About Us

Better Together
КОЈ Е HUAWEI

Huawei е водечки глобален давател на инфраструктура од областа на информатичките и комуникациските технологии (ИКТ) и паметни уреди. Со интегрирани решенија во четири клучни области – телекомуникациски мрежи, ИТ, паметни уреди и услуги во облак – посветено работиме за да ги донесеме дигиталните технологии до секое лице, до секој дом и до секоја организација за целосно поврзан и интелигентен свет.

image image
За Huawei Consumer Business Group

Huawei Consumer BG е водач на сите сцени во AI животот, опфаќа смартфони, персонални компјутери и таблети, паметни часовници и алки, мобилни широкопојасни уреди, семејни уреди и услуга за облак на уреди.

image image
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи