Notice
close
10S
10S
close
Добре дојдовте во Поддршка од HUAWEI

Како можеме да ви помогнеме?

внесете повеќе клучни зборови за пребарување

Популарни пребарувања

  Поврзани производи

  Нема поврзани производи

   Предлози за пребарување

   Нема предлози за пребарување

    Изберете го вашиот производ

    Пребарајте низ производите на Huawei за да дознаете повеќе за нив, вклучувајќи и совети за користење, упатства, ЧПП, ажурирања и друго.

    Смартфони
    Smart Аксесоари
    Други производи

    Услуги за поправка

    Проверете ја локацијата на овластените сервисни центри

    Поднесете барање за поправка, проверете ја гаранцијата или добијте понуди за резервни делови.

    Важно е да користите само овластени сервисни центри на Huawei. Неовластените даватели на услуги можно е да немаат алати за поправка што се сертифицирани од Huawei ...

    Консултирајте се со овластени сервисни центри

    Консултирајте се со овластени сервисни центри

    Важно е да користите само овластени сервисни центри на Huawei. Неовластените даватели на услуги можно е да немаат алати за поправка што се сертифицирани од Huawei ...

    Проверете ја локацијата на овластените сервисни центри

    ЧПП

    Пребарајте за најчести проблеми, помогнете ни да го идентификуваме проблемот, најдете го најефикасното решение

    Повеќе

    Настани

    Дознајте повеќе за нашите услуги и учествувајте во настани за да добиете попусти.

    Известување за услугата

    Повеќе