Rekisteröidy saadaksesi kolmen kuukauden ilmainen takuu näytölle

Rekisteröidy saadaksesi kolmen kuukauden ilmainen takuu näytölle

Tuotteen ostamisesta ensimmäisen kolmen kuukauden aikana saat ilmaisen näytönkorjauksen rikkinäisen näytön tilalle.

Rekisteröidy saadaksesi kolmen kuukauden ilmainen takuu näytölle

1.   Laitteen IMEI-koodi *

2.   Ostopäivä *

Olen lukenut ja ymmärrän käyttöehdot Käyttöehdot Yksityisyydensuoja määräykset
Muistutus:

Mikäli tuote on jo sinulla, voit aloittaa.

•   Löytääksesi IMEI-koodin, eli puhelimen sarjanumeron, soita *#06# puhelimellasi. Dual-SIM-puhelimissa näet kaksi IMEI-koodia, ja valitse tällöin ensimmäinen koodi.
  •   Sarjanumeron saat myös selville HiCare-applikaatiosta.

Syötetyn ostopäivän täytyy olla sama kuin ostokuitissa, tai Huaweilla ei ole velvollisuutta hyväksyä korjausta.