Таблети

Учење без напор
HUAWEI MatePad Series
10.95-inch
Ужувај во непрекината работа и игри со 120 Hz HUAWEI FullView дисплеј, Huawei Share и многу друго.
HUAWEI MatePad 11
10.4-inch
Multi-screen Collaboration | 2K HUAWEI FullView дисплеј
HUAWEI MatePad
Извонредно уживање за сите
HUAWEI MatePad T Series
10.1-inch
Full HD дисплеј, двојни звучници со систем направен од Harman Kardon, претставува кино во вашите раце
HUAWEI MatePad T 10s
9.7-inch
Моќни перформанси, функции за заштита на очите и специјални детски апликации, разновиден таблет за вашето семејство.
HUAWEI MatePad T 10
8.0-inch
Елегантен, пренослив дизајн, се грижи за секојдневните задачи без напор.
HUAWEI MatePad T 8
Откријте ги аксесоарите за HUAWEI MatePad
Нов транспарентен врв со кертриџ обложен со платина | Чувствителен на притисок и навалување | Допрете два пати за промена на алатки
Автоматско поврзување, магнетно прицврстување, безжично полнење | Држач со двоен агол, заштита од сите страни | Копчиња од 1,3 мм за тактилен одговор