слушалки

Безграничен звук
True Wireless Earbuds
Убавина пренесена во звук
Звук со висока резолуција | Удобност налик воздух | Open-Fit Active Noise Cancellation 2.0
HUAWEI FreeBuds Lipstick
Динамичен звук
Интелигентен динамичен ANC丨Природна свесност и режим на глас丨Беспрекорно поврзување со два уреди
HUAWEI FreeBuds Pro
Прецизен комфорт
Адаптивно намалување на бучавата | Воздушно лесни | Звук со висока резолуција
HUAWEI FreeBuds 4
Активно намалување на бучавата
Активно намалување на бучавата丨10 часа нон-стоп музика丨Чисто аудио
HUAWEI FreeBuds 4i
Дозволи концертот да дојде до тебе
Over-Ear Headphones
Вистински фит за вашите уши
Интелигентно и динамично ANC丨Аудио со висока резолуција丨Режим на свесност
HUAWEI FreeBuds Studio
Слушни и види ја иднината
Паметни очила
Биди лидер во звукот и стилот.
Нов, модерен дизајн на GENTLE MONSTER丨Инверзен акустичен систем, приватен стерео звук丨Novel Smart Control: Swipe, Tap & Pinch
HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II
поврзи ја музиката на твој начин
Омилените хитови плејлисти и многу друго