monitors

Моќна и извонредна забава
MateView GT серија
34-инчи стандардна верзија
Почувствувајте ја силата на целосното искуство.
Извонреден заоблен екран | 3K 165 Hz дисплеј | кинематски бои
27-инчи стандардна верзија
Почувствувајте ја силата на целосното искуство.
27" заоблен екран | 2K 165 Hz дисплеј | кинематски бои
HUAWEI MateBook серија

Прекрасен дизајн, моќни перформанси.

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи