enigszins boven of onder de nominale batterijcapaciteit liggen.