ILMAINEN

Rikkoutuneen näytön vaihto*

12 kuukaudeksi

kun ostat P30 | P30 Pro | P30 lite -älypuhelimen
aikavälillä 15.7-31.7.

#huaweicares

Tarkista edellytykset

Rekisteröi laitteesi HUAWEI CARES saadaksesi yhden ilmaisen näytön vaihdon valtuutetussa Huawein huoltoliikkeessä vuoden ajan, kun laitteen näyttö on rikkounut tiputuksesta, törmayksestä tai paineesta normaalin käytön aikana.

Tippumisvaurio

Törmäysvaurio

Painevaurio

Rekisteröidy 4 vaiheella

Vaihe

Avaa HiCare
sovellus laitteessasi

Vaihe

Paina kampanjan
mainosta

Vaihe

Saat vahvistuksen
näyttötakuusta

Vaihe

Kirjaudu Huawei
tilille

Ehdot

1   Asiakas joka ostaa P30, P30 Pro tai P30 lite laitteen välillä 15-31. heinäkuuta

2   Rekisteröinnin jälkeen saat lisätietoa näyttötakuu kampanjasta HiCare sovelluksessa tai Huawei virallisilla sivuilla.

3   Kampanja on voimassa seuraavissa maissa:

Ehdot ja edellytykset

1   Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka ostavat P30 / P30 Pro /P 30 Lite –puhelimen aikavälillä 15.-31.7.

2   Huawei ei ole vastuussa mikäli tapahtuu jokin odottamaton, ylitsepääsemätön tai pakottava este (force majeure),  johon se ei itse voi vaikuttaa.

HUAWEI P30 PRO | P30 | P30 LITE -PUHELIMEN OSTAJALLE NYT
12 KUUKAUDEN AJAN RIKKOUTUNEEN NÄYTÖN VAIHTO VELOITUKSETTA.

Lue HiCaren QR-koodi

FAQ

• 1.  Mitä hyötyä on HUAWEI CARES näyttötakuusta?

A: Yhden vuoden HUAWEI CARES näyttötakuu: Saat yhden ilmaisen takuun ulkopuolisen näytönvaihdon tai takalasin vaihdon vuoden sisällä rekisteröinnistä.

• 2. Miten voin rekisteröidä HUAWEI CARES näyttötakuun?

A: Avaa HiCare sovellus laitteessasi ja löydät HUAWEI CARES näyttötakuu rekisteröinti sivuston
    B: Paina sivustoa, mikäli järjestelmä pyytää sinua päivittämään sovelluksen ole hyvä ja päivitä HiCare sovellus
    C: Kirjaudu uuteen HiCare sovellus version, paina näppäintä “Rekisteröi nyt” saadaksesi yhden vuoden HUAWEI CARES näyttötakuun.

• 3. Miten voin käyttää HUAWEI CARES näyttötakuun?

A: Vieraile lähimmässä virallisessa huoltoliikkeesä (löydät lähimmän valtuutetun huoltoliikkeen HiCare sovelluksesta kohdasta huoltoliikkeet)
    Tarvittaessa soita Huawein asiakaspalveluun saadaksi lisätietoa ja lähimmän huoltoliikkeen yhteystiedot

• 4. Mikäli olen jo käyttänyt HUAWEI CARES näyttötakuun, onko laitteessani vielä normaali takuu voimassa?

A: HUAWEI CARES Näyttötakuu ei vaikuta laitteen normaaliin takuuseen.

• 5.  Mitä jos laitteeni näyttö rikkoutuu (HUAWEI CARES näyttötakuu on voimassa) ja laitteessani on myös muuta vikaa. Miten huoltoliike käsittelee laitteeni huollon?

A: Jos laitteen muu vika on takuunalainen, Huawein valtuutettu huoltoliike korjaa laitteen takuuseen ja veloituksetta.
    Mikäli laitteen muu vika ei ole takuunalainen, valtuutettu huoltoliike veloittaa tämän huoltotoimenpiteen asiakkaalta mikäli hän hyväksyy huoltohinnan ja sen jälkeen valtuutettu huoltoliike vaihtaa näytön veloituksetta HUAWEI CARES näyttötakuuseen.

• 6. Miten Huawei suhtautuu jos laitteessa on näyttö ja takalasi rikki?

A: Jos etu- ja takalasi ovat rikkoutuneet samaan aikaan ja laite on rekisteröity HUAWEI CARES näyttötakuu sivustolla kampanjan aikana, Huawei vaihtaa molemmat lasit veloituksetta.

Lisätietoa

Saadaksesi lisätietoa, ole hyvä ja ota yhteyttä

Asiakaspalvelu: 09 23 13 89 98