MK

108 MP High-Res камера | 66 W HUAWEI SuperCharge | 4500 mAh голема батерија

Повеќе во продавницата

Паметни часовници

Моќни карактеристики за здравје и фитнес на вашиот зглоб
Моќни карактеристики за здравје и фитнес на вашиот зглоб
Прикажи ги сите часовници
card-img
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium
 • Титаниумско куќиште / Бројчаник за часовник од сафир
 • Траење на батеријата од 2 недели
 • Целодневно управување на здравјето
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic

 • Керамичко тело / Сафирно стакло
 • Траење на батеријата од 2 недели
 • Целодневно следење на здравјето
HUAWEI WATCH FIT 2

HUAWEI WATCH FIT 2

 • 1.74-inch HUAWEI FullView дисплеј
 • Bluetooth повици
 • батерија што трае 10 дена
HUAWEI WATCH GT 3 SE

HUAWEI WATCH GT 3 SE

 • Лесен
 • Траење на батеријата од 2 недели
 • Напредно следење на спиењето
HUAWEI WATCH GT 3

HUAWEI WATCH GT 3

 • Целодневно следење на SpO2
 • Стилски дизајн
 • Издржлива батерија

Изградете подобар, позелен и целосно поврзан интелигентен свет

Официјалната платформа на Huawei, од која први ќе научите се што е важно директно од нас. Овде можете да комуницирате со нашиот тим, како и со другите фанови на Huawei.

Услуга на вашиот производ
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи