Email us

ИСПРАТЕТЕ Е-ПОШТА

Поддршка на е-пошта

Ве молиме Вашите прашања за уредот на HUAWEI испратете ги преку е-пошта.

 

Добре дојдовте во службата за корисници на Huawei. Внесете ги вашите детални информации подолу и Huawei ќе ги користи дадените информации за обезбедување услуги за корисниците. Имајте предвид дека Huawei ја цени и ја вреднува вашата приватност и ќе ги користи вашите податоци само за обезбедување услуги и нема да ги споделува со други лица. За повеќе информации, прочитајте ја Известување на приватност на услугата.

+ИСПРАТЕТЕ Е-ПОШТА